- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.844
- Поени од реакции
- 499
Нема збор за тоа дека Ибра е напаѓач од светска класа и не е работава дали некои од фановите се против Ибра туку муабетот е дека не може а да не се искритикува кога Ибра на некои натпревари се понаша ноншалантно на терен, кога не учествува во акциите, кога е здрвен у шеснаестерец, кога не се труди.Не знам зошто повеќето фанови сте толку против Ибра, а Ибра е напаѓач од светска класа и не случајно Пеп го доведе во Барса.Треба да веруваме во Ибра, секој играч има пад во формата.Ако промашувал празни голови не значи дека треба сите да сме против него.Ако е во тоа работата напаѓачите се ценат бидејќи знаат да постигнат гол кога е најпотребно.Ибра влезе на привот натпревар со Реал постигна погодок и потоа го немаше цела утакмица.Кога Пеп изјави дека Ибра е оној стариот од почетокот на сезоната, треба да му веруваме и добро е што Ибра почна да влегува во шанси, головите ќе си дојдат сами по себе.
Тоа ми е муабетот, добро е што влегуваше во шанси против Сарагоса, нека продолже така и головите ќе си дојдат :smir:Нема збор за тоа дека Ибра е напаѓач од светска класа и не е работава дали некои од фановите се против Ибра туку муабетот е дека не може а да не се искритикува кога Ибра на некои натпревари се понаша ноншалантно на терен, кога не учествува во акциите, кога е здрвен у шеснаестерец, кога не се труди.
Значи што се однесува до мене, не би го критикувал за промашен зицер иако тоа знае да извади од такт, посебно кога се работи за израмнет натпревар, туку ме нервира кога не учествува во акциите, кога не се отвара да прими топка, кога чека се на тацна, кога е само посматрач на терен.
Пр: од последниов негов натпревар сум задоволен иако утна неколку чисти шанси, значи задоволен сум затоа што учествуваше скоро во сите акции, се движеше добро, се отвараше да прими топка, се бореше...тоа е тоа што сакам да го видам од него, головите сами ќе си дојдат, он само нека се наоѓа во шанси а за головите ич не се секирам.![]()
Гвардиола сакал да направи по грешка и четврта измена со Сарагоса![]()
Значи добро сум разбралДодека Маркез чекаше покрај аут линијата да влезе...Пеп му вика на Чиги подготви се и ти да влегуваш...а Анри му кажува дека веќе направил 3 измении потоа почнаа да се смеат...
барем така кажа коментаторот на СуперСпорт!![]()
imam i drugi ako sakas ke ti ispratam nekojatokmu taka
P.S.inaku potpisot e strasen na FCB10
леле каква фаца напраил Ван Дер Сар,коа го видел Меси како скокна се уплашил:pos2::pos2:
Меси испадна виситнски фер-плеј играч, што му дозволи на Ибра да го шутира иако слободно можеше да ја земе топката и он да го даде четвртиот гол. После тоа се виде дека Меси воопшто не е заинтересиран за златната копачка. Ако успее да ја освои добро, ако не ништо лошо се додека Барса освои некоја титула:smir:Единствено нешто за кое можеме да се пожалиме за Златан на последниот натпревар е тоа што неможеше да постигне гол, па мораше Меси да му поклони пенал за да постигне. Иако тоа мислам дека е добро за неговата самодоверба, му требаше гол па макар бил тоа гол постигнат од пенал.
Против Сарагоса видовме дека учествуваше во акциите, не ги кочеше, секогаш беше во центарот на она што се случува пред голот на противникот. Додајте ја на тоа изјавата на Пеп, дека верува во него и дека на последниот натпревар сме го гледале тој Ибра од Септември и Октомври кога постигнуваше гол на секој натпревар... очекувајте го во полна форма и физичка спремност во најважниот дел од сезоната![]()