Инцидент меѓу Комитите и жителите на Нерези

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Albanec na zimi majka krka 15 godini zatvor, a vidi cudo za makedonci klipovi, kurci palci barate.... da ne sakate i satelitski snimki?!!

Ај и јас една споредба да направам.

Македонците како искркаа ќотек кога беа насобрани пред влада да протестираат за Сведмилк?

А Албанците што добиле за тоа што направиле блокада и ги чекале Комитите на враќање со секири, ножеви...?

Како и секогаш медиумиве се погршно ќе кажат и во корист на Албанците, тоа од секогаш било со повеќето медиуми. Прво не кажуваат дека одредени жители на нерези провоцирале за да дојде до тој инцидент. Иделе напред помала група неколку души од комитите и 10тина албанци почнале да провоцираат(пцујат, фрлаат со камења и сл), кога се собрале сите од навивачкава група, албанциве како и секогаш почнале да бегаат по што добиле само-баран масакар. А од властите секогаш Македонецот го крка по тужби и слично дека бил во т.н одбрана, а албанецот дека чека со секири, ножеви и камења да убие некој тие се најправични :tapp:....

Македонци во Македонија , а луѓе како UniqueGirl , срби или србомани, исто така назад во Србија.... Не ни требаат други да ни кажуваат како да го живееме нашиот македонски живот.

Македонци на Македонија бидете горди на себе. Сите други...пријатно

a kakvi zakoni pocituvaa komitite sto vlegoa u albansko maalo i navreduva albanci!

Не ги разбираш работите какви се во Нерези кога дел од албанците кои изиграваат wanna be шерифи праќаат помали деца да провоцираат и после „тато ме удрија вие и вие“ и тргаат сите епа не бива така.

Македонски Патриоти
Кој е со мене

Строго Македонци и луѓе во Македонија кои што земјата ја чувствуваат како своја

Македонци во Македонија , а луѓе како UniqueGirl , срби или србомани, исто така назад во Србија.... Не ни требаат други да ни кажуваат како да го живееме нашиот македонски живот.

Македонци на Македонија бидете горди на себе. Сите други...пријатно
Би те корегирала..Србинка..и никој не ти кажуе као да си го живееш животот..:helou:

a kakvi zakoni pocituvaa komitite sto vlegoa u albansko maalo i navreduva albanci!

Добро бре мајкму стара. Дај бидите малце објективни, амате со оваа закоравеност. Забрането е да се влегува во тоа албанско маало или што? Ја конкретно живим у сокак каде што сите комшии ми се македонци и што треба да напраем ја да стаем кордон и секој албанец што ќе сака да влезе кј мене у маало да му забраним да иде, или ја заборавате таа демократија во која постојано се повикувате и крстите. Њет, не иде тоа така.

АБРЕ МАКЕДОНЧЕ.... ДО КОГА КЕ ГО ПРОДАВАШ ГАЗОТ БЕ.... СЕ МОЛАТ ДА СЕ ПОКАЖАТ ДОКАЗИ ЗА ТЕПАНИТЕ ЖЕНИ И ДЕЦА... НЕМАТЕ...ЗАШО НЕ СЕ ДЕСИЛО ТОА....А ОВА...ГЛЕЈТЕ ГО ОВА...СИТЕ ШО ГИ БРАНИТЕ ДУШМАНИТЕ....АЈДЕ МОМЧЕ...
а за ова... МАЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ...АЈДЕ БРАНЕТЕ ГИ...
http://http://www.youtube.com/watch?v=kXmNrJhAgtA
А ЗА ОВА БЕ..ТОЛКУ СЕ РЕТАРДИРАНИ ШО И ТОШЕ ГО МЕШААТ...
http://www.youtube.com/watch?v=S30UV_gLcHs
АЈДЕ СЕА БРАНЕТЕ ГИ ПРОДАДЕНИ ЕДНИ...АЈДЕ БРАНЕТЕ ГИ... ДА НЕ ВЕ ГЛЕАМ СИТЕ ШО ЈА ПРОДАВАТЕ ДРЖАВАТА БЕ...СРАМ ДА ВИ Е...УТРЕ ДЕЦАТА КАЈ КЕ ВИ ЖИВЕАТ...:nenene::nenene::nenene::nenene:

da mislea site kako tebe,sea ke bevme deep in europe,ali nema veze.
Citam nesto sekade ima tepacki megu huliganite,ne e nisto posebno bla bla.Vojna na huligani ti lici tebe da ti dojdam ja tebe pa da ti skrsam prozor,pa kola,po koa ke izlezes ti da vidis sto pa i tebe da te napraam partal lelelele Smesni ste.
Odnesuvanjeto na komitite e za sekakvo osuduvanje,posto tie bile involvirani sega nekoe vreme ke nema ni traga ni glas od niv,od bezbednosni pricini,i koj ke go jade,ke go jadaat tia obicnite gragani.Usta ham,Grbot bam vikaat starite,pa neka se spravat sea:tapp:

За каков живот и соживот,европа и остали работи може да збори некој на кого во потпис убаво му стои територијална претензија:kesa::tapp:

МВР со кривични пријави против осум членови на „Комити“

Скопје, 17 август (Нетпрес) - Осуммина членови на навивачката група „Комити“ добија кривични пријави за насилство поради вчерашниот инцидент на мостот „Обединети Нации“ во Карпош 4, соопшти министерката за внатрешни работи Гордана Јанкуловска.

„Околу 15,30 часот, пријавените пешки се движеле во група со други лица како припадници на навивачката група „Комити“, по левата страна на бул.„Партизански Одреди“ во правец кон населбата Ѓорче Петров, со цел да го следат првенствениот фудбалски натпревар помеѓу ФК Македонија-Ѓорче Петров и ФК Вардар. Кога дошле во населбата Долно Нерези, поточно во близина на мостот „Обединети Нации“ , од непознати причини дошло до вербална расправија помеѓу навивачите и дел од присутните жители“, објасни министеркаа Јанкуловска на денешната прес конференција.

Според Јанкуловска, пријавени ги нападнале присутните жители на Нерези и со камења и тврди предмети повредиле седуммина жители на населбата.

Пријавените веднаш по инцидентот се приведени во полиција, по што биле препознаени од очевидци на настанот дека токму тие ги повредиле жителите на Нерези.

Во судирот меѓу „Комитите“ и жителите на Нерези, биле оштетени седум автомобили. Пријавените „Комити“ веднаш по инцидентот биле приведени во полиција.

Засега, нема санкции за групата која вчера го блокираше мостот „Обединети Нации“ и со железни прачки, секири и стапови ги чекаа „Комитите“ да се вратат од фудбалскиот натпревар.​

Милојко и МикиСк оладени по 3 дена, ЈуникГрл еден ден затоа што на навреда врати со навреда. Ова за почеток е, кога ќе се вратат ако продолжат, казната ќе биде поголема.

4834.jpg

pc71440.jpg

Computer_Mouse.jpg

lg_monitor.jpg

И доволно е, најголем ти е . . .

. . . на форум !

езерото е тепсија...фрчат банови а... е тоа е..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom