On.net со нови интернет брзини (или не)

• Креатор на темата Креатор на темата Jove_T
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 април 2008
Мислења
133
Поени од реакции
9
Новата понуда на On.Net гласи:
ponudi.jpg
А кога ја тестирав брзината го добив следното:
brzina.jpg
И кога се јавив во On.Net го добив следниот одговор:
Ами ааа брзините ааа уште не е тестирана линијата кај никој не се зголемени,и ја прашав а кога планираат да ги зголемат и ми вели,
незнам ама кога ке почнат сигурно кај сите ке ги зголемат до кај што има можности зависи од линијата,а за колку време незнам да ти кажам точно,фала многу пријатно.
И сега ме интересира дали кај некој се зголемени брзините или се е по старо кај сите .:toe:

Ponudata e stara .. i brzinite si se isti ..kaj bratucet mi Solo 30 paketot ,,brzinata e uste 6Mbps:toe:

Јове, прво објасник кој пакет го користиш, зошто стварно ти е конфузен постот.
Второ, каков е проблемот, сеуште не сфаќам.

Добро знам понудата е од порано ама е последна,а проблемот ми е дали на некој ја имаат зголемено брзината од 4Mbps на 6Mbps,а инаку пакетот кој го користам е Solo10.

izgleda ke treba da potpisuvas nov dogovor za da imas pobrz internet kako sto napisale,sekogas koga praat izmeni so brzinite ili transverot te obvrzuvaat na pisuvanje na nov dogovor so koj ke te vlecat uste godina dena so niv.

Зошто уште се палите на брзини кога сте ограничени. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

izgleda ke treba da potpisuvas nov dogovor za da imas pobrz internet kako sto napisale,sekogas koga praat izmeni so brzinite ili transverot te obvrzuvaat na pisuvanje na nov dogovor so koj ke te vlecat uste godina dena so niv.

da potpisam dogovor????

da mi go :pusk:

primer: sum korisnik 6 meseci i treba nov dogovor aaaaa i namesto uste 6 meseci so niv ke treba uste 12 UPM

znaci da si sedam jas na telekabel izgleda najdobro e taka

Зависи до местото, пишува у договорот, ако на тоа место кај шо живееш неможе да се пушти брзина од 6 мб/с ке пуштат колку што може најмногу...

И кај мене е иста брзината :toe:
540737833.png

jас имам ДУО 30 а брзината ми е:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:, а треба да ми е 8,
што е ова од Он.нет незнам

Аууууууу катастрофа е сега !!!

Сите знаеме дека Он Нет се познати по лажење и слично. Има над 5 теми овде луѓе се жалат и бараат помош o.O

541015452.png

Еве и кај мене лага и превара. Имам Duo Plus и треба да имам 8mb/s.
Се јавив и ми викаат ајде ќе го средиме проблемот најкасно до една недела. И се јавуваат после 5-6 дена и викаат толку треба и да имате 5mb/s, а нема таков пакет.:tapp:

Сите знаеме дека Он Нет се познати по лажење и слично. Има над 5 теми овде луѓе се жалат и бараат помош o.O

Баталете ги он нет лугеее..Земете друг интернет..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom