Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Среќен роденден на Пике и уште многу успеси и титули со Барса

П.С. Денеска му е роденден и на еден бивш играч на Барса:)

Олегер

P

pepito*

Гостин
П.С. Денеска му е роденден и на еден бивш играч на Барса:)

Олегер
Нека му е среќен и на овој, ама кога ќе се сетам на него ми се крева косата, па кога ќе ми текни дека во финалето 2006 играше пред Белети.. :kesa:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Се спомнуваше дека ќе го продолжи договороти до 2016 година Пике... и демек овие од клубот сакале тој да биде симбол за кантерата и посветеноста на еден каталонец спрема клубот. Секако за поздравување е одлукава:barca:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Нека му е среќен и на овој, ама кога ќе се сетам на него ми се крева косата, па кога ќе ми текни дека во финалето 2006 играше пред Белети.. :kesa:
Me дупиш дека се во ист ден родени? :)))) Еј, кога Бог кај некој дава, кај друг зема :)

А кога само ќе се сетам дека при купувањето (назад) на Пике се плашев дека мојт да е дрво ко Олегер... а денес сум горд сопственик на блауграна дрес 2009/10 со број 3 на грбот... :)

Среќен да му е! До крај на живот да не менит бои!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Ахх Олегер......беее....се надевам нема да имаме како него :)

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Среќен роденден Пиќе и секоја година се повеќе успеси со тимот!

B

boki10messi

Гостин
Епа, нека му е сречен роденденот и на Олегер. Се сеќавам кога на Ел Класико доби црвен картон, кога изигравме 3-3 на Ноу Камп. Лелеее, што се промашуваше Ето тогаш. Тогаш се покажа дека Барселона игра 5 пати поубав фудбал од Реал Задрид.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Се спомнуваше дека ќе го продолжи договороти до 2016 година Пике... и демек овие од клубот сакале тој да биде симбол за кантерата и посветеноста на еден каталонец спрема клубот. Секако за поздравување е одлукава:barca:
Пике е што би се рекло прав КАТАЛОНЕЦ...

Се надевам дека еден ден Пике ќе биде капитен...како што е Пујол сега...но ќе треба да почека...тука се Чави,Иниеста,Валдес...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Олегер:cuc:
Го славев денот кога замина во Ајакс,исто и за Бонано важи:)

Среќен роденден на Пике и се најубаво.

Не се секирајте,Пике не заминува никаде,тука ќе дреме како Пујол.:wink:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Me дупиш дека се во ист ден родени? :)))) Еј, кога Бог кај некој дава, кај друг зема :)

А кога само ќе се сетам дека при купувањето (назад) на Пике се плашев дека мојт да е дрво ко Олегер... а денес сум горд сопственик на блауграна дрес 2009/10 со број 3 на грбот... :)

Среќен да му е! До крај на живот да не менит бои!
:pos2::pos2:И јас му се чудев кога видов втори фебруари:)

Инаку во врска со Пике дај боже да го продолжи договорот, дечкото игра стварно со срце за Барса се надевам дека ќе биде наследник на Пујол во секоја смисла на зборот:)
Дани Алвес сака да го продолжи договорот

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Олегер вечно дрво на Барса :), славев кога си замина во Ајакс сепак треба да му честитаме беше наш играч и прав КАТАЛОНЕЦ без разлика дали беше дрво.:toe:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Среќен нека му е роденденот на Пиќе и уште многу, многу титули со БАРСА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom