Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ме мене после мнооогу долго време, неможев да го следам форумот имав некои приватни проблеми па затоа.

Додека ме немаше се случија многу работи, најважната е тоа што испаднавме од Интер во ЛШ. Некој ќе рече имаше низа неодговорени прашања за тоа дали третиот гол во Милано бил од офсајд или дали имало пенал врз Алвес и ред други. Реалноста е таа, немавме среќа да постигнеме уште еден гол на Кампот и испаднавме. Повеќе среќа ќе имаме наредната година. Освоивме три титули оваа сезона, одиме по четвртата. Играме на највисоко ниво, тоа ме радува. После 6 те трофеја во 2009 и да бевме 5 години без титула немаше да жалам, затоа што тоа што го направија момците во 2009 беше перфектно.

Можеби некој ќе освои 6 трофеи во скоро време, можеби нема, но знам дека нема никој да ги освои со таков стил како што ги освоивме ние. Едноставно нема копија на таквата игра.

Ни остана уште лигата до која се приближивме претерано многу вчера. 2-3 на еден од најтешките терени во Шпанија не е мала работа, иако можевме да победиме со многу поголема разлика, можевме да не ги примиме 2та гола што ги примивме, но тоа е веќе завршена работа.

Сума сумарум горд сум на овој тим... горд сум што имаме такви играчи, горд сум што имаме таков тренер, горд сум на FC Barcelona. Ако можам, би му понудил доживотен договор на Пеп.

pep_guardiola_rueda_prensa.jpg

Премногу сме блиску до Лигата, ја заслуживме, да се надеваме дека ќе славимe во недела. :smir:

Visca el Barca:barca:

Добредојде назад LaVista :)

Честита нека ни е победата за вчера. Која драма ни ја приредија, не се нормални. Повторно се виде дека играта без Ибрахимович е потечна, побрза, но мислам дека заслужува барем уште една сезона човекот. Меси требаше да постигне барем уште еден погодок за да му се доближи на Роналдо, но тоа не е толку битно, битно е дека победивме. Сега ни останува уште рутинирано да ги победиме Ваљадолид. Но како што вика Пеп, треба максимално да се влези и во тој меч.

Visca el Barca!

И со Ваљадоид мора без Ибрахимовиќ да играме.

Ибра само ги кочи акциите.:toe:
А со Бојан играме течно и фантастично.

И со Ваљадоид мора без Ибрахимовиќ да играме.

Ибра само ги кочи акциите.:toe:
А со Бојан играме течно и фантастично.

Ок против Ваљадолид и јас сум без Ибра да играме, ама заслужува уште една шанса да му дадеме на човекот. И Анри во првата сезона беше растур-система па лани распали како животот да му зависи од тоа:):барса:

Ок против Ваљадолид и јас сум без Ибра да играме, ама заслужува уште една шанса да му дадеме на човекот. И Анри во првата сезона беше растур-система па лани распали како животот да му зависи од тоа:):барса:

Да му дадеме шанса следната сезона, не на овој важен натпревар :)

Ќе игра Ибра на наредниот натпревар. Некако со него играме многу споро, не играме течно, го немаме тој стил на игра. Додека Бојан е тип на играч како Ето (можеби многу далеку отидов со споредбава али ... ) и Виља, брз, може да си создаде шанса, малку му треба да постигне гол. Ако дојде Виља летово ќе гледаме игра како лани... нешто што е невозможно со Ибрахимович. Едноставно тој е е таков тип на играч и неможе да се очекува таква игра кога тој е на терен.

Denes citav na TotalBarca , Busquets ne e vnuk na Cruyff.:)

Eve go vnukot na Cryuff

Joshua Angoy Cruyff sin na Chantal- kerkata na Cruyff
timthumb.php.jpg

Inaku igra lev bek odbranben i debitirase za Juvenil B juniorski tim na Barca :)

на следниот натпревар мора...МОРА максимално концентрирани да влезат играчите...и во ниту еден момент да не помислат дека веќе се шампиони.

Би требало малце порано да ја завршиме работата...па после да се игра мирно и да им се даде шанси на некои на кои можеби им е епоследна сезона во Барса!

ајде нека ни е честита победава а воедно и титулата вчера неможев да пишам оти бев премногу пијан славевме со другариве и се направивме камен :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:овие од реал сега веруваат во виљареал леле колку се очањи ги жалам премногу али тоа е тоа надежта последна умира хехехехехехехехехех

VIVA LA BARCA MAS QUE UN CLUB :vozbud::vozbud::vozbud:
Boti, boti, boti, madridista qui no boti :vozbud::vozbud::vozbud:

добро кажал пеп нема опуштање и во последното коло:salut:

Не бев вчера во можност да го гледам натпреварот и да ја честитам победата...Најтешкото дефинитивно е зад нас, останува уште едно финале....Пеп добро кажа дека ништо не е готово и не треба да се опуштат играчите на крајот, напротив треба да влезат крајно мотивирании...
Бојан полека ги докажува своите голгетерски предиспозиции и очекувам да биде најдобриот напаѓач за неколку години.:pipi:

П.С По оваа еуфорија пред и после натпреварот, дискутиравте ли нешто за маиците, или се е по старо т.е се чека дизајнот на Кројф...:toe:

Море се испокараа комшииве дали заслужувале титула или не:)

Реално гледано и Реал ја заслужи титулата. Изгубија два пати од нас, но сепак се на бод разлика. Ќе постават и нов рекорд од победи во Ла Лига. Значи реално и Реал да ја овои титулата нема да биде заслужено, но сепак 99.9% титулата останува во Каталонија барем уште годинава:)

Честито нека ни е титулата и во кошарка... VISCA BARCA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom