Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе шо е работава. Само Џефрен и Туре играат. Другиве си ги прчат и се молат да влезе топкава. Пафала богу дека ќе ни го дрмнат:tapp:

Симнав Сопкаст кочи ко ненормално.:nerv:

Ајде бе Пеп што прави на место да купи играчи тој од Б тимот става.:tapp::tapp:

Џабе цело време подаваат, играат, ја имаат топката во нозе кога неможат да шутнат на гол. Џефрен и Туре најдобри полувремево. Гудјонсен дефинитивно мора да оди на клупа, а Кркич или нека се среди или и тој ќе кета правец на клупа.

Со кој состав игравме во 1 полувреме? Јас испуштив се. Ибра играше?

И оваа утакмица ќе биде како против Билбао....кец у два. Чави одмара на стадион, не е повикан за овој натпревар.
Во второ ќе ги видиме Меси и Ибра.:vozbud:

Не бива нешо да го инсталирам Сопкаст коа го инсталирувам одам Некст и ми пишува да ја инсталирам верзијата 3.2.4:toe:

Па таа верзија треба да ја инсталираш.

Со кој состав игравме во 1 полувреме? Јас испуштив се. Ибра играше?
Пинто,Пујол,Фонтас,Монтоја,Максвел,Бускетс,Туре,Гудјонсен,Педро,Џефрен,Бојан.
Многу лоша игра во прво полувреме без ниту една посериозна шанса имаме над 60% топка ама џабе нема кој да повлече и да одигра некоја добра топка.Туре КРАЛ владее во средина,Џефрен се гледа дека има потенцијал во него имаше некои добри продори,Бојан ако продолжи вака нема ништо да биде од него освен уште еден талент кој не се докажал.Одбраната да не ја коментирам зошто немаше ништо работа во првиот дел овие една контра,еден шут и гол друго немаа.Во второ очекувам да влезат Меси,Ибра и Алвес место Педро,Бојан и Монтоја и да направиме пресврт.

Очекувам "експлозија" сега Ибра и Меси ќе влезат:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

nekako slabo slabo igraat
barem kako igraat messi i ibra imaa li nekoja sansa

aj nekoj so ja gledal neka kaze koj kako igral
pa moze i nekoe klipce da stave,barem imase li sansi za gol barsa

Крај на натпреварот ќе кажам еден збор СРАМОТА дозволивме Сити да не тепаат на домашна публика.:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom