Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Znae od sigurni izvori t.e navodno po telefonskiot razgovor so simka pistolova od A1 televizija.

Thumbs down za Rossel!

Pred osum godini pod negovata administracija Barca bese za nikade.Zatoa go molam gospod ovoj kopilj da ne stane predsedatel na klubot.
Под негова администрација?

Росел и Лапорта заедно ја започнаа кампањата во 2003 година. Го ветуваа тогаш Бекам, но тоа не се оствари и затоа Роналдињо беше донесен како утешна награда. После некое време се скараа Лапорта и Росел, па овој ја напушти администрацијата на клубот.

Се збореше дека овој сакал да направи профит од се што е можно, сакал да стави спонзор на дресовите, и да го тргне уницеф, затоа што сметал дека тие пари што се даваат за Барса да го носи тоа лого биле само непотребен трошок. Незнам за вас, мене не ми се допаѓа тоа. Го почитувам човекот затоа што знам дека нема да се штеди за потребните засилувања, али не сакам да излезе работата како со Реал Мадрид. Не сакам копија на Перез во Барселона. Едноставно, тоа е недозволиво. Мислам дека нема да се согласи ниту еден фан на Барса на ваков потег.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Еве ја презентацијата на Виља за тие што не виделе како мене :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Што се однесува до дресовите!

Има правило какви дресови носиме.Почнувајќи од овие што ги имавме оваа сезона,па се оди со тие со пошироки линии како овие новите па потоа со уште пошироки за да заврши еден циклус ќе го наречам со тие што ги имавме лани,значи на два дела плаво-црвено.

Значи преку фотографии да се обидам да кажам:

Barcelona%20Kids%20Kit.jpg

За следната ни се овие:
NIKE_FCBarcelona_Presskit_Info_CAT-2.jpg

Па за 2011/2012 би требало вака нешто да бидат:
2006-2007_FC_Barcelona_Home_small.jpg

За во 2012/2013 да бидат како ланските :
nike-barcelona-home-shirt-2008-09--junior.jpg

Значи не велам дека исти ќе бидат до сите детали но ќе личат.

B

boki10messi

Гостин
Marc Ingla... toa ti e covek od "partijata" na Laporta :)

Inaku lugje da znaete... sto i da se sluci... koj i da bide pretsedatel... Fabregas ne 100% tuku 105% vo barselona :)) najdobrata mozna informacija sto ja donesov od barselona :)
So File bese vo Barcelona?
Ako bese so nego, gi gledav slikite na fb, gledav i maici ste nosele od Marc Ingla. pozz

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Marc Ingla... toa ti e covek od "partijata" na Laporta :)

Inaku lugje da znaete... sto i da se sluci... koj i da bide pretsedatel... Fabregas ne 100% tuku 105% vo barselona :)) najdobrata mozna informacija sto ja donesov od barselona :)
Те држам за збор :)

NIKE_FCBarcelona_Presskit_Info_CAT-3.jpg
NIKE_FCBarcelona_Presskit_Info_CAT-4.jpg :ija:

Ич не ми се свиѓаат.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Малку задоцнато но не е забораено...Честито Виља, кој го сметам за еден од најдобрите напаѓачи заедно со Ван Перси и Торес....

Супер трансфер за почеток....

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Вториот е ѕверски, и мене ептен ми се свиџа.:smir:

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Ма каков Росел, недај боже, 13 завршувавме на Табела додека он беше Председател.

Најдобро е Кројф, Човекот има и фудбалско познавање, и навистина е Икона во Клубот.

Бтв : Да ги продадеме Ибра, Маркез, Анри.
Да го доведеме Фабрегас.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ма каков Росел, недај боже, 13 завршувавме на Табела додека он беше Председател.

Најдобро е Кројф, Човекот има и фудбалско познавање, и навистина е Икона во Клубот.

Да го доведеме Фабрегас.
Луѓе, значи вака официјално... Росел НЕ бил претседател на Барселона. Беа во коалиција со Лапорта, значи кога дојде Лапорта, Росел доби место во управата, мислам дека потпретседател беше тогаш. Но ништо повеќе од тоа. Никогаш не бил тој претседател.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Инаку за дресовите, не ми се допаѓа тој вториот дрес, ми личи на обична маичка со мотиви од Барса. Многу ми е некако обичен, воопшто не ми личи на дрес за клуб каков што е Барса. Али што е тука е, ги носиме боите на Барса во срцето, не ги носиме дресовите кои се менуваат секоја сезона.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Првиот дрес ми е убав, само вториот баш и не ми се допаѓа.Некако не ми личи на Барселона но ке си го носиме....

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237

Да го доведеме Фабрегас.
Луѓе, значи вака официјално... Росел НЕ бил претседател на Барселона. Беа во коалиција со Лапорта, значи кога дојде Лапорта, Росел доби место во управата, мислам дека потпретседател беше тогаш. Но ништо повеќе од тоа. Никогаш не бил тој претседател.
Сигурно мислел на Гаспарт :)

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Вториот дрес е ретро, ама и лош многу :D Првиот ми се свиѓа. Виља ќе растура гзови :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom