Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Барса не е семоќна:toe:,чим можеше А.Мадрид и Рубин Казан да ги тепа зошто да неможе Интер:toe:Барса е најдобра екипа не викам не али знај дека не победува секогаш најдобриот,ако направи Мурињо тактика како со Челзи на С.Бриџ тогаш ке го јадете:toe:

Ни Мурињо,ни Чак Норис,ни Господ не можат да ја победат Барселона едноставно прејак тим имаат каталонците.

Јас не знам овие Шинтерциве што се туткаат толку..И овие вчера се фураа цел ден па сеа ги нема нигде.:wink:

Ни Мурињо,ни Чак Норис,ни Господ не можат да ја победат Барселона едноставно прејак тим имаат каталонците.

те демантираа атлетико и рубин..значи барса е најдобра но е е непобедлива сепак играчите се човечки суштества..

Абе мене ми одговара да се прават најаки Барса:toe:,али нека направи тактика Мурињо па после ке им ги затне муцките:toe:

Јас не знам овие Шинтерциве што се туткаат толку..И овие вчера се фураа цел ден па сеа ги нема нигде.:wink:

тука сме а вие јувенташите сите почнавте одеднаш за барса да навивате а самите не се гледате..и никој не се тутка туку си муабетиме слободно без провокации..ама сепак мора некој како вас да дојди па да ја уништи дискусијата..

Барса не е семоќна:toe:,чим можеше А.Мадрид и Рубин Казан да ги тепа зошто да неможе Интер:toe:Барса е најдобра екипа не викам не али знај дека не победува секогаш најдобриот,ако направи Мурињо тактика како со Челзи на С.Бриџ тогаш ке го јадете:toe:

А ако направи ПЕП тактика како вчера против Реал ... Ќе го јадете и на Меаца :vozbud::vozbud:

Извини многу јака дискусија дека Интер ќе ги тепале Барса извини.Можда ќе ги тепаат не викам не, ама чекај нека изиграат па после ќе кењаме не вака.:wink:
Ако честитам победа не значи дека дркам на нив.:toe:

Другар смири се да му се сневиди не сме тука за провокации..јас не реков Дека мур е подобар поради титулите со челзи туку поради генијалноста која ја има и која го краси..не реков дека пеп е аматер ваков таков онаков..напортив одличен мотиватор е и се има освоено..но не ми се верува да направи успех ако оди во друг клуб...јас не напишав дека поради тоа што е во интер е подобар..ти гарантирам мур во било кој тим да оди успех ќе направи и титулите кој ги има освоно досега го потврдува тоа..но ти повторно нема да го разбереш тоа бидејќи го мразиш мур и никој нема да те предомисли..ај да не одиме офф нека биде по твое..:helou:

Не го сфатив како провокација затоа што не навивам за Барса ;). И не го мразам Мур, знам дека е генијален тренер, но исто толку е генијален и Пеп. Тоа ми беше моабетот, дека колку што се докажал Мур, толку се докажал и Пеп. И види, сеуште не е Мур нешто нај нај докажан. Сите ги знаеме околностите под кои освои и освојува во Челзи и Интер. Сеуште нема екипа што може да му парира на Интер во Италија поради калчополи, па и Манчини газеше во Интер. Незнам како би се докажал доколку би отишол во не толку буџетен тим како Арсенал каде што треба да се гради екипа со малку пари и со прејака конкуренција.

Ај бе не го тупајте само, никако не смееме да во отпишеме но за разлика од вас сме многу подобри така да останува да видиме што ќе се случи.
Ни еден тим не смее да биде отпишан пред време. :toe:

Во глобала заслужено.
Имате уште еден вонземјанец во екипа.Чави Хернандез!Човекот е крал,немам зборови.

Ама Интер не е Реал :toe:,очекувајте тежок натпревар со добра такика на Мурињо:toe:

Лол.. Кај ги рамниш Мурињо и Пеп... Тактиката на Пеп синоќа навистина ме импресионира.. Роналдо неможеше да помине...
Башка, судијата беше на Реал на страната... али ипак, Барселона се најдобри.. и ке останат..

Лол.. Кај ги рамниш Мурињо и Пеп... Тактиката на Пеп синоќа навистина ме импресионира.. Роналдо неможеше да помине...
Башка, судијата беше на Реал на страната... али ипак, Барселона се најдобри.. и ке останат..
Ајдеее и судијата ни бил на наша страна :tapp:
Инаку и јас ја користам оваа прилика да ви честитам победа, ја заслуживте!

Ми споредуваат утакмица у групна фаза,со 1/2 финале...

Кире пак почнуваш да напнуваш??

Ај олади малце,нека дојде натрпеварот,ќе правиме муабет,а сега гитла и остави не да си славиме победа.:smir:

Со мало задоцнување честитки за победата се виде вчера кој е кој ај со здравје и овие од фан клуб реал пак предвреме нек си ги пишуваат на свое конто 3те бода од овој меч хахахааааааааааа сега нек квичат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom