Ќе ја победат. 100%:smir:ajde be eto ni fali mene pa i4 ne mi fali ibra go obozavam vo najpotrebnite momenti ibra e najkorisen ni gi donese 3 bodovi poleka no sigurno se vklopi vo barcelona treba da go svatite ne e sedno da se vklopis vo spanija kade kade pojaka e od italjanskata liga vo italija se se bosh klubovi i lesno e da postignes gol ama vo spanija e podrugo:smir:
btw pobedava ne ja izvojuvavme tesko bas super igravme na najteskiot teren vo spanija posle onaj na real pa majorka doma se top imaja 12-0-1 so sakate neznam vie da gi pobedevme 3-0?
uste ednas 4estitki za pobedata sosema zasluzena bese i poleka no sigurno odime kon vrvot
btw real treba da igra na gosti so majorka da vidime tie kako 4e se pokazat.
ima dana do megdana 4e vidime toa predposledno kolo igraat real so majorka.Ќе ја победат. 100%:smir:
Ќе ја победат. 100%:smir:
Мислам дека до крајот на сезоната на домашен терен ќе имаат 1-2 нерешена и 3 порази(севиља, барса и реал). А во гости се катастрофа.Да да.. Мајорка ги нема квалитетите кој се потребни. Паднаа со Севиља, паднаа и вечерва, ќе паднат и со нас. Едноставно знаев дека вечерва победувате безразлика и на состав и на се, ова беше чиста 2ка.
Мислам дека до крајот на сезоната на домашен терен ќе имаат 1-2 нерешена и 3 порази(севиља, барса и реал). А во гости се катастрофа.
Се се е во ред ама овде морам да те корегирам....ибра кога пристигна во барса даде интерву дека во шпанија е многу полесно да се постигни гол бидејќи екипите се надигруваат и оставаат повеќе простор и има повеќе шанси..а во италија екипите се бранат со 10 души во шеснаесетникот и има многу помалце шанси со тоа што се игра и побавен фудбал..е сега види ти каде е потешко да се постигни гол....ajde be eto ni fali mene pa i4 ne mi fali ibra go obozavam vo najpotrebnite momenti ibra e najkorisen ni gi donese 3 bodovi poleka no sigurno se vklopi vo barcelona treba da go svatite ne e sedno da se vklopis vo spanija kade kade pojaka e od italjanskata liga vo italija se se bosh klubovi i lesno e da postignes gol ama vo spanija e podrugo:smir:
btw pobedava ne ja izvojuvavme tesko bas super igravme na najteskiot teren vo spanija posle onaj na real pa majorka doma se top imaja 12-0-1 so sakate neznam vie da gi pobedevme 3-0?
uste ednas 4estitki za pobedata sosema zasluzena bese i poleka no sigurno odime kon vrvot
btw real treba da igra na gosti so majorka da vidime tie kako 4e se pokazat.
А против Барса со колку души се бранат екипите, не со 10 туку со 11:smir:Се се е во ред ама овде морам да те корегирам....ибра кога пристигна во барса даде интерву дека во шпанија е многу полесно да се постигни гол бидејќи екипите се надигруваат и оставаат повеќе простор и има повеќе шанси..а во италија екипите се бранат со 10 души во шеснаесетникот и има многу помалце шанси со тоа што се игра и побавен фудбал..е сега види ти каде е потешко да се постигни гол....
abe brat ne e taka italija kade kade ima pobosa liga od spanija nema nekoi jaki timovi so dobra odbrana osven inter roma i mozi milan drugite se se bosh klubovi.Се се е во ред ама овде морам да те корегирам....ибра кога пристигна во барса даде интерву дека во шпанија е многу полесно да се постигни гол бидејќи екипите се надигруваат и оставаат повеќе простор и има повеќе шанси..а во италија екипите се бранат со 10 души во шеснаесетникот и има многу помалце шанси со тоа што се игра и побавен фудбал..е сега види ти каде е потешко да се постигни гол....
Ибра... ич не е за фалење иако постигна гол. Аматерски грешки во додавања, пети без врска, кисни во офсајд, фаули во напад... кога и да прими топка или ќе ја загуби или ја враќа назад.
Се надевам дека ќе блесне на најважниот натпревар оваа сезона, второто Ел Класико.