Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Барем Валдес фаќа топки, а не бабулина

balloon_1505398c.jpg

Перфектно засилување... Требаше уште лани ама ај. Подобро некогаш отколку никогаш.

Кај Виља ми се свиѓа тоа што е многу професионален. Го задржаа против негова волја во Валенсија лани и пак имаше одлична сезона. Ќутеше пред медиумите и не плачеше за трансфер иако сакаше да си оди.

Исто така тактички перфектно ќе се вклопи во тимот. Виља е како усовршена верзија на Ето. Тоа што Ето не можеше да го направи - да дрибла и да асистира, Виља го прави со леснотија.

---Ињеста----Виља-----Меси----

---Цеск------Туре-------Чави----

Абидал----Пујол-Пиќе---Алвес

Практично гледано, болдираните можат да менуваат позиции секој со секого од својата линија, а некои од нив и меѓу линии можат да се движат. Со други зборови ноќна мора за чување. Може утакмицата да ја почнеме со една формација, и во тек на утакмицата 5-6 пати да се регрупираме.

ДАВИД ВИЉА И ОФИЦИЈАЛНО Е НАШ ИГРАЧ !

Еве некои слики од неговото пристигнување:

2010-05-20_LLEGADA_VILLA_06.JPG
2010-05-20_LLEGADA_VILLA_19.JPG
2010-05-20_LLEGADA_VILLA_21.JPG
2010-05-20_LLEGADA_VILLA_23.JPG
2010-05-20_LLEGADA_VILLA_25.JPG
2010-05-20_LLEGADA_VILLA_27.JPG
2010-05-20_LLEGADA_VILLA_30.JPG
2010-05-20_LLEGADA_VILLA_35.JPG
2010-05-20_LLEGADA_VILLA_04.JPG

Ајт утре да ги мине лекарските прегледи и да го облече дресот со број 7 :).

Перфектно засилување... Требаше уште лани ама ај. Подобро некогаш отколку никогаш.

Кај Виља ми се свиѓа тоа што е многу професионален. Го задржаа против негова волја во Валенсија лани и пак имаше одлична сезона. Ќутеше пред медиумите и не плачеше за трансфер иако сакаше да си оди.

Исто така тактички перфектно ќе се вклопи во тимот. Виља е како усовршена верзија на Ето. Тоа што Ето не можеше да го направи - да дрибла и да асистира, Виља го прави со леснотија.

---Ињеста----Виља-----Меси----

---Цеск------Туре-------Чави----

Абидал----Пујол-Пиќе---Алвес

Практично гледано, болдираните можат да менуваат позиции секој со секого од својата линија, а некои од нив и меѓу линии можат да се движат. Со други зборови ноќна мора за чување. Може утакмицата да ја почнеме со една формација, и во тек на утакмицата 5-6 пати да се регрупираме.

Против негова воља???Виља никогаш немаше да замине од Валенсија да не беше финансиската криза....али тоа е имате среќа што го имате се надевам ќе ви донесе многу трофеи и радост во иднина :smir:

Барем Reina не влегува со се топка во гол :smir:...

Се извинувам за офтопик :smir:
Ти си озбилен дека годинава Реина беше подобар од Валдес??? Оти барем постов јас така ти го протолкував:)

Инаку екипо јас ве позддравувам фино лепо и се одјавувам :):) Ојдов да ја видам Италија и кога ќе се вратам по една недела Виља да биде и официјално претставен и за Фабре да биде скоор завршена работава:)
Се читаме за една недела Каталонци:):)

Ти си озбилен дека годинава Реина беше подобар од Валдес??? Оти барем постов јас така ти го протолкував:)

Па зошто да не, имаше најмоногу clean-sheets заедно со Cech во лигата иако бевме 7-ми и со тоа ја освои 4-тата златна ракавица во 5 години престој во ПЛ (само што последната е заедничка со Cech) и не извади во многу ситуации. И повторно се извинувам за офтопик и не пишувам веќе тука... sry

Многу е добар овој Давид Виља...Честитки за неговиот ангажман.:helou:

Инаку екипо јас ве позддравувам фино лепо и се одјавувам :):) Ојдов да ја видам Италија и кога ќе се вратам по една недела Виља да биде и официјално претставен и за Фабре да биде скоор завршена работава:)
Се читаме за една недела Каталонци:):)

Епа ајде среќен пат и сметај за завршена работа со Фабрегас :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom