Кајгана бесплатен психолог (ЧДА верзија)

• Креатор на темата makedon^
  • Време на започнување

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
MAJKA MI NEJKE DA MI KUPI AKAUNT NA WOF.. WAAAAAAAAAA SO STO DA SECAM VENI?

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Прати ја кај мене на една терапија и ќе биди како бајче некое време.:smir:
Важит ке и предложам терапија кај доктор Дрле колку е ефикасна и што методи користит зошо мислам знеш другарка ми е сакам да ја препуштам во сигурни раце. :) и уше нешо шо цена е терапијата???

Eпа значи квалификуван сум ..нема проблем ...:)
Зато ти викам та дерми на скопјанци се пали а и спомниш некој од скопје целата вријат па не дај боже да кулминират (тешко мене) не знам што шмекеришта ке да бевте толку ај да се консолидирам овај консултирам за мсн -то и че ти го дам на профил... А ти наплакаш?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
imam problem so sin mi. on se druzi samo so maski drugari. dali ima problem zasto na kolega moj sin mu se druzi striktno so zenski drugarki. dali treba da se plasam?

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
imam problem so sin mi. on se druzi samo so maski drugari. dali ima problem zasto na kolega moj sin mu se druzi striktno so zenski drugarki. dali treba da se plasam?
Сакаш безболен илач ...Пушти го во јавна кука три дена и ке видиш со кого ке се дружи после ... и ако после то пак го видиш со старото друштво... шутни го и подари му го на Out boy ...:)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сакаш безболен илач ...Пушти го во јавна кука три дена и ке видиш со кого ке се дружи после ... и ако после то пак го видиш со старото друштво... шутни го и подари му го на Out boy ...
neznam ali celo vreme so niv ide igra fudbal nesto. barem na sinot kolegata ide vo shoping so drugarkite ova ona...mislam deka sin mi e peder.

D

drle

Гостин
Важит ке и предложам терапија кај доктор Дрле колку е ефикасна и што методи користит зошо мислам знеш другарка ми е сакам да ја препуштам во сигурни раце. :) и уше нешо шо цена е терапијата???
Абе велат лекот пет пари не вреди, ама дури да се најди е тешко. За методите и терапијата накнадно ќе се договориме, и ич не се секирај во посигурни раце не можи да биди.:helou:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Јас по препорака на мама и тате и dh00l решив да ве прашам дали е нормално тоа шо не пијам пиво?Ако не е молам за решение и сугестија. Мртва озбилна(!)

Фала. Чао. Поздрав4е. Кис4е.:pipi:

D

dh00|

Гостин
Јас по препорака на мама и тате и dh00l решив да ве прашам дали е нормално тоа шо не пијам пиво?Ако не е молам за решение и сугестија. Мртва озбилна(!)

Фала. Чао. Поздрав4е. Кис4е.:pipi:
абе ти реков...сеа охрид ко ќе дојдиш ќе се научиш да пиеш. тоа само во психата ти е влезено дека не можеш да пиеш пиво...ама ќе се изгуби тоа со тек на време:helou:
се’ е до друштвото:pipi:

M

Mr.InF3ction

Гостин
oк имам еден сериозен проблем.....
не ми се дига освен кога ми се дига :(
како да ми се дига освен кога не ми се дига?

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Сечи си го, ич проблеми нема да имаш со тајминг на дигање.Може мака ќе ти падне на почетокот али ќе се навикнеш за недела две:pipi:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Сечи си го, ич проблеми нема да имаш со тајминг на дигање.Може мака ќе ти падне на почетокот али ќе се навикнеш за недела две:pipi:
да ама ако го исечам нема да можам да работам секоја недела кај ма... :ha::ha:
ве молам дајте по озбилно решение

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
neznam ali celo vreme so niv ide igra fudbal nesto. barem na sinot kolegata ide vo shoping so drugarkite ova ona...mislam deka sin mi e peder.
А знаеш какво педерче ке биде ако се дружи само со женски?
заедно со девојчињата ке почне да гледа машки :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Сеуште е рана фаза, и не би можело со сигурност да се каже дали има потреба да се страшите... енивеј, доколку има место за паника и самите лесно ќе забележите веднаш штом вашиот син почне да се депилира и почне да разговара со вашата сопруга за предностите на аналниот секс.

Исто како и досега, се е нормално и нема потреба да се плашите, кило масло на некој олтар ќе заврши работа... веројатно ќе подмачка онаму каде што некој запчаник заглавил.

Kajgana Shop

На врв Bottom