Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со кој било состав да излезе Пеп треба да веруваме во него!

Многу пати покажа дека е еден од најдобрите...!!

Иначе ја нема да можам да го гледам мечот :nesum:

Así, el Barça juega con: Valdés; Alves, Piqué, Milito, Puyol; Xavi, Busquets, Touré; Pedro, Messi y Maxwell.

:vozbud::vozbud:

Каков и да е треба да веруваме во ПЕП и во ТИМОТ и да идемо на одбрана на титулата.

:vozbud::vozbud::vozbud:

Valdes; Alves, Pique, Milito, Puyol; Busquets, Xavi, Keita; Pedro, Maxwell, Messi.:tv:

Сепак Туре пред Кеита . Ај да видиме шо ке биде.

Замени: Pinto, Marquez, Chygrynskiy, Keita, Henry, Bojan and Ibra.

Много дефазивно,ми оди на 0:1.Leo

LaVista напиша:
Воопшто не е дефанзивно... против реал беше подефанзивна формацијата, али игравме поофанзивно отколку на некои други натпревари. Специфичен стил на игра имаме, затоа што секогаш се напаѓа и зборовите дефанзивна формација не постојат во речникот на Барселона.:smir:
Дефанзивни играчи,иначе се знае дека секогаш играме напаѓачки.

Воопшто не е дефанзивно... против реал беше подефанзивна формацијата, али игравме поофанзивно отколку на некои други натпревари. Специфичен стил на игра имаме, затоа што секогаш се напаѓа и зборовите дефанзивна формација не постојат во речникот на Барселона.:smir:

чудно ни еден опасен шут немаме :nenene: уште барса на 2 ливчиња 2-2 ја чекам и то е то :toe:

So ogled na igrata,0:0 e dobar rezultat...Milito i Pike pravat mnogu greski,tesko se pominuva sredina i da ne bese Valdez kojsto uste ednas pokazuva deka e golman broj 1 vo Spanija ke odevme so negativa na poluvreme.

Nema napagac da mu pomaga na Messi i tesko se igra...ocekuvam Ibra da vleze vo vtoro i da pobedime.

koa vikav sinoka deka so ciganive ke ni bide tesko,vie ostaj toa gi tepavme Real:tapp: u vtoro Maxwel out odma

Edna sansa ne se sozdade 90 minuti...toj Maxwell osven da vrati na 2 metri od nego e kompletno beskorisen igrac.Zosto trebase da bide isklucen Alves za da pocnat da igraat ne mi e jasno.

A i sudijata bese mnogu objektiven...cist penal ne dosudi,vtoriot zolt na Alves bese smesen.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom