LaVista
Traumatic Playground
- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 4.183
- Поени од реакции
- 958
Под негова администрација?Znae od sigurni izvori t.e navodno po telefonskiot razgovor so simka pistolova od A1 televizija.
Thumbs down za Rossel!
Pred osum godini pod negovata administracija Barca bese za nikade.Zatoa go molam gospod ovoj kopilj da ne stane predsedatel na klubot.
Росел и Лапорта заедно ја започнаа кампањата во 2003 година. Го ветуваа тогаш Бекам, но тоа не се оствари и затоа Роналдињо беше донесен како утешна награда. После некое време се скараа Лапорта и Росел, па овој ја напушти администрацијата на клубот.
Се збореше дека овој сакал да направи профит од се што е можно, сакал да стави спонзор на дресовите, и да го тргне уницеф, затоа што сметал дека тие пари што се даваат за Барса да го носи тоа лого биле само непотребен трошок. Незнам за вас, мене не ми се допаѓа тоа. Го почитувам човекот затоа што знам дека нема да се штеди за потребните засилувања, али не сакам да излезе работата како со Реал Мадрид. Не сакам копија на Перез во Барселона. Едноставно, тоа е недозволиво. Мислам дека нема да се согласи ниту еден фан на Барса на ваков потег.