Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kako be da ne urgirame? Site znaat deka dvata kluba sto igraat najubav fudbal se Barca i Arsenal a oni Inter-CSKA i Youzhny-Soderling ke davaat prenos. Ma ne samo da urgiram ima i strajk so jadenje da pocnam (toa so glad nekako ne mi se vide na arno). A kraj na mesec e, ne mozam na net da si gleam poso pominav limit u kurac... treba u kladilnica negde da idam da gleam... tibam zivotot... dzabe se registrirav na forum... mislev ke gi organiziram sirokite nardoni masi ali izglea niso :toe:

Утре очекувам отворен фудбал, само таков можат да ни прикажат Барса и Арсенал.Од тука би требало да видеме погодоци, јас и со нерешен резултат во Лондон сум задоволен.Конечно го имаме Абидал на располагање.Е сега не знам колку ќе може Абидал да одигра, но и едно полувреме да одигра ќе бидам задоволен.Според мене Пеп ќе излезе со нешто ваква формација

Викец

-Дани--Пујол--Пиќе--Максвел/Абидал

----Чави----Туре--Кеита------

--Меси---Ибра--Педро--
VISCA EL BARCA

i Pique e pod znak ? bolki vo grbot mislam deka cuvstvuval,ali se nadevam deka ke bide 100% za utre.Inaku ja poveke bi za Maxwell utre nego Abidal,odlicno se vklopuva vo igrite na Barca poslednite utakmici,taka da mu davam prednost za denesniot mec.

p.s Arsenal-Barcelona 1-2

Нерешено со гол на гости е одличен резултат за Барса. Сепак играме против Арсенал, децата пораснаа, добија на искуство, не е ова истата екипа која паѓаше лесно против големите екипи минатите сезони. И да, не се трипајте со петарди, тоа нема да го видиме утре. Искрено, и пораз од 2-1 нема да биде страшен, сепак ќе гостуваат на Кампот.

Составот горе-доле е познат:

------------------------Валдес-------------------------
-Данн--------Пујол-----------Пиќе---------Максвел-
-------Чави--------Бускетс/Туре-------Кеита--------
--Меси-----------------Ибра-------------Анри/Педро--

Ќе биде интересно утре... да не се лажеме дека лесно ќе го минеме Арсенал, сепак се доволно квалтитетни да направат проблеми на секого.
И за утре... би сакал и јас да биде 1 - 2.... ама се некако ме влече накај 1 - 1.

Еве и слики од тренингот на Емирати.Да се надеваме дека нема да е дождливо и за време на утакмицата:toe:
2010-03-30_ENTRENO_20.JPG

2010-03-30_ENTRENO_19.JPG
galeria.html

2010-03-30_ENTRENO_02.JPG

2010-03-30_ENTRENO_03.JPG
2010-03-30_ENTRENO_04.JPG
2010-03-30_ENTRENO_05.JPG
2010-03-30_ENTRENO_06.JPG
2010-03-30_ENTRENO_18.JPG

Еве и слики од тренингот на Емирати.Да се надеваме дека нема да е дождливо и за време на утакмицата:toe:

Е само тоа може да ја расипе утакмицата, недај боже...

Утре кој ја има РТС- Радио Телевизија Србија, ќе ја даваат Арсенал Барселона
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/РТС+1/586531/Фудбал:+Арсенал+-+Барселона.html
На која ртс ке ја има утакмицата,дека јас ја имам ртс али незнам која,само една ртс имам,од скопје сум и на кабловската само една ртс имам,али појма немам која е
п.с-ти од каде си,ако си од скопје,кажи на која кабловска си

На која ртс ке ја има утакмицата,дека јас ја имам ртс али незнам која,само една ртс имам,од скопје сум и на кабловската само една ртс имам,али појма немам која е
п.с-ти од каде си,ако си од скопје,кажи на која кабловска си
Јас сум на телекабел и ја имам РТС Сателитска ,а и сите други ја имаат РТС Сателитска ,ниедна кабловска во МК ја нема РТС 1 ,со некои исклучоци :)

Јас сум на телекабел и ја имам РТС Сателитска ,а и сите други ја имаат РТС Сателитска ,ниедна кабловска во МК ја нема РТС 1 ,со некои исклучоци :)[/quote
значи ништо не правиме тогаш,ке мора да идам во кладилница да ја гледам,заради тоа дебилите од канал 5:tapp::tapp:
Иначе за натреварот не очекувам јас никаква петарда или голеада,зашто сите знаеме дека ке биде тешко,и плус ние играме без Иниеста,иако сум сигурен дека Кеита добро ќе го замени,и со 1:1 јас би бил задоволен,да не се залетуваме и ние одма,најбитно е да постигнеме гол,после ќе биде лесно

Искрено би сакал да биде спротивното

Me too :smir:

Но, не за џабе Анри го преседе цел натпревар против Мајорка на клупа.... А Бускетс беше суспендиран, така да е свеж за утре.
Во овој период во кој ке играме натпревари на секои 3 дена, поважна е физичката спремност пред нијансите во квалитет.

Me too :smir:

Но, не за џабе Анри го преседе цел натпревар против Мајорка на клупа.... А Бускетс беше суспендиран, така да е свеж за утре.
Во овој период во кој ке играме натпревари на секои 3 дена, поважна е физичката спремност пред нијансите во квалитет.

хммм.. во право си ... иако јас мислам дека Педро моментално е физички поспремен од Анри...а со Туре (во неговата форма) изгледаме поцврсти на средината, и него мислам не му е проблем физичката спремност.

Како и да е... кој и да излезе мора да даде 100% од силата и можностите и да извадиме добар резултат :)

Јас сум на телекабел и ја имам РТС Сателитска ,а и сите други ја имаат РТС Сателитска ,ниедна кабловска во МК ја нема РТС 1 ,со некои исклучоци :)

Kaj мене ја има РТС 1 и РТС сателитска, така да таму ќе гледам.

хммм.. во право си ... иако јас мислам дека Педро моментално е физички поспремен од Анри...а со Туре (во неговата форма) изгледаме поцврсти на средината, и него мислам не му е проблем физичката спремност.

Како и да е... кој и да излезе мора да даде 100% од силата и можностите и да извадиме добар резултат :)

И јас мислам дека со Педро и со Туре најдобро ќе биде да излеземе, ама да го оставиме тоа на Пеп, битно е да извлечеме позитивен резултат :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom