Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
moze da iznenade Espanjol... mesto 5... 4 da prime :pos2::pos2::pos2:

јас мислам дека е време да му наплатиме на Еспањол за изминативе години :pos2:

Da se nadevame Idriss Kameni da nema 25 paradi(odbrani) kako sto imase nekolku pati protiv Barca.:smir:
Carlos+%C4%B0driss+Kameni+galatasaray.jpg

Da se nadevame Idriss Kameni da nema 25 paradi(odbrani) kako sto imase nekolku pati protiv Barca.:smir:
Carlos+%C4%B0driss+Kameni+galatasaray.jpg
Мислам,дека нема да брани:smir:
Иначе:
--------------Валдес----------------

Алвес---Пике--------Пујол---Максвел

Чави---------Јаја Туре---------Кеита

Меси----------Бојан----------Анри/Педро
Мој тип:
1 у 1,4+,и дека Барса први ќе даат гол за 200

Мислам,дека нема да брани:smir:
Иначе:
--------------Валдес----------------

Алвес---Пике--------Пујол---Максвел

Чави---------Јаја Туре---------Кеита

Меси----------Бојан----------Анри/Педро
Мој тип:
1 у 1,4+,и дека Барса први ќе даат гол за 200
kolku kof ima ?

Се надевам дека вечерва нема да има поголеми проблеми за Барса да стигне до нова победа:smir:
Иако Еспањол е еден многу незгоден ривал,посебно на нивни терен, а посебно незгодно е шо ривалството и омразата помеѓу овие два тима е огромно.
Лично сум сведок,кога бев во Барселона на апсолвенстка екскурзија (пред 3 години),неколку другари од нашата експедиција влегле во некое такси,и носеле дресови од Барселона кои ги купија при посетата на фан шопот на Ноу Камп.
И таксистот,страствен навивач на Еспаљол,кога видел дека се странци,а посебно дека носат дресови од Барселона ги избркал од таксито,и пцуел нешто на Шпански,за малку и куртулиле од ќотек:pos2::kesa:
Омразата е голема,преголема,сетете се како ја изгубивме титулата пред 3 години,кога Еспањол и Раул Тамудо им одзедоа бод на Барса среде Ноу Камп и му направија услуга на Реал,кој само поради подобрата меѓусебна гол разлика стана шампион таа година.:nesvest:
Се надевам дека вечерва ќе немаме проблеми да стигниме до трите бода,иако ќе биди доста тешко да се игра против супер мотивиран тим,влегоа во добра серија Еспањол,ги победија Севиља,Атлетико Мадрид-тимови кои иако не се на ниво на Барса,сепак служат за репскет.
Се надевам дека повторно одбраната ќе биди на едно високо ниво,а нападот ќе ги искористи максимално шансите.:salut:

Вечерва очекувам победа, ќе биде многу тешко бидејќи знаеме како играат против нас како да им сме душмани а не од исти град.
Со Пеп никогаш не се знае какви формации ќе прави може и Кеита да го стави како Главен Напаѓач така да не би ме изненадило многу и тоа да се случи, еве го составот според мене и со кој сакам да излеземе:

----Валдес----
Алвес---Пике---Милито---Пуол
Чави----Јаја Туре----Максвел
Меси---Бојан---Анри
Би бил задоволен и да победиме минимално со 1-0 али би бил задоволен и со 3-0 :).
Мислам дека вечерва Анри ќе распали и дека ќе добие шанса од Пеп во стартниот состав, ите како фалат неговите голови оваа сезона.:toe:

Цацко е крив...Шала на страна и на Албиол му го поништија за да може да игра со Валенсија...:toe:

Реал не поднесе жалба за тој картон, кога биле прегледани снимките од натпреварот увиделе дека жолтиот картон бил непостоечки. Изгледа истото е и за Камени.

Реал не поднесе жалба за тој картон, кога биле прегледани снимките од натпреварот увиделе дека жолтиот картон бил непостоечки. Изгледа истото е и за Камени.

Еспањол фино лепо си поднесе жалба :) И ја прифатиле, иако Камени му еба матер на Педро Мунитис, му го скина лигаментот на едната нога, и типот нема да игра до крај на сезона, али затоа Камени против Барса мора да игра.... за да биде поинтересно не за друго.

Иначе Маленко ке го суди дербито.

П.С. Мене повеќе ми е страв од овие квази каталонци, подржувачи на кралот, отколку од Реал Мадрид пред некоја недела.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom