и да не се повредеше,немаше да игра на реваншот зашто доби жолт картон и е суспендиран за наредниот мечza sudijata nemate pravo ama ic da zborite,cist penal-cist crven.Korekten bese do maximum.Sto se odnesuva do nas pa jebote nz zasto smirija tempo odkako povedoa so 2-0,pa igraj u pm,ne zavrsuva mecot u 60-70 min
Busquets odma OUT,ne sakam vise da go gledam u timot,drvo nevideno.Za Henry isto nema sto da se komentira,znaeme kaj se vrati vecer i sto kaza pred mecot,zar ocekuvavte da blesne valjda.
Inaku ebenje mecot se do 2 gol na Ibra,takva silna Barcelona odamna nemam videno.Pa sea ostanuva da se resi mecot u Camp Nou so nekoi 4-5 komada.Visca el Barcaaa
p.s zal mi padna so Fabregas nema da igra na Camp Nou:smir:
Овие подобро да не се појавуваат на Кампот. Сега имаат и мотивација нашите пошто со 2-2 ништо не е решено. Инаку Венгер кој патитечен будала е, ќе изгние Фабрегас на теренот без да прави ништо ама сака да прави пресврт:pos2: Инаку мило ми е за копилето, се повреди веднаш по пеналот.
Море никогаш да не заигра копилето предавничко.
Како бе момак 2 метри, ќе скинеше мрежата. Чист пенал беше не знам шо се буните.Што му беше на судијата или е слеп или не гледа??? ЦЦЦ будала тоа врска немаше од пенал топката беше 2 метри подалеку од фабрегас тој па уште и црвен му дава Пујол
Пенал беше, али не и за црвен на Пујол. Престрого беше ова.Како бе момак 2 метри, ќе скинеше мрежата. Чист пенал беше не знам шо се буните.
Gostuvame na prviot mec.Ако поминеме со Арсенал...после со Интер каде би требало да ја играме првата утакмица,дома или на гости??