Демократска држава..секој има право на свое мислење...имај убав престој! :smir:
Не биди толку груб може девојчето не е од град. хахахахахахахахахаха

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Демократска држава..секој има право на свое мислење...имај убав престој! :smir:
Не биди толку груб може девојчето не е од град. хахахахахахахахахаха![]()
![]()
![]()
Леле па и ти, што ви е толку смешно ако некој живее в село? И ако ве интересира јас живам во град, и не правам разлика помеѓу оние што се од село и од град... крај краева сите сме луѓе.![]()
а бесплатен нет имаш?
а бесплатен нет имаш?
Еден мој другар живее на село но има механизација,земја и хали за складирање вредни за почит или во превод стотици илјади евра. А бидејќи знам дека на тоа не завидувате иако тоа всушност носи профит ќе ти кажам дека меѓу другото има и нов мерцедес ц класа и вмв x5 стар две три години. Па смеј му се што нема интернет.![]()
Леле па и ти, што ви е толку смешно ако некој живее в село? И ако ве интересира јас живам во град, и не правам разлика помеѓу оние што се од село и од град... крај краева сите сме луѓе.![]()
Типкава ја иам видено у порка,добра оралка даваше![]()
lolМожеш да приметиш дека некоја дава добра оралка од страна?
Еден мој другар живее на село но има механизација,земја и хали за складирање вредни за почит или во превод стотици илјади евра. А бидејќи знам дека на тоа не завидувате иако тоа всушност носи профит ќе ти кажам дека меѓу другото има и нов мерцедес ц класа и вмв x5 стар две три години. Па смеј му се што нема интернет.![]()