Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
А мојата беше облечена со дрес на Пандев ( единствениот фудбалер што го мразам од дното на душата ), и беше во друштво на интераши. Колку даун се осеќам само јас си знам. Не за поразот толку, колку за ова.
Алал да ти е шо го мразиш Пандев.
Или добар играч е само за Македонија ко ќе дава голови, а ко ќе игра за клуб и постигнува голови - не чини

Не си во право друже ! ! !

Треба да си горд дека имаме играч што ја претставува Македонија во странсвто ! ! !

B

Beck's

Гостин
a na Mota da mu ebam sve zivo i divo,more pleme niedno,zar taka se postapuva so igrac od klubot koj te napravi fudbaler,ona sto denes si zaboravi sto e.Kako ne mu bese sram taka da se ponasa so Busquets,more da umres pred finale,a nekoj den pred toa da ti ponistat crven od uefa

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
А мојата беше облечена со дрес на Пандев ( единствениот фудбалер што го мразам од дното на душата ), и беше во друштво на интераши. Колку даун се осеќам само јас си знам. Не за поразот толку, колку за ова.
Зашто да го мразиш Пандев, не е убо така Македонче е и тој, башка со ќе помисли женскати :) :) :)

Интересно е да ти се шета дома во дрес од Пандев :pos2:

Поз

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Си го мразам јас Пандев од лични причини брат, нема врска ни Македонија ни клубовите. Никој нема да ми го смени мислењето за таа гнаса.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Тоа е спортот, тоа е фудбалот.:toe:

VISCA EL BARCA

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Абе дечки кај ви е таја сликата кај шо ве гледа Кристијано и Кака на тв ? Или море заборајв и вие ке гледате одтаму. Sorry. :nesum:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Многу ми остави впечаток навивањето на Ноу Камп... можда е зш прв пат сезонава дома гледам а не со друштво некаде па слушам убаво публика не знам ама во секој случај навиваа до последно сите дојдени таму.

Сега како ќе се покажете понатаму е чисто прашање на менталитетот на екипата. Прва пат се виде дека и виес те од крв и месо. Да направиш 650 пасови со 90% прецизност а се на се 4 удари кон гол... нешто не штима тука. Ибра не знам зш го извади па технички без шпиц игравте :toe:

B

Beck's

Гостин
Не ги провоцираше фановите, накај C.N. покажуваше, во право си за ова, ја убеден сум дека Валдес така реагираше бидејќи овој не се поздрави по последниот свиреж со Пеп, него веднаш почна да слави ...

Али во една ваква ситуација, по милион навреди ко '' преведувачот '', и пресии правени пред мечот, вклучувајќи ја и онаа пред хотелот како и нападот врз возилото во кое бил Мур, ја потполно ја разбирам таа негова реакција по мечот, и не гледам зашто некој би му замерил.
i Manchester koa gi pobedi so Porto,vakvi bea okolnostite za negovata reakcija.Bar trener vas e, a da ne prifakas deka e peder neviden za provokacii ne lici

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Абе дечки кај ви е таја сликата кај шо ве гледа Кристијано и Кака на тв ? Или море заборајв и вие ке гледате одтаму. Sorry. :nesum:
Заедно ќе гледале, или нема да не пуштите на Бернабе да гледаме во живо.:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

Фан на Интер

Rasturac na ZABAVI
Член од
26 јануари 2010
Мислења
612
Поени од реакции
22
Abe da ne ti ja dupel Pandev sto tolku go saka

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
a na Mota da mu ebam sve zivo i divo,more pleme niedno,zar taka se postapuva so igrac od klubot koj te napravi fudbaler,ona sto denes si zaboravi sto e.Kako ne mu bese sram taka da se ponasa so Busquets,more da umres pred finale,a nekoj den pred toa da ti ponistat crven od uefa
Што ти е крив Мота, човекот незаслужено беше исклучен и нормално беше исфрустриран. Башка Бускетс глумеше, не му беше ништо, подобро да го удреше вистински, може ќе излезеше порано од игра и ќе направеше простор на некој друг играч.

B

Beck's

Гостин
Што ти е крив Мота, човекот незаслужено беше исклучен и нормално беше исфрустриран. Башка Бускетс глумеше, не му беше ништо, подобро да го удреше вистински, може ќе излезеше порано од игра и ќе направеше простор на некој друг играч.
kako toa nezasluzeno,a mora so boks da go udri pa da bide isklucen.Imase kontakt na lice,ako ne za crven,togas za vtor zolt.Ili sepak niti za zolt ne bese,ako aj:smir:

p.s bar troska respekt da se ima ebago za timot u koj sto pocna da uci kako da udri topka

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom