Инцидент меѓу Комитите и жителите на Нерези

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е после тоа што другиве (албанците) доаѓале со комбиња и срања и расчукале СЛУЧАЕН минувач (препоставувајки дека стварно комтитите биле гаѓани со камења ... мада сумњам) ... ги става во ист ЌОШ ...

Не се сомневај толку многу кога ништо немаш видено.
Олабавете малку, ако немате попаметна работа да ви дадам да ми напишете по една семенарска сите и така залудно губиме време :wink:.

Не се сомневај толку многу кога ништо немаш видено.
Олабавете малку, ако немате попаметна работа да ви дадам да ми напишете по една семенарска сите и така залудно губиме време :wink:.

Ја знам што ми кажал комшијава што иде на секоја утакмица и му е *филинг* да се тепа зашто е у такви години ....

Зашто би ме лажел ? Добива нешто ?

Ја знам што ми кажал комшијава што иде на секоја утакмица и му е *филинг* да се тепа зашто е у такви години ....

Зашто би ме лажел ? Добива нешто ?

Тоа што ти кажал комшијата за на секоја утакмица е сосема друг муабет.
Од каде ти сомнежот тебе кој бил маван со камења и колку, кога немаш ништо видено. Тоа ми беше прашањето, комшијата бил во оганот денес?

I dvete strani se krivi nema sto tuka.No zosto da se pravi incident od koj sto nikoj nema polza?Normalno nekoj ako ti vleze doma da ti krsi da te tepa zar nema da mu vratis?Iako i toa ne e za opravda.Od nasilstvo nema nikakov kar i toa e dokazano vo mnogu slucai.I mislam deka nie makedoncite treba konecno da sfatime deka ima albanci vo makedonija i ke ima sme go sakale nie toa ili ne i mora da najdeme nekoja harmonija vo sekojdnevniot zivot so niv kolku i toa da ni izgleda nevozmozno.Ova e moe mislenje moze na nekoj nema da mu se dopaga ako saka neka me pcue no jas taka si mislam.

Од каде ти сомнежот тебе кој бил маван со камења и колку, кога немаш ништо видено. Тоа ми беше прашањето, комшијата бил во оганот денес?

Да , и ми кажа како им искочил некој лудак со секира да ги брка ... некоја жена со камчиште (и лупнал шамар пошто нели е КОМИТА) и уште ред други работи ....

As I said , у такви години е .... само на тепање мисли ....

пс:Македонец сум :D не се секирај , не си ги бранам*своитЕ*

А тоа е толку лесно да се нацрта.
Доволно е да свртам на А1 и да им кажам дека ете млада девојка е нападната и испокршена од ќотек во моево маало. Полицијата ќе негира нели нормално, а во зависност од нашата проектирана етничка распределба ќе има соодветни реакции и потпалувања.

Примитивна игра со примитивниот ум. Тоа ти е.

А како тоа да распука бе? Со калаш? Па ти знаеш дека за поседувње на автоматско оружје се лежи затвор? Или не, тебе тоа не ти ни доаѓа до тиква, и преку оваа изјава даваш на знаење дека некој од тие што живеат таму имаат калашњиков. Па да, вие само со насилие знаете да се разберете!

"Да гореше Скопје" - да, полесно е да растуриш него да направиш. Ако сакаш нешто да гори запали си ја куќата/станот, Скопје е на сите нас и ние нејќеме да гори, ако ти сакаш тогаш нешто со тебе не е во ред.
Tipu, procitaj uste ednas ubavo sto sum napisal, ama za promena ovoj pat obidi se i da sfatis.

Kaj po gjavolite procita deka jas sakam da gori Skopje?

p.s. i da, pripazi na recnik, ne mi se kuropecaj mnogu mnogu.

A taka a?

Sega znaci jas da izlezam vo maalo, i sekoj eden makedonec da go unakazam od kjotek a?

Сам никогаш не би нападнал,можам да се кладам

А бе а, до кога бе ќе се бранат Албанците?

Криви се оти се бранеа дома да не јадат ќотек бе, кој им го дозволи тоа бе! А ?

Ти бе што си се посрал,во Битола си, на сигурно:)

Одлично, требаше малку рзмрдување...затапе градот....
:helou:

I dvete strani se krivi nema sto tuka.No zosto da se pravi incident od koj sto nikoj nema polza?Normalno nekoj ako ti vleze doma da ti krsi da te tepa zar nema da mu vratis?Iako i toa ne e za opravda.Od nasilstvo nema nikakov kar i toa e dokazano vo mnogu slucai.I mislam deka nie makedoncite treba konecno da sfatime deka ima albanci vo makedonija i ke ima sme go sakale nie toa ili ne i mora da najdeme nekoja harmonija vo sekojdnevniot zivot so niv kolku i toa da ni izgleda nevozmozno.Ova e moe mislenje moze na nekoj nema da mu se dopaga ako saka neka me pcue no jas taka si mislam.

da mislea site kako tebe,sea ke bevme deep in europe,ali nema veze.
Citam nesto sekade ima tepacki megu huliganite,ne e nisto posebno bla bla.Vojna na huligani ti lici tebe da ti dojdam ja tebe pa da ti skrsam prozor,pa kola,po koa ke izlezes ti da vidis sto pa i tebe da te napraam partal lelelele Smesni ste.
Odnesuvanjeto na komitite e za sekakvo osuduvanje,posto tie bile involvirani sega nekoe vreme ke nema ni traga ni glas od niv,od bezbednosni pricini,i koj ke go jade,ke go jadaat tia obicnite gragani.Usta ham,Grbot bam vikaat starite,pa neka se spravat sea:tapp:

Абе не ги оправдувам комитиве но се прашувам што ги испровоцирало толку за да почнат со тепање.

Љунгиве почнале да маваат со се што начекале. Па стварно мислите дека некој комита ќе стои на страна и ќе гледа ако го маваат? Затоа се викаат КОМИТИ бе шпанци едни. Знаеме сите дека шипците секогаш први провоцираат. И полицијата знае, па затоа не превзема ништо против. Не провоцираат сите шпони, туку само помладите и тие од планините симнати.

Брејкинг њувс, да не плукаме по Комитите ( јес да не ги обожавам, на времето се сеќам другар ми идеше по улица и се дереше КОмити Запад а ја од прозор му викав Курот го Лапат) од другар што живи во Нерези дознавам дека момците со секири и лопати не се жители на Нерези туку некоја си стока од околината на Скопје. :smir:

Никој не плука по никого за џабе, освен ако нема некој ментална бариера што не ја поминал никогаш во живот.Јас се провоцирам од постовите на форумов, а камоли од некој да ми диши во лице.

Љунгиве почнале да маваат со се што начекале. Па стварно мислите дека некој комита ќе стои на страна и ќе гледа ако го маваат? Затоа се викаат КОМИТИ бе шпанци едни. Знаеме сите дека шипците секогаш први провоцираат. И полицијата знае, па затоа не превзема ништо против. Не провоцираат сите шпони, туку само помладите и тие од планините симнати.

Со камења да.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom