Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.022
- Поени од реакции
- 22.930
Чекај,сакаш да ми кажеш ова што го прават Пике,Пујол,Иниеста,Чави и други,го прават само да ја намалат цената?Вака сега ќе ти кажам нешто па би требало од тука да сфатиш, ако досега не си сфатил.
Кога бевте најдобри(значи сега не сте најдобри) ве сакав како втора екипа. Во Шпанија навивав за Барса, во ЛШ кога ќе испаднеше Арсенал навивав за Барса и навиваш за Шпанија затоа што костурот на екипата фактички беше од Барса. Е исто како мене ве сакаа и сите други навивачи, освен на Реал и на Челзи(што е и нормално). Ај да речеме дека и сега сте најдобри според играта. Зошто тогаш пола и повеќе се предомислуваат со вас?? Значи работата е тоа што не доликува на екипа како Барса(значи најдобра нели) да се однесува така. Ако нема доволно пари за да ја плати нормалната цена на Цеск(нормална на овој набилдан пазар), тогаш слободно достоинствено нека се откаже, а не со такви подмолни игри колку да се направи намалување на цената. Па да не сакате Венгер да ви го поклони? И не е работата дека го зимате најдобриот наш играч затоа што јас неколку пати имам напишано слободно може да си оди само да се плати нормална цена.
Да се намалуваше така цената,сите ќе користеа таков „метод“.
Росел кажа нема да плати огромна сума на Фабрегас т.е таа што ја бара Арсенал 60+м€,значи ништо од Фабрегас

Освен ако Венгер не го даде за 40м€

A Барса,со или без Фабрегас,не ми мења ништо(бар мене).
Ионака првите 2 сезони најмалку ќе биде само резерва.А овие ако се ненормални да даваат 60м€ за резерва,нека даваат.
А да,и ова.Тоа што секој почна да ја мрзи Барса,највише е за 6те титули во една сезона