ау ау ау, леле
прави македонци, вистински македонци, чиста македонија
значи македонци кои уживаат во секс со женскиот пол општо не се прави македонци, за да бидат прави македонци мора да уживаат во секс со македонки само, ај за да бидам политички коректен и без дискриминација македонци хомосексуалци кои уживаат во секс со македонци се прави македонски хомосексуалци, останатите кои уживаат во секс со машки пол општо, не се прави македонски хомосексуалци,
пошто муабетот ти забегува, продолжувам во таа насока, македонски наркомани кои купуваат роба од немакедонци, не се прави македонски наркомани,
а за она чиста македонија, тоа значи македонија која се грижи за животната средина, во која фабриките не загадуваат, во која улиците и парковите се чисти и прочистена од “ариевци“ кои ја загадуваат
тебе не ти треба ѕид како што викаш и за што се залагаш, тебе ти требаат 4 ѕида
офф-топик, со новиот ребаланс на буџетот ќе се намалат рамковните вработувања
пардон, ова беше он-топик изгледа, или на прав македонски или вистински македонски, ова беше темата
premnogu mudruvas ?
mojot stav e jasen i imam pravo na toj stav,neli?
ili mozebi smetas deka site treba da mislat kako tebe?
ne zboruvav za homoseksualci i za narkomani!
jasno kazav deka JAS pod pravi makedonci podrazbiram makedonci koi si ja pocituvaat pred se sopstvenata vera,uzivaat pokraj drugoto i vo seks so makedonki,a od toj seks se ragaat pravite makedonci.
i sto tuka ne ti e jasno?
jas ne ve prisiluvam da razmisluvate kako mene ,i da gi sakate nestata sto gi sakam jas.mojot post bese odgovor na tvrdenje na eden clen na podforumov koj me ubeduvase deka sega e se isto,deka i sega odime SITE vo stara carsija kako sto sme odele i porano,i deka makedonija e cela.
jas vo tie prikazni neveruvam,mozebi za nekogo se ubavi,mozebi nekoj e ubeden deka imame SOZIVOT so albancite,no jas ne mislam taka.
temata ja znam,i za toa sto velis deka ke podzabavat vrabotuvanjata po ramkoven,uste odma da ti kazam deka nema da bide taka vo realnosta.ovie sto gi vikame vlast mudro manipuliraat so javnosta ,edno zborat ,a drugo pravat.
samo da te podsetam kolku se udiraa vo gradi za cetirite haski slucai koi
NAVODNO ne gi davale od hag ,pa gi dadoa ,pa ne site ,pa go brkaa i nemozea da go najdat DZEMAILI,A SIZIKOT IM SE SETASE PRED OCI,i i sega otkako ja dobia celata vlast ,KOJ zboruva ili KOJ pravi nesto za da se
razresat slucaite ????? NIKOJ !!!!
i posle samo ovoj moment ti seuste ke me prasuvas sto mi smeta?
mojot odgovor e SE ,a najmnogu nepravdata ,nasi lezea i seuste lezi johan vo hag ,pa uste i albancite se nudat da pomognele .SRAMOTA.
a samo na OVAA finta kolku se angazira vlasta za da im pomogne ,recisi najgolem broj na glasovi dobia vladeackava garnitura ,no otkako gi dobia glasovite pocnaa so obvinuvanja deka NEKOJ DRUG e vinoven za nivnata nesposobnost da pomognat,i navodno zaradi toa nemozat da pomognat.
SKAPAA laejki kako LJube ne mu pomognal na Johan ,i so toa laenje da go podelat makedonecot na podobni i nepodobni gragani,a ti si cul nekade da se raspravaat albancite koj pukal koj ne ubival makedonci ?
a veke koga sme na podforumot ekonomija ,kazimi zosto moet vozilo vo koe imam svet makedonski krst go digna pajak sluzbata na bit pazar ,koga na istoto masto na istata ulica pred mene i pozadi mene imase najmalku deset vozila,i jas plakajki ja kaznata za nedozvoleno parkiranje da go polnam budzetot ,i od toj budzet da zemaat socijalna pomos albancite koi NE PLAKAAT DANOK ,A NELEGALNO PRODAVAAT CIGARI NA PAZAR?
I DEMEK OVA E SOZIVOT?ZA TEBE MOZEBI DA ,NO ZA MENE NITU E NITU SAKAM DA BIDE S O Z I V O T