Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Видовте кога Милито го гурна Пујол при резултат 2:0?
Нервозата си го прави своето.:tv:

kolku e samo surov fudbalot,predodnoto kolo Inter za nekolku minuti se najdoa na 1 mesto,vecerva obratnoto im se sluci:tv:

овие преценетиве треба да учат од Пеп... наследи од Рајкард екипа со нарушена атмосфера, притоа продавајќи го највредниот нивни фудбалер... кој можеше да предвиди дека Барса волку ќе се издигне

Честито пласман во осмина-финале и честито победа...ја заслуживте...интер беше тапа...:smir:
Не знам зошто ама натпреваров ме потсетува на ланското осмина финале помеѓу интер и манчестер утд...

ako ne si gi mrazel dosega OK,no posle vecerasniot mec da ne gi mrazis jes cudno mi e,pravi pederista od igraci,kao da krivi im se igracite na Barca sto igraat perfektno:tapp:

Што играа педерски играа, ма да и не ни очекував ништо поразлично од Интер денеска. Се знаеше дека ќе прават прекршоци на секој дел од теренот да се сопре играта на Барселона. Тоа го прават 99% од клубовите на Ноу Камп!!

Пак ќе кажам Интер не ми е екипа што би ја мразел, поединци од таа екипа да, но Интер како Интер не. Само Реал ми се онака на тапет, не ги поднесувам, до некаде и Челзи. Другите, зависно од тоа дали ќе ги фатам на ливче или не.:pipi:

Ваква Барса сакам да гледам... мислев дека ќе игра Меси, али излезе дека не сакал Пеп да ризикува ниту со него, ниту со Ибра.
Задоволен сум од играта, знаев дека ќе гледаме досадно второ полувреме, каде што имавме резултатска предност и играчите едноставно ја смирија топката и лежерно го приведоа натпреварот кон крај.

Морам да признаам дека Педро ме изненади позитивно, не очекував толку добра партија од него, но незнам сеуште не ме убедува дека заслужува место во тимот... кога игра на местото на Анри, на крилна позиција не се снаоѓа баш најдобро. Од друга страна пак кога игра на местото на Меси (десно) игра многу подобро... незнам, не сум убеден дека има место за него во тимот, али можеби грешам. Само времето ќе покаже.

Иниеста во партнерство со Чави е незапирлив. Денеска го одигра најдобриот натпревар од кога се врати од повредата.

Се на се многу сум задоволен од натпреварот... сега на ред доаѓаат Мадриѓани, али за нив ги чуваме Ибра и Меси одморени:vozbud:

Pa deka zasluzuva mesto vo prviot tim treba da pokaze uste...no deka e dobra zamena koga ke nema nekoj od prvotimcite go potvrdi toa!

овие преценетиве треба да учат од Пеп... наследи од Рајкард екипа со нарушена атмосфера, притоа продавајќи го највредниот нивни фудбалер... кој можеше да предвиди дека Барса волку ќе се издигне

Epa zatoa Pep e IDOL na site navivaci na BARCELONA!

Abe nema taktika koja moze da mu parira na BARCA vo Camp Nou...ednostavno gazime!:barcafan:
да да... така е нема тактика која може да и парира на БАРСА на Ноу Камп,а истото ке им се случи и на реал во недела,и полошо од ова,и како што кажа ти едноставно газиме,нема тим кој може да ги сопре БАРСЕЛОНА

Attachments

• barca_1024x768_162871.jpg
    barca_1024x768_162871.jpg
    102,2 KB · Прегледи: 7
Морам да потенцирам дека кога најпотребно играме фантастично, без разлика кој и колку е повреден!! Браво за Пеп - МАЕСТРАЛЕН е човекот, токму кога највеќе треба. Браво !!!!

Следни се мадриѓаниве.....чисто да покажеме кој е кој во моментов во Шпанија!

Gledajteja izjavata na Eto na krajot od natprevarot.:smir:

За болдираново, си пропуштил многу :toe:, момците везеа по теренот, едноставно мора да го симнеш 1 полувреме и убаво мераклиски да си го изглеаш. Би требало деновиве да има торент, ај ако сретнам нешто деновиве ке ти пишам.:smir:
Igrav i jas fudbal toa vreme, zatoa ne gledav, koga mi go kazaa rezultatot trcav doma da stignam za vtoroto... a ako najdes torent pisi..
fala odnapred :)

еве го коментаторот на Интер ,а тие у студио што се исто се Интераши :) :tv:

и Крудели(на Милан) е таму,им се сити
mamma mia che squadra-за Барса секако :tv:

Aј нека преведе некој што вика Ето на крај од коментарот, го спомна нешто Бернабе.

Ај честито нека ни е победа, да ни се множа. Ѕверој бевмо утакмицава посебно прво полувреме (=

Gledajteja izjavata na Eto na krajot od natprevarot.:smir:

kolku sto mozev da razbiram Eto veli deka mu bilo malku cudno da igra vo Camp Nou protiv Barca.... potoa veli vidovme mnogu dobra BARCA.... a veli deka se nadeva deka tie(Inter) ke pobedat vo slednoto kolo doma i ke se plasiraat i dvete ekipi....a na kraj sto rece?? Najinteresno mi se cini toa e!!

Видовте кога Милито го гурна Пујол при резултат 2:0?
Нервозата си го прави своето.:tv:
а ти виде како пујол му влезе со 2 нозе на него па после збори,и нормално е да возврати милито

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom