Најлоши бендови/соло артисти

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
spored mene naj "bos" :
rhcp :tapp: - skapani "pederi*ta" - se prodadoja ja prodadoja i muzikata i sega mu preostanuva uste duet so snoop ili rijana !
i site ovie "silnive" po mtv - "pravam pesna , stanav svezda , a od sega i ne postojam" ima bar edno 100 vakavi grupi - chemichal romance,moroon 5,linking i limp.... :pos2::vozbud::pos2: -kopuci ....
a od nasive neznam vr4ak sigurno oti e "tikvar" + vo toj spotot : "site idioti zaedno" naj nikakva uloga ima,maja pan4eva - nikogas ne prekina so ljubomorata i ne se pomiri deka toj tikvarot e kurvari*te...drugi stoznam ...:toe:
se razbira taka ja:tv: na nestava !!!!

lele kolku gi ima, od MK scenata se 90% takvi. Ali kako najlosh da bi go izbral Martin Vuchich :D!

Само EVANESCENCE људииии:)најбољи са...заебите вие мартин и св мартин:) и врчак..и незнам кој уште:)

Ima mnogu koj me nerviraat ali vrcak e nesto extra...gostuva tipceto vo edna emisija i taa voditelkata go pretstavuva kako najdobriot "raper" vo Makedonija!!!
Ako toj f**ken vrcak sam znae sto znaci kratenkata R.A.P jas ke se frlam od najvisokata zgrada vo Bitola a pred toa ke gi soberam site moi traki i ke gi ponistam...
Moze nekoj ke me svati pogesno deka pisuvam od ljubomora,iskreno nema na sto da mu zaviduvam nego no me iritira toa sto vo Makedonija ima mnogu malku luge koj mozat da prepoznaat sto e R.A.P a sto R.N.B muzika

Можда .. ама тастатурава сама ми одкуца тоа што требало :pos:

Да да, откуцала сама, ама на погрешна тема, требало да откуца на НАЈДОБРИ БЕНДОВИ... однеси ја да ти ја поправат

најбош бенд`с и соло артист`с ..аммм...спајс грлс , парис хилтон ( стааарс ар блаајнд ОМГ ) ...и глеам горе Dimmu Borgir ..не ги знам ама баш отидов на гугл..да ги ѕирнам..и ја имав истата реакција ко со парис хилтон..ОМГ !!!!!! ...аман !

Tokio Hotel, US5... помизерно нешто-НИКОГАШ!:luzer:

Да да Маwечко .. така е .. и Avenged Sevenfold заборави да ги кажеш :pos:

Да да, откуцала сама, ама на погрешна тема, требало да откуца на НАЈДОБРИ БЕНДОВИ... однеси ја да ти ја поправат

Не .. темата е погодена .. не се секирај , добро ми работи маусот !

Cradle of Filth , Dark Funeral , Gorgoroth , Dimmu Borgir ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom