Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
bb[noone];3095467 напиша:
Незнам ова колку е точно , на официјалната нема ништо ставено а има слики од тренингот во средаа и четвртокот и го има Ибра незнам од каде испадна воа ? А ти сигурно си нешто роднина на баба ванѓа шом знаеш дека ќе го јадеме оти и лани Задрид викаа на сантијаго ќе го јадеме па испадна Касиљас да ја вади топката 6 пати од голот да не биде и сега така хмммм..

Само што ми се јави Баба Ванѓа и ми рече дека си у право , и молим ти се немој Мадрид да го споредуваш со Интер , исто ко милан и барса да ги споредуваш

Нема на официјалната страна ништо... ова го пишуваше само на ЕМД. Ако беше вистина за рок од најмногу 2 саати ќе го имаше и на Спорт но како што гледам нема ништо. Не ми се верува ова да е вистина баш поради тоа што акцент се става дека нема да игра на натпреварот со Реал, а оној против Интер на Кампот е далеку поважен од класикото.

Ќе го гледаме и на двата натпревари немајте гајле:smir:

Се повредил али по се изгледа станува за обновување на старата повреда на раката, така да нема да игра само со Атлетико. Ќе биде фит за со Интер и со Реал. Уживајте.:)

Се повредил али по се изгледа станува за обновување на старата повреда на раката, така да нема да игра само со Атлетико. Ќе биде фит за со Интер и со Реал. Уживајте.:)

Jas kako so vidov se raboti za povreda na zadnata loza na levata noga :uvo:. A mislam deka i oni ne znaat dali ke igra so Inter, ali da se nadevame deka ke igra. A za so RM moze i BOki da im go pustime ne e strasno.

Гледам по спорт.ес и по ЕМД дека ќе сме ја виделе вистинската Барса оваа недела, воопшто не се плашам од противниците, слушнав дека Пеп веќе 2 недели се спремал за Интер

Мислам дека ќе ги одмори повеќето против Атлетик-Пујол,Пике,Чави,Иниеста,Меси,а место нив Чиги,Маркес,Бускетс,Кеита,Педро и со таков состав мислам дека би победиле

stvarno zalno bi bilo dokolku ne igra Ibra vo slednite i te kako vazni natprevari.No sepak milsam deka bide podgotven da zaigra

Мислам дека Ибра ке биде ок за ел класико, но побитно е да биде опоравен за со Интер, тоа е најважниот натпревар во оваа полу сезона.

Него викендов играме со Билбао. Во составот нема да ги имаме Ибра, Кеита и Абидал, и во една таква ситуација вака некако би го избрал составот :

--------------------------Викец------------------------
-Алавес-----Пике-----------------Чиги-----Максвел-
---------Чави------------Туре---------Бускетс--------
------------Меси---------Анри--------Иниеста--------

или друга варијанта со Иниеста во средината на место Бускетс, а Анри и Бојан да се менуваат на левата крилна позиција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom