Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Midfielder од Франција и игра во Тулуз.:)

Страшно, ако мисли Ибра да останува, тогаш агентов со изјавава (ако е вистинита) му ја закопува иднината. Да требало да ги слушаат агентите кој треба да игра, немало тие да бидат агенти, туку тренери, помошници тренери итн. Абе нека си ја гледа таму работата, процентот арен му е шо го зема, шо туку подгрева ситуација без врска!

Абе шо ве чуди за агентов на Ибра јас незнам. Ибра не играше којзнае колку, овој веднаш сака да загрее атмосфера со изјава во стил или ќе игра или ќе си оди. Е сега која варијанта ќе биде ќе видиме:)

No Fear и Iceboy како си ги напраивте такви аватарите?

Ајдеее и тука почнаа :tapp: Барем не замарајте со бројки и сл. пошо Garfield is watching !

pa ja kolku so znam ingla i rosel se najgolemi favoriti
e sea keski da ne bide ovoj rosel

Сега почнува финале Шпанија - Англија на Европско до 17 години. Даваат на Еуроспорт 2. Гледајте го Жерард, 17-ка игра. За година две очекувам да добие шанса во првиот тим на Барса.

--- надополнето ---

Жерард 1-0 :)

Dobro be, so mu e na toa deteto Zerard? Od koja planeta e? Golema cest e da se ima vakov igrac vo skolata. Samo neka se razvie uste malku i ke ima :cuc::cuc:

^ 6 разлика водеа едно време. Незнам како можеа таквата предност да ја прокоцкаат за само 15 минути и тоа во финале на ЛШ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom