Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Да не ти одговорам ко шо заслужвиш...

Ја видов сликата и постирав веќе на ФК Интер. Ако имаш малку појма од нацртна геометрија (јас имам 10-ка) и малку логика (тука не се трудам да ти барам оценка), нема да ја клајш сликава. Ак ти текнит зш, ќе си го исечам на 18 парчиња по сантим, на медаљони.
Дада.. оваа слика е лоша и нечини, а таа со раката е многу поверодостојна. Good one.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Дада.. оваа слика е лоша и нечини, а таа со раката е многу поверодостојна. Good one.
Не заслужвиш одговор, а не смеам да ти кажам зш, само сакав да знајш :smir:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Ето: На моменти ја пеев химната на Барса
:smile:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Ето ќе го паметам цел живот, ќе го паметам како еден од најдобрите голгетери во историјата...Тој остана легенда на Барса, и сеуште се прашувам која беше причината за да се продаде толку лесно....Сликата се кажува :(

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ете што изјавил Ето после натпреварот :

Yesterday was the second time that Samuel Eto’o had returned to the Camp Nou since his departure last summer. The Barca fans took the time to applaud him, even after the game was over. Due to his total dedication to the blaugrana, he’ll always be thought of fondly by most supporters. Speaking in the post-match press conference, Eto’o talked about his feelings during the game.

“We are in Madrid and rightfully so. We’ve got to congratulate Barcelona because they are still the best team in the world and they are faithful to their style; it’s a treat to watch them play but we played to our strengths and it worked out. The game seemed like it would never end and the fans were a ‘10′ with their team as well as with me.”

Speaking of his time at Barcelona, Eto’o said, “I’ll always love Barcelona because it’s the club that has given me the most during my career and I enjoyed playing with them the most but now Inter allows me to do it in another manner.”

Eto’o echoed what many in the world thought when the match-up was decided for the semi-finals. “The safe bet was that Barcelona would be in Madrid on May 22nd and not Inter but God has his reasons for making things turn out the way they do. Who would have thought that I’d end up playing in another Champions League Final after leaving Barcelona?”

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Штета шо не играме против Реал на Бернабе па да ги напуни кралевите Ил Леоне ...ке го слават до 22ри век ! :smir:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Живи патетики сте еееејјјјј не ми се верува колку луѓе има без живот...Мадридовци вие сте за жива греота, се радувате на комшијата козата ако му умре и од вас утре задутре луѓе ќе биде?!?! Малограѓански работи колку ти душа сака се натпреваруваат кој поголем идиот е ц ц ц. Вие сте стварно без мозок порадо вакви како вас веќе и не доаѓам на форумов...Дојде ред најбедните навивачи да се радуваат на наш неуспех, Интераши и Мадридисти :tapp::tapp:
Чекај Хелоу?
Бедни? Значи кој отвараше најочајни теми на форумов дека ве оштетил судијата, и се плачеше константно по цел форум, па пиевте ремет од сите навивачи до еден ради неоснована плачња?

Навивачите на Реал биле бедни зашто тимот изгубил два пати од Барса годинава? Значи изгубил два пати 2-3=6 бода плус за Барса во директни дуели, а сепак најбедниот тим шо постои од историската Барса е на бод, весела математика.

И уште ова, немам намера да се препулувам туку да ги спомнам некои работи да не мислиш дека си во право. А титулата 31 има Реал +- исти курац вие сте втори со 19. Разликата е евидентна.

B

Beck's

Гостин
Чекај Хелоу?

И уште ова, немам намера да се препулувам туку да ги спомнам некои работи да не мислиш дека си во право. А титулата 31 има Реал +- исти курац вие сте втори со 19. Разликата е евидентна.
За мене среќата е нешто што треба да се доживее, а не да ми раскажуваат...
:smir: <3
uzivaj:smir:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
За среќа или за жал немам многу време да седам на форумот овие денови...да прочитам се што се изнапиша тука.
Ама таман мислев дека се смири работава...овие задриѓаниве пак почнаа да какаат...како они да отишле у финале...повеќе ги има нив отколку интерашиве. Ај нив и ги разбирам...победија и во финале се...заслужија...ама овие другиве имаат очигледни комплекси. Имаше неколку души од нив што ги почитував ама со постовите што им ги прочитав сега очигледно сум бил грешка. Како и да е...

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
факт е дека можат само да гледаат и да љубоморат на овој тим на Барса:toe: никако не можат да се помират со потрошените милиони за џабе!!!

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Deneska se potsekav na minatite natprevari, na minatite godini, koga se sozdavase nepobedlivata Barsa...Se e povrzano so eden covek..

Spored mene najzasluzniot za fudbalot sto go igra Barsa denes, napagackiot fudbal sto prodolzi da go neguva Pep. Se ezam koga go gledam...duri i solzi vo ocite mi doagaat. Dojde so stil protiv Sevlija, zamina so stil. So nozicki protiv Atletiko Madrid.Madrird mu aplaudirase, toj bese najgolemata nokna mora na Mourinho. Genijalec koj uste dolgo ke ostane nedostizen. Nedostizna ke ostane negovata igra... Ne donese na vrvot na Evropa.... Za da ne go zaboravime nikogas... RONALDINHO

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom