Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.639
- Поени од реакции
- 10.237
Можеби ќе се држи во тајност се до објавувањето на составитеТешко. Можеби ќе го видиме во 2ро полувреме, али не верувам да биде стартер.
Можеби ќе се држи во тајност се до објавувањето на составитеТешко. Можеби ќе го видиме во 2ро полувреме, али не верувам да биде стартер.
Не бе дечко само прашав онакаУште еден баниран член,со нов јузер...до кога бе вака бе,до кога?
Да не бидам офтопик!
Ибрахим ќе игра против Реал сабота или?
Hahaha,spikerot e mrdnat!
Epten neznae sto zboruva :pos2::pos2::pos2:Hahaha,spikerot e mrdnat!
Полека бе. Меси беше навикнат на играта на Ето, а Ибра игра далеку поразлично од него. Плус на почетокот на сезоната имаше неколку утакмици кога се разбира супер, ама тогаш додје сушата на Ибра и ојде се у неповрат. И сега таман пак да се разиграат за крајот на сезонатаsea nz dali e do mene no mislam deka zaedno nikako da blesnat i dvajcata Ibra-Messi,ili edniot vo slucajot Arsenal-Barca ili pa drugiot vo vtoriot mec.Ne im ide zaedno
Не му го спомна ни името коментаторот, само кажа the young substitution ...Epten neznae sto zboruva :pos2::pos2::pos2:
Незнам зошто ама кога игра Педро јас ептен се осеќам опуштено, за разлика кога игра Бојан на пример. Дечкото ептен ме воодушеви оваа сезона, верувајте овој може еден ден да биде носач на екипата заедно со Меси.Полека бе. Меси беше навикнат на играта на Ето, а Ибра игра далеку поразлично од него. Плус на почетокот на сезоната имаше неколку утакмици кога се разбира супер, ама тогаш додје сушата на Ибра и ојде се у неповрат. И сега таман пак да се разиграат за крајот на сезоната
Инаку после ова денеска го сакам Анри во сабота. Се виде денеска дека е подобро да земеш искуство, отколку млад играч. Страв ми е од Педро да не направи некоја слична глупост како шо напраи Рафаел денеска и да не кошта дерби тоа Ама ок Педро го нема тој темперамент шо го има Рафаел
Se slozuvam! Posle 1 natprevar so Arsenal(2 poluvreme) dobiv filing deka ibra e onoj sto treba da bide t.e dve prekrasni natrcuvanja a da ne se ofsajt i 2 super gola.Ocekuvajte da raspali na sred bernabe.A messi? Neka dobie malku prostor pa ke vidat sto gi snaslo.Poz:smir:Полека бе. Меси беше навикнат на играта на Ето, а Ибра игра далеку поразлично од него. Плус на почетокот на сезоната имаше неколку утакмици кога се разбира супер, ама тогаш додје сушата на Ибра и ојде се у неповрат. И сега таман пак да се разиграат за крајот на сезоната
Инаку после ова денеска го сакам Анри во сабота. Се виде денеска дека е подобро да земеш искуство, отколку млад играч. Страв ми е од Педро да не направи некоја слична глупост како шо напраи Рафаел денеска и да не кошта дерби тоа Ама ок Педро го нема тој темперамент шо го има Рафаел
Абе да дефинитивно прераснува дечкото во еден од моите омилени, ама адреналин пука во тие утакмици. Посебно после ова вечерва се виде тоа, ама рака на срце Педро има далеку повеќе искуство набиено отколку шо има Рафаел, дечкото ни има решено неколку утакмици, не има извадено неколку пати, ама сепак Ел Класико е спешл момент А и Анри ако изигра пола од тоа шо го изигра лани на Бернабе!!!!!Не му го спомна ни името коментаторот, само кажа the young substitution ...
Незнам зошто ама кога игра Педро јас ептен се осеќам опуштено, за разлика кога игра Бојан на пример. Дечкото ептен ме воодушеви оваа сезона, верувајте овој може еден ден да биде носач на екипата заедно со Меси.