Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
И Меси лошо изигра цела утакмица, иначе закон беа Кинескиве коментатори кога го даде Ибра вториот гол xD
 
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.539
Поени од реакции
4.066
Им подарија пенал и црвен и еве гледам уште се пуфкаат дека ќе пројделе.
Очигледно незнаат што ќе ги снајде во Барселона.

Иначе искрено, очекував малце поголем отпор од Арсенал во однос на самата игра, но се потврди фактот дека сеуште не и се дораснати на една ваква Барса.
 
Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
za sudijata nemate pravo ama ic da zborite,cist penal-cist crven.Korekten bese do maximum.Sto se odnesuva do nas pa jebote nz zasto smirija tempo odkako povedoa so 2-0,pa igraj u pm,ne zavrsuva mecot u 60-70 min:tapp:

Busquets odma OUT,ne sakam vise da go gledam u timot,drvo nevideno.Za Henry isto nema sto da se komentira,znaeme kaj se vrati vecer i sto kaza pred mecot,zar ocekuvavte da blesne valjda.

Inaku ebenje mecot se do 2 gol na Ibra,takva silna Barcelona odamna nemam videno.Pa sea ostanuva da se resi mecot u Camp Nou so nekoi 4-5 komada.Visca el Barcaaa

p.s zal mi padna so Fabregas nema da igra na Camp Nou:smir:
и да не се повредеше,немаше да игра на реваншот зашто доби жолт картон и е суспендиран за наредниот меч
 
B

boki10messi

Гостин
Кога отприлика треба да се знае кој ќе го суди реваншот?
 
Член од
2 април 2009
Мислења
69
Поени од реакции
5
a be na toj busaka sve po spisok da mu ebam tikvar neviden da dajt gospod decata od radost v bunar da mu skokat....a be od gotovo veresija, ama pak dva gola vo gosti dobro e, ajde ke ki skinime na nou kamp,abe nervoza u pm...pozdrav do site
 

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Одамна не сум видел во ваков важен натпревар понезаслужен резултат за едната екипа. Во сред Лондон Арсенал имаше само 38% посед, 3 шута во рамки на гол наспрема 11 на Барса и ниту еден корнер наспроти 4. Неверојатно е како ова не беше изразено со барем 1 гол, иако реално требаше да заврши минимум 2 разлика.

Пеналот сомнителен, можеби имаше контакт но дефинитивно не беше за директен црвен картон. Сепак Арсенал е чудна екипа, често губеле исто вака по 0 - 2 или 1 - 3, но по постигнување на само 1 гол се претвораат во тотално друг тим кој може да даде после уште 3 гола.

На хартија ова е сеуште добар резултат, иако ќе биде малце незгодно со Маркез и Милито во одбрана, но сеуште сум оптимист, иако мораше работата да биде завршена уште вечерва.
 

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ако поминеме со Арсенал...после со Интер каде би требало да ја играме првата утакмица,дома или на гости??
 
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Одличен резултат имате а можевте и подобар.Честито речиси пласман даље и да и Интер уште не поминал сигурно не го бројте :)
 
V

Viktoranius

Гостин
Читајте ги во фан клуб Арсенал, ко 3-0 да не згазиле. Играат без Аршавин, Фабрегас, па дури и ќе не газеле. Патетични се. Се би дал сеа да е после 6 дена, али ќе биде и тоа.
 
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Овие подобро да не се појавуваат на Кампот. Сега имаат и мотивација нашите пошто со 2-2 ништо не е решено. Инаку Венгер кој патитечен будала е, ќе изгние Фабрегас на теренот без да прави ништо ама сака да прави пресврт:pos2: Инаку мило ми е за копилето, се повреди веднаш по пеналот.
Море никогаш да не заигра копилето предавничко.

Венгер не е патетичен будала тука ги имаше направено сите 3 измени, па Фабрегас мораше да остани да игра, инаку ќе беа и тие со играч помалку како и вие. И да, незнам шо толку имаш против Фабрегас, ама ако некогаш во наредниве сезони ако дојди кај вас сигурен сум дека ќе кажуваш оти најмногу го сакаш и дека е најдобар. Па ако ви дал гол, немора толку да се радуваш на тоа шо се повредил чоеко. Аман :/
 
Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Што му беше на судијата или е слеп или не гледа??? ЦЦЦ будала тоа врска немаше од пенал топката беше 2 метри подалеку од фабрегас тој па уште и црвен му дава Пујол :tapp:
Како бе момак 2 метри, ќе скинеше мрежата. Чист пенал беше не знам шо се буните.
 

Sir Dalton

Ću te patošem!
Член од
30 март 2010
Мислења
54
Поени од реакции
4
U eventualno polufinale Barca prvata utakmica ja igra na gosti.
Abe aj vikate Pep go favoriziral Busqets... a vi teknuva li Rijkard kolku go postuese Oleguer? Busqets moze da se oprai, uste e mlado kopile, ali Henry mora da go sutnat ovaa godina. A i Pep pocna da me kurci so nekoi negovi potezi... tipot e dobar trener ali iskreno so vakov tim i jas da sednam pa ispod 1/4 finale u Liga na Sampioni nema da bidam!


Inace znamenceto u potpisot go ukradov od katalonec5. da se znae, da ne jadam nekoja tuzba!
 
Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Cestitki za dobrata igra vakva igra na tolku tezok teren e stvarno za pofalbi. Normalno lut sum sto imavme vodstvo a na kraj izednacija ali nema vrska dokolku mozeme vo London nagosti kaj Arsenl vaka da igrame ne gledam nekoja pricina za "strav" ili rizik vo Camp Nou.
03 sutovi za Arsenal 22 za Barca ova mislam deka bi trebalo za vo ginisova kniga. Nejkam da iskomentiram za penalot i crveniot karton isto kako i zoltiot na Pique zatoa sto ne vredi.
da ne dolzam mnogu sepak dokazavme deka sme ubedlivo 2 nivoa podobri od bilo koja ekipa na svetot!:smir::smir::smir::smir:
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom