Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
:pos2: Месиии беее....па веќе му здосадило да му дадат награди...

I

IBIZA SOUND

Гостин
ahhahahahaah dobro me nasmea messi:pos2:
ama moram da priznaam extrime uste podobro me nasmeal:pos2::pos2:
zdrav i ziv da si extrime i ne e loso sekoja den da idis vo najdobriot fan klub na svetot da ne smees po malku,neli smeenjeto e zdravje:vozbud:

Ф

Фил Ајви

Гостин
кој звер е екстрим :pos2:

Што е тоа што го држи в рака? :pos2:

Инаку очекувам многу голови да има против Атлетико.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Како му кидна :pos:, башка фала до пола му го кажа.:pos2:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Iskreno mi e gajle dal ce doe fabregas ili ne kaj vas ama sto sve zapnale tolku mekus fabregas. Bas neznam koja utakmica gledav vrska nema deckovo podava topki od ovde do onde i baba mi moze toa, ni gol znae da dade ni sutira silno, ni brz e, ni dribla nisto.. ne znam zosto so sila go praat zvezda. Ne e zvezda i nikogas nema da bide! Igra so deca mali i normalno e najdobar sprema niv ama vrska si nema. Hohstapler prav!
Еееееј браво за посотв:)
Кога ќе речам јас дека не е за секого технологија.:pos2::pos2::pos2:
Полека со овоа постовиве неможеме да стасаме сите у потпис да ги стаиме:):):vozbud:

Член од
9 октомври 2008
Мислења
276
Поени од реакции
14
Еееееј браво за посотв:)
Кога ќе речам јас дека не е за секого технологија.:pos2::pos2::pos2:
Полека со овоа постовиве неможеме да стасаме сите у потпис да ги стаиме:):):vozbud:
Хахахахахааха леле мајкоооооо кој е типов бе човече??? ЕКстрииимм ѕвер ејј, кажи ми тој потписот шо прашува шо се дешава во фудбалот од која дата е???

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Многу сеир последниве страни :tv:

пс. Меси е најак! :helou:

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Хахахахахааха леле мајкоооооо кој е типов бе човече??? ЕКстрииимм ѕвер ејј, кажи ми тој потписот шо прашува шо се дешава во фудбалот од која дата е???

Овој екстрим му е Брат на "Се ПоСрав во Мадрид" :toe::toe: Така ми гледа спорет постовите:vozbud::vozbud:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Овој екстрим му е Брат на "Се ПоСрав во Мадрид" :toe::toe: Така ми гледа спорет постовите:vozbud::vozbud:
хахахахахаахах, Сум чул за браќа по крв ама овие браќа по серење се изгледа :pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom