Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фанови на Арсенал : Силвестре е крив.
Според нив сите дефанзивци на светот се криви само Лео не е добар... :uvo::tv:

Благодарност до сите кои честитаа а поготово до фановите на Арсенал. :smir:

Само едно ке ви кажам повеќе се плашам од Чави и Ињеста него ли Меси:toe:според мене подобро е Чави да не игра него ли Меси.Он ви ја држи цела средина додека Меси може да се сопре бидејки само ги претрчува на лево или десно бидете реални дека за разлика од К.Рон не праи финти за да помине играч:toe:К.Рон ке те напраи мајмун со финти тоа ми е зборот,Меси е друг тип на играч

Само едно ке ви кажам повеќе се плашам од Чави и Ињеста него ли Меси:toe:според мене подобро е Чави да не игра него ли Меси.Он ви ја држи цела средина додека Меси може да се сопре бидејки само ги претрчува на лево или десно бидете реални дека за разлика од К.Рон не праи финти за да помине играч:toe:К.Рон ке те напраи мајмун со финти тоа ми е зборот,Меси е друг тип на играч

znaci skoka preku niv:pos: izmeni post dodeka e mozno:helou:

Благодарност до сите кои честитаа а поготово до фановите на Арсенал. :smir:

zar imase takvi:nesum:

znaci skoka preku niv:pos: izmeni post dodeka e mozno:helou:

zar imase takvi:nesum:
Нема што да мењам коа сум во право :toe:,дај ми еден клип каде Меси поминува играч со финта како К.Роналдо:toe:Меси ги поминува само на лево или десно тоа е факт:toe:

Aj пополека и вие станувате one-man-team како нас :pos2::pos2:
Ееееј признавте и вие дека сте такви:)
Честитки за пласманот и за Меси. Стварно е еден од најдобрите. Меѓутоа не се надевајте на вавко шоу на Меси и олку лесна победа со олку едноставни голови против нас. Ќе биде тешко и убаво за гледање..
Тоа е повеќе од факт. мене лично не ми е ни на крај памет да мислам на повторување од лани, оти овој Рерал е далеку подобар од ланскиот. Како и да е едвај чекам сабота во 22:00:vozbud::vozbud:
другар ако не пак го напишавме тоа на мајтап....како второ барселона ако го победи интер ќе го победи бидејќи е брилијантна екипа составена од страшни иднивидуалци и креативни универзалци а не дека месси е чудовиште...месси го виде на натпреварот со интер на меаца во групите киву ниту еднаш не го помина по страна ако гледаме по таа логика...
Абе и на првата утакмица го дигнаа сите Вермален у облаци демек изиграла фантастично. Јас кога ќе речам дека Меси не треба да го налутат:)
Е сега уште фали да ми речеш дека Роналдо е подобар од Меси моментално и онака баш слатко да се изнасмеам :pos2:

П.С. Арсенал имаа грешка:)....дадоа први гол:).....ако не го дадеа тој гол можеби и немаше да биди оволку масакр:vozbud:
П.П.С.Барселона - 26 полуфиналиња, Меси - 4 гола во натпревар од нокаут фазата:) И двата се рекорди:vozbud::vozbud:
What is next????:smir:

Нема што да мењам коа сум во право :toe:,дај ми еден клип каде Меси поминува играч со финта како К.Роналдо:toe:Меси ги поминува само на лево или десно тоа е факт:toe:

a drugiot gi pominuva odejki pravo kon niv ko na Play Station:tv: ili pak sakas da kazes pred CR da odi levo desno on dribla:nesvest:.To e ae pozdrav:smir:

И Кака кога ке фатеше топка само ги претрчуваше али цела Европа плачеше од него.Зборот ми беше не е битно дали ги претрчуваш,дали им праиш финти или топката ти е у штуцна па трчаш,битното е што Меси е Но.1 и ебе кај стигне секоја утакмица.

a so ako odi vo sredina kako se racuna toa levo ili desno?

Абе со Кире се замарате ,он учела на пес10 така да поминува со Меси и сеа ви кажува на вас :pos2:

добра игра од страна на барса :smir: дечки од по одамна сум за барса но мн ретко пишам на форумов се надевам ке ме прифатите како фан на барса :smir: покрај јувентус исто ја сакам и барса:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom