- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
и што е финатата со сликите ?
албанците сами си го барале .....
КОМИТИ ЗАПАД !

албанците сами си го барале .....

КОМИТИ ЗАПАД !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што гледам бан тука само има за тие што ги бранеа комитите другиве раат тераат.
Соопштение на навивачката група Комити околу вчерашните настани во Нерези!
http://komiti.org/index.php?subaction=showfull&id=1250516060&archive=&start_from=&ucat=&o=novosti
Da be da, nekoj ke mi vleze vo dvor da gi tepa zena mi i sin mi (kerka mi), i jas ke mu recam, cekaj druze, 10 sekundi, samo da uklucam kamera, da te snimam, pa ti posle mavaj.
Aj be mavnete mi se, ne tresete gluposti.
Albanec na zimi majka krka 15 godini zatvor, a vidi cudo za makedonci klipovi, kurci palci barate.... da ne sakate i satelitski snimki?!!
Ne, tuku ni pod razno u zivotot da ne ti tekne da mu vlezes nekomu vo dvor i da tepas.
Ne veruvam deka ke mozes da pomines taka lesno kako onie vcera.
Bar ne ako vlezes kaj mene.
ако сакаме да ги култивираме ке им зееме култиватор...нека се донесат во ред сами ако сакаат да живеат у наша држава![]()
Да не имаш некаков проблем?????p.s. I da, pripazi na recnik, ne mi se kuropecaj mnogu mnogu.
Само ке кажам дека големи лигуши се џандаривеЈа стварно не знам зашо ги кривите цајканите?
Се глеа на снимката дека се двајца без тројца и дека на крај доаѓаат спецјалци ли шо и да се...
Шо може он да напраат бре?
Да земат да се ставаат измеѓу два огна? Измеѓу луѓе на кои хормони им мавнале у глава, имале вишок енергија па ај ќе се празниме ако не па...
Да сте вие цајкани ќе се пикате онаму да ги двоите, да си жртвувате живот заради толпа бербетници?
Како не беее, знаат цајканите со шо си имаат работа и многу јасно дека нема да праат херои..
Криви се тие шо почнале со провокации, кои и да биле. И зборам и за комитите и за албанците.
Со кој памет провоцираат не знам
Кажи кај живееш јас ке бидам првиот што ке дојдеNe, tuku ni pod razno u zivotot da ne ti tekne da mu vlezes nekomu vo dvor i da tepas.
Ne veruvam deka ke mozes da pomines taka lesno kako onie vcera.
Bar ne ako vlezes kaj mene.
Не се тие криви што имаме исклучително глупи новинари. Они си ја бранат својата страна сите до еден. За разлика од нив имаш "наши" новинари или wanabe новинари како оној Јован што одма почна да вреска како комитите биле нацисти без да размисли воопшто дека постои и втора страна од приказната што се докажа со видео клиповите каде јасно се гледаа секири, палки и како фрлаат камења за на крај пак нашите да бидат уапсени. И веќе на сите им е јасна финтата со копиљот што ќе го пратат да ти фрли камен со цел да те испровоцира, а во позадина чекаат 20 души со ножеви и пиштоли.