Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може сите да помогнете во отворањето на темата,секој нека напише,најде по нешто и тој со највеќе постови нека ја отвори.
Поздрав:smir:

Јас гласам за Петар...:vozbud:

Ајде напред зверу...:pos:

Видете вака. На секој кандидат може да му се падне одредена тема да направи, пример на некој историја, на некој за стадионот, на некој за навивачите и сл. Еве и јас поднесувам кандидатура(знам оти звучи смешно, ама ќе се пробам:):))

Ископирајте го делот од Ла Виста, вметнете ги новите титули и засилувања и енд оф стори. Тоа е тоа, нема што многу да се разглаба. Каталонец 10 се произнесе уште пред два месеца за новата тема, нека тера он.

Јас ја пријавувам мојата кандидатура за делот за стадионот:).
Јас ќе напишам, ако е потребно во секое време е достапно, ако не се согласувате, ОК. :icon_neut

Мене ми е исто, кој и да ја отвори темата... Битно е во новата тема да имаме многу прославувања :)

Дечки, пријателскиве рутински ги поминуваме, а? Ништо посериозно нема да има до суперкупот највероватно

А може ли вака:
Боки за стадионот
Петар за почетоците на клубот
А јас за легендите на Барса и сегашниот тим?

Ја за копачките на играчите :)

Хахахаах...епа има многу шо сакаат да ја прават темата!

Абе овој Дел Боске има мозок? Викнал 7 играчи за ПРИЈАТЕЛКСИ НАТПРЕВАР против Мексико, само три дена пред суперкупот со Севиља. Меси е повикан да игра за Аргентина. После се што направија играчите на Барса за Шпанската репрезентација, мислам дека е фер да ги остави да играат за тимот. Море, јас да сум како нив јас ќе се побунам.

Стварно е глупост ова од Дел Боске. Наместо сега на пријателски да дава шанса на оние кои поретко играат во прв состав он ги вика најдобрите.:uvo:

Јас ќе гласам за на баба кондурите. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom