Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Атлетик е солидна екипа особено на домашен терен,скоро секогаш играме тешко таму би бил задоволен со 0:1 или евентуално нерешено,важно е да се победи Интер у Вторник/Среда.

Вака би требало да излеземе утре:

Валдес
Чиги
Маркез
Максвел
Дани Алвес
Бускетс
Чави
Иниеста
Џефрен
Педро
Анри
Мислам дека ќе се изнамачиме за да ги тепаме но би бил задоволен и со нерешено.:smir:

Kako se desetkuva ekipata, dobro e sto vooposto ima koj da igra.
Ke bide mnogu tesko protiv Atletik...

moze da bide tesko a i moze da pomineme polesno od ocekuvanjata taka da nemojte premngou da se grizite.Ni pretstoi pekolna nedela,pa vo slucaj Ibra stvarno da ne igra togas stvarno ke se iskomplicirat rabotite

Шо зборите бре какво десеткување??? Па само ЈАЈА, Абидал и Ибар ги нема. Сеуште има 18 играчи во тимот а ако одмара некој за Интер не значи дека нема играчи. Не е толку страшно како шо изглеа.

Против Интер би сакал да испаднеме со овј состав:
Валдес
Алвес
Пике
Пујол
Максвел
Кеита
Чави
Иниеста
Анри
Меси
Ибра(евентуално Педро-недај боже)

Валдес
Алвес
Пике
Пујол
Максвел
Кеита
Чави
Иниеста
Анри
Меси

Ако го нејките, ке го купиме ние, и ке го имаме 2-3 години и ке ви го продајме за 60 000 000! Бива ?!:pos2:

Валдес
Алвес
Пике
Пујол
Максвел
Кеита
Чави
Иниеста
Анри
Меси

Ne znam sto tolku site imaat protiv Pedro, moze ne e od kalibarot na Ibra, ama e odlicen igrac i do sega go pokazuva toa.

И јас ако не сум навивач, и ако можи да се вклучам во дискусијата, го делам истото мислење !

Па ако не се лажам, мислам дека даде гол во продолженија во некој куп кој го освои Барса ?! Или се лажам !?

Човекот има капацитет да го замени еден ден Анри, или некој друг, бидејки не знам на која точно позиција игра ! Но како и да е, има доста време пред него ! Се надевам дека Пеп ке рачуна на него, ако не....знаете каде да го пуштитте !

И јас ако не сум навивач, и ако можи да се вклучам во дискусијата, го делам истото мислење !

Па ако не се лажам, мислам дека даде гол во продолженија во некој куп кој го освои Барса ?! Или се лажам !?

Евро. супер куп со Шахтјор :wink:

Ne znam sto tolku site imaat protiv Pedro, moze ne e od kalibarot na Ibra, ama e odlicen igrac i do sega go pokazuva toa.

Мислам дека никој нема ништо против Педро. Само подобро би било да игра Ибра на тие утакмици, а Педро во секој случај не е напаѓач. Ја би го играл Бојан, пошо Анри баш и не се покажа на позицијата централен напаѓач.

Ke bide tesko so Atletik...no sekogas igrame za da pobedime!

Ako ne moze Ibra bi trebalo da igra Pedro...a za Bojan da go zameni Henry na vakvi teski natprevari ne veruvam deka bi bilo pameten izbor!

A da napomenam deka najvazniot natprevar go igrame protiv Inter taka da ne mislete od sega za El Classico...Inter ni e zivot ili smrt!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom