Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака сега ќе ти кажам нешто па би требало од тука да сфатиш, ако досега не си сфатил.

Кога бевте најдобри(значи сега не сте најдобри ;)) ве сакав како втора екипа. Во Шпанија навивав за Барса, во ЛШ кога ќе испаднеше Арсенал навивав за Барса и навиваш за Шпанија затоа што костурот на екипата фактички беше од Барса. Е исто како мене ве сакаа и сите други навивачи, освен на Реал и на Челзи(што е и нормално). Ај да речеме дека и сега сте најдобри според играта. Зошто тогаш пола и повеќе се предомислуваат со вас?? Значи работата е тоа што не доликува на екипа како Барса(значи најдобра нели) да се однесува така. Ако нема доволно пари за да ја плати нормалната цена на Цеск(нормална на овој набилдан пазар), тогаш слободно достоинствено нека се откаже, а не со такви подмолни игри колку да се направи намалување на цената. Па да не сакате Венгер да ви го поклони? И не е работата дека го зимате најдобриот наш играч затоа што јас неколку пати имам напишано слободно може да си оди само да се плати нормална цена.
Чекај,сакаш да ми кажеш ова што го прават Пике,Пујол,Иниеста,Чави и други,го прават само да ја намалат цената?
Да се намалуваше така цената,сите ќе користеа таков „метод“.
Росел кажа нема да плати огромна сума на Фабрегас т.е таа што ја бара Арсенал 60+м€,значи ништо од Фабрегас :)
Освен ако Венгер не го даде за 40м€ :icon_lol:

A Барса,со или без Фабрегас,не ми мења ништо(бар мене).
Ионака првите 2 сезони најмалку ќе биде само резерва.А овие ако се ненормални да даваат 60м€ за резерва,нека даваат.

А да,и ова.Тоа што секој почна да ја мрзи Барса,највише е за 6те титули во една сезона :)

Вака сега ќе ти кажам нешто па би требало од тука да сфатиш, ако досега не си сфатил.

Кога бевте најдобри(значи сега не сте најдобри ;)) ве сакав како втора екипа. Во Шпанија навивав за Барса, во ЛШ кога ќе испаднеше Арсенал навивав за Барса и навиваш за Шпанија затоа што костурот на екипата фактички беше од Барса. Е исто како мене ве сакаа и сите други навивачи, освен на Реал и на Челзи(што е и нормално). Ај да речеме дека и сега сте најдобри според играта. Зошто тогаш пола и повеќе се предомислуваат со вас?? Значи работата е тоа што не доликува на екипа како Барса(значи најдобра нели) да се однесува така. Ако нема доволно пари за да ја плати нормалната цена на Цеск(нормална на овој набилдан пазар), тогаш слободно достоинствено нека се откаже, а не со такви подмолни игри колку да се направи намалување на цената. Па да не сакате Венгер да ви го поклони? И не е работата дека го зимате најдобриот наш играч затоа што јас неколку пати имам напишано слободно може да си оди само да се плати нормална цена.

--- надополнето ---

А ти вака ко "страствен" навивач на Барса треба да ти текне дека имавте и вие период од 5 години кога не освоивте ништо, па нагло почнавте да освојувате.

Реално кажи ми само една екипа која е достојна да ја победи Барса во моментот со овој состав.(со резултат и со игра)

Добро, ова ти го сфаќам како тешење на самиот себе. Ајде и вие после 5 години суша си мислите дека ќе почнете нагло да освојувате :):). Добро, точно е дека ни немавме титула долго време, но кога претседател беше Гаспарт. Со Лапорта, се врати победничката Барса, која стана најдобра во светот.:pipi:

Чекај,сакаш да ми кажеш ова што го прават Пике,Пујол,Иниеста,Чави и други,го прават само да ја намалат цената?
Росел кажа нема да плати огромна сума на Фабрегас т.е таа што ја бара Арсенал 60+м€,значи ништо од Фабрегас :)

Ионака првите 2 сезони најмалку ќе биде само резерва.
А овие ако се ненормални да даваат 60м€ за резерва,нека даваат.

А да,и ова.Тоа што секој почна да ја мрзи Барса,највише е за 6те титули во една сезона :)

А па ти досега за што мислеше го прават тоа? Дека им е најдобар другар?:) Хаха не заебавај, тоа се прави колку постојано да го вознемируваат Фабрегас и да се испокара со сите па да си иде од Арсенал макар и во лоши односи али за помалку пари. Не ме терај сега да го барам интервјуто на таткому на Фабрегас за шпанско радио каде убаво кажува дека Барселона му рекле на Фабрегас да си побара сам трансфер и да не слуша понуди од други екипи(затоа што Реал сигурно ќе фрли милионче плус и нема да се однесува ко вас) што е чист доказ со кој може да се казни Барселона од страна на фифа исто ко Челзи што го казнија.

Абе види сеа..можеби ќе биде резерва ама незнаеш никогаш што може да се случи затоа што еве гледаш во финалето Фабрегас ја реши од клупа иако Чави играше цела утакмица..

И не туку се инати, еве барем за навивачите на Арсенал јас кажувам дека сите ја сакале Барса и поради убавита игра И ПОРАДИ ТИТУЛИТЕ. Како можам да ја замразам поради тоа кога ти кажав дека ако Арсенал испаднеше навивав за Барса.

--- надополнето ---

Реално кажи ми само една екипа која е достојна да ја победи Барса во моментот со овој состав.(со резултат и со игра)

Добро, ова ти го сфаќам како тешење на самиот себе. Ајде и вие после 5 години суша си мислите дека ќе почнете нагло да освојувате :):). Добро, точно е дека ни немавме титула долго време, но кога претседател беше Гаспарт. Со Лапорта, се врати победничката Барса, која стана најдобра во светот.:pipi:

Реално Интер ја победи Барса, а ако убаво го прочиташ тоа ќе видиш дека подоле напишав дека Барса се најдобри според игра.

А за тешење, си се тешиме затоа што и ние имавме успех пред тоа и рекорд со изиграни утакмици без пораз,па ако си упатен во Премиер лига(затоа што глеам и за Сити навиваш :)) ќе знаеш дека дури оваа година ги исплативме долговите..

Ионака првите 2 сезони најмалку ќе биде само резерва.А овие ако се ненормални да даваат 60м€ за резерва,нека даваат.

Да те поправам, година....За да не почнат фановите на Интер(и остали) да објаснуваат што е година, а што сезона....не пак!

Па ако Барселона игра прљаво за да земе играч за што помалку пари, што останува да се каже за Венгер и Арсенал???

Реално Интер ја победи Барса, а ако убаво го прочиташ тоа ќе видиш дека подоле напишав дека Барса се најдобри според игра.

А за тешење, си се тешиме затоа што и ние имавме успех пред тоа и рекорд со изиграни утакмици без пораз,па ако си упатен во Премиер лига(затоа што глеам и за Сити навиваш :)) ќе знаеш дека дури оваа година ги исплативме долговите..

:nenene: :nenene:

Арсенал и Барса се браќа(или брат и сестра) во поглед на играта што ја прикажуваат. Само дали Барселона има поголема издржливост или не знам што, оти секоја сезона вие ја започнувате на највисоко ниво, со шампионска игра и резултати и на крајот на сезоната, кога е најмногу потребно, ќе кикснете. А, и повредите ви се голем непријател(посебно Ремзи:()

Да те поправам, година....За да не почнат фановите на Интер(и остали) да објаснуваат што е година, а што сезона....не пак!

Па ако Барселона игра прљаво за да земе играч за што помалку пари, што останува да се каже за Венгер и Арсенал???

Е што да се каже? Ај најди ми некоја изјава таква за некој друг играч? И пиши ја во наш фан клуб, не за друго затоа што праиме муабер за Венгер.

Најверојатно Пеп денеска ќе го потпише новиот договор.
14porbn.jpg

Sport.es: Оружјата на Барса за доведување на Цеск.

Пеп потпишал 1-годишен договор.

Росел изјави дека 50-60 милиони фунти НЕМА да даде за Фабре. Освен ако не ја намалат цената, Фабре не доаѓа. Паметно.

Е што да се каже? Ај најди ми некоја изјава таква за некој друг играч? И пиши ја во наш фан клуб, не за друго затоа што праиме муабер за Венгер.

Крадење играч од школата на само 16год. кога нема уште потпишано професионален договор твојот толку добар тренер венгер сакаше истото да го направи и со Тиаго ама овој го заеба си потпиша со Барса си вика боље ке ја чекам вистинската шанса у Барса него да се упропастам у арсенал :)

Крадење играч од школата на само 16год. кога нема уште потпишано професионален договор твојот толку добар тренер венгер сакаше истото да го направи и со Тиаго ама овој го заеба си потпиша со Барса си вика боље ке ја чекам вистинската шанса у Барса него да се упропастам у арсенал :)

Ти очигледно не ги разбираш работите убаво џабе ти се годините...Како прво никој му немал ставено нож под грло на Цеск за да потпише во Арсенал. Како второ не излегуваше Венгер и цел тим на Арсенал во јавност и да плаче како Цеск треба да дојде во Арсенал. Како трето не измислувај за Тиаго затоа што никогаш и не се заинтересирале за него. А како четврто, гледам колку е Цеск упропастен. А сега поздрав :)

Едит: Истото проба да го направи Барса оваа година за Анеке или Афобе(ме мрзи да барам за сигурно), ама он си избра да остане во Арсенал. И не збориме за некој 16-годишен кој уште не играл ни за резервите..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom