Џони.
Не е Џони.
- Член од
- 4 ноември 2009
- Мислења
- 1.554
- Поени од реакции
- 1.037
Не биди толку груб може девојчето не е од град. хахахахахахахахахахаДемократска држава..секој има право на свое мислење...имај убав престој! :smir:
Не биди толку груб може девојчето не е од град. хахахахахахахахахахаДемократска држава..секој има право на свое мислење...имај убав престој! :smir:
Леле па и ти, што ви е толку смешно ако некој живее в село? И ако ве интересира јас живам во град, и не правам разлика помеѓу оние што се од село и од град... крај краева сите сме луѓе.Не биди толку груб може девојчето не е од град. хахахахахахахахахаха
а бесплатен нет имаш?Леле па и ти, што ви е толку смешно ако некој живее в село? И ако ве интересира јас живам во град, и не правам разлика помеѓу оние што се од село и од град... крај краева сите сме луѓе.
Немам!а бесплатен нет имаш?
Еден мој другар живее на село но има механизација,земја и хали за складирање вредни за почит или во превод стотици илјади евра. А бидејќи знам дека на тоа не завидувате иако тоа всушност носи профит ќе ти кажам дека меѓу другото има и нов мерцедес ц класа и вмв x5 стар две три години. Па смеј му се што нема интернет.а бесплатен нет имаш?
Може нема да те свати што сакаш да кажеш,потешко му оди на девојката....Еден мој другар живее на село но има механизација,земја и хали за складирање вредни за почит или во превод стотици илјади евра. А бидејќи знам дека на тоа не завидувате иако тоа всушност носи профит ќе ти кажам дека меѓу другото има и нов мерцедес ц класа и вмв x5 стар две три години. Па смеј му се што нема интернет.
Сестро ова ти е чек дис аут подфорум. Не очекувај тука озбилни муабети :smir:Леле па и ти, што ви е толку смешно ако некој живее в село? И ако ве интересира јас живам во град, и не правам разлика помеѓу оние што се од село и од град... крај краева сите сме луѓе.
Можеш да приметиш дека некоја дава добра оралка од страна?Типкава ја иам видено у порка,добра оралка даваше
lolМожеш да приметиш дека некоја дава добра оралка од страна?
а шо има врска парите ?Еден мој другар живее на село но има механизација,земја и хали за складирање вредни за почит или во превод стотици илјади евра. А бидејќи знам дека на тоа не завидувате иако тоа всушност носи профит ќе ти кажам дека меѓу другото има и нов мерцедес ц класа и вмв x5 стар две три години. Па смеј му се што нема интернет.