- Член од
- 12 декември 2007
- Мислења
- 4.856
- Поени од реакции
- 10.329
Венгер не е патетичен будала тука ги имаше направено сите 3 измени, па Фабрегас мораше да остани да игра, инаку ќе беа и тие со играч помалку како и вие. И да, незнам шо толку имаш против Фабрегас, ама ако некогаш во наредниве сезони ако дојди кај вас сигурен сум дека ќе кажуваш оти најмногу го сакаш и дека е најдобар. Па ако ви дал гол, немора толку да се радуваш на тоа шо се повредил чоеко. Аман :/
П.С. Не сум јас како вас да се радувам на нови играчи. Фабрегас го нејќам бидејќи е курва невидена, сам си замина од Барса сега ги моли да го купат, демек Барса у срце му била, прва љубав...Инаку прво топџиите што не прднаа не па да пукаат вечерва ќе ги средиме, после вие сте на ред. До тогаш, аста ла виста.И што? И Барса беше без играч, и така Фабрегас не можеше ама баш ништо да направи пошто одеше како Кембел да му го бапнал одпозади. Тоа што остана во игра можеше само да му ја влоши повредата. Си гледал некогаш натпревар кога тренерот прави 3 измени и некој играч се повредува и не може да продолжи? Е тогаш најчесто го вадат тој играч од игра без оглед на тоа што се со играч помалку после тоа (а во случајов ќе беа 10 спрема 10).