Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Aj ako saka nekoj golovite neka gi postira koga ke ima vreme.
Odnapred blagodaram :smir:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Леооооооооооооооо :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

За еден гол ќе се повтореше нашиот омилен резултат .... :)

$KOSTA$

Каталонец !!!
Член од
18 април 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4
Moмци кој ке ја отвара новата тема , има уште 6 страни ....
Јас предлагам , да се отворе новата тема у исто време со почекотоко на нова сезона 2010/11 ...

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Kolku-kolku zavrsi utakmicata?Jas ne mozeh da ja gledam zaradi glupio internet :nerv:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Момци, знае ли некој што се случува со Хлеб. Ќе се продава, ќе се дава на позајмица или ќе се задржи сезонава. Слабо стоиме со замени во средниот ред. Ако не се купи некој до крајот на преодниот рок ондак ќе треба Хлеб да се задржи, иако знаеме дека се работи за голем плачко. :)

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Хлеб импресионира во Штутгард минатата сезона....не знам како не се вклопи во Барса,таму беше движечката сила на тимот

B

boki10messi

Гостин
Епа, Пеп изјави на прес дека на позајмица ќе одат истите играчи од минатата сезона, така да, очекувам и Хлеб да го пратиме некаде. Или може и да го продадат. До кога има договор он?
Иначе на мене, не ми се дава Касерес на позајмица, ќе биде одлична замена за Пујол и Пике, а може да игра и како страничен бек и по двете страни, така да е совршен во одбрана(за замена, де:)).

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Шо вика Пеп и Меси да го даеме на позајмица?
Стварно глупост ќе напраи Пеп, ептен плиток тим ќе имаме.:uvo:

B

boki10messi

Гостин
Шо вика Пеп и Меси да го даеме на позајмица?
Стварно глупост ќе напраи Пеп, ептен плиток тим ќе имаме.:uvo:
Ти реков: Пеп рече на позајмица ќе одат истите играчи кои и лани беа на позајмица. Се извинувам ако не се однесуваше на мене ова.

Му плаќаат да не ги растура противниците.

Иначе, Алвес предизвика многу гнев кон навивачите од Јужна Кореја.
На пристигнувањето во Сеул Алвес рече дека Кореја има добри играчи, а тоа тој го знае затоа што Бразил играше против нив на Мундијалот. Проблемот натана со тоа што Бразил играше против Северна Кореја, а сите знаеме какви се односите помеѓу двете Кореи. Ах, Дани, Дани.. :pos:

B

boki10messi

Гостин
Насловни страници, 5 август:

THE BEST OF THE WORLD CAME BACK

Messi played 15 minutes and scored two goals.

Korea League 2 – 5 Barça

Leo put it clear that his commitment with the club has no limits and that he wants to complete another great season.

They arrived to China in the early morning. The second stage of the tour starts and will finish on Sunday with a match in Beijing.

Cesc will keep putting pressure. He joins up Arsenal and will repeat to Wenger that he wants to go to Barça. The player faces the gunner’s fans reactions.

Del Bosque gives the polemic list. Barça, awaiting.

THEY WANTED MESSI? TAKE MESSI!

K -League 2 – 5 Barça

The organization obliged the crack to play, he played 15 minutes, scored two goals and solved the match.

Leo’s presence avoided controversy and a 200.000 fine.

Cesc-Wenger, face to face today in London.

Top secret: Javi Martínez would be very well welcomed in Barça.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom