Скандал во репрезентацијата: Седловски му удри шлаканица на Попов!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Of mori majko koj se ide na utakmici. Pa go izvadija be moron kako sakas da igra. I sto pogresil tolku Sedlo da go sviri cel stadion be. Jaka muda mu slapnal edna na Popov. Od kaj znaes sto mu zborel. Sedlo sekad si e na nivo na utakmicite, sega mu doaga zalez na kariera i koga togas ke bide smenet so Vasoski.
I bravo im aplaudiravme na spancite. Pa za sto sme nie tamu be. Nie treba da go isvirkame protivnikot da gi zbunime, da im se stresat nozete, da ne znaat kaj se odnosno da im pomogneme na nasite momcinja da POBEDAT.
ц ц ц ц ц ц
треба да ги исвиркуваме да им се стресат нозете ... дал да се смеам или да плачам не знам шо да праам... на кого бе да му се стресат нозете бе детенце едно, нив ова им е прва утакмица пред 30 000 навивачи па ако вие од запад свирите или кој знае што паника ќе ги фати, нема да можат да се движат нозете ќе им се пресечат.. дури некои може и во инвалидска количка да завршат не дај боже ц ц ц ... друже не е ова Кале кај шо собираше 2000 и коа ќе свиреше нозете им се тресеа нека ти е јасно тоа....
во врска со "капитенот" значи СТОЈАМ на ставот дека Седловски немаше МУДА да излезе да го игра второто полувреме и сам си побара измена, никој не го извади...

толку од мене

Член од
23 јануари 2009
Мислења
51
Поени од реакции
1
Колку и да згреши Седло некни, сигурно не заслужи таква реакција од публиката, па игра за репрезентација повеќе години отколку што многу членови овде воопшто се на овај свет! Една обична тренинг-закачка медиумиве ко шо си ги дал Господ, ја направија скандал од невидени размери.
Публикава не можеше да викни ко ги примавме голојте, ко требаше најмногу поддршка, а свиреше со сета сила за нашиот капитен. Барем да го соблечеа Торес на крајот, групата шо му се собра, и се комплетно да беше.

Иако не е некој генијалец Седло, впрочем не е ни кизнеј колку паметен, сепак возрасни се двајцата, ќе ја средат работата, нема потреба публиката, демек, лекции дели. :tapp:
ете паметен човек..па зарем една тренинг караница треба да доведе до ова? да се исвиркува капитенот, па тој на сите утакмици го оставал срцето на теренот, а сега поради една мала расправија ќе го исвиркувате..па тој е најискусен во тимот бе, НЕДАЈ БОЖЕ како што викате да не го облечи уште еднаш дресот, се виде неговото отсусатво во 2рото полувреме, ете толку значи Гоце.

Излегоа дадоа интервју, кажаа дека се било во ред сега, е сега фалеше публиката да ги исвирка, па со тоа само ги демотивира..не им се играше на луѓето,

вие се нервирате,прајте како да се десило големо нешто, а тие другиот ден се бидени в кафана заедно.. :tapp:

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.672
Поени од реакции
790
ете паметен човек..па зарем една тренинг караница треба да доведе до ова? да се исвиркува капитенот, па тој на сите утакмици го оставал срцето на теренот, а сега поради една мала расправија ќе го исвиркувате..па тој е најискусен во тимот бе, НЕДАЈ БОЖЕ како што викате да не го облечи уште еднаш дресот, се виде неговото отсусатво во 2рото полувреме, ете толку значи Гоце.

Излегоа дадоа интервју, кажаа дека се било во ред сега, е сега фалеше публиката да ги исвирка, па со тоа само ги демотивира..не им се играше на луѓето,

вие се нервирате,прајте како да се десило големо нешто, а тие другиот ден се бидени в кафана заедно.. :tapp:
Не, не... не се баш видени у кафана заедно, верувај у тоа...

Уште пред утакмицата се знаеше дека Седлоски ќе лета на полувреме, кажано беше тоа од членови на стручниот штаб.
Деновите на Гоце се бројат, прашање е дали ќе заигра пак за Македонија...

Крај на муабетот...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Само гомна да се јаде па у пм......

А досега головите што ги има дадено му се секогаш кога му треба клуб а ???
Незнаете да цените ништо
Ќе го видите вашиот драг Пандев на наредните утакмици, само нека замине од Лацио. Ќе праеме после тие утакмици муабет. Ама знаем што ќе биде пак муабетот, како и секогаш...Пандев нема со кого да игра, а вчера имаше.
И немам намера да се расправам, мое мислење и немора да ми реплицирате...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ќе го видите вашиот драг Пандев на наредните утакмици, само нека замине од Лацио. Ќе праеме после тие утакмици муабет. Ама знаем што ќе биде пак муабетот, како и секогаш...Пандев нема со кого да игра, а вчера имаше.
Твојот идол Пешконалдо како игра за Португалија не е ни 1% от тоа како игра за клубот.Пандев игра лошо но пак е прв стрелец во историјата за Македонија.Против силни репрезентации лесно се игра тие не маркираат еден играч.
Да се понашаа Попов и Пандев како Седловски и Наумовски исто ќе ги критикував.По ми е криво што Наумовски сакаше да се тепа и зазема страна ајде и другите кои раскачуваа да заземат страна и да се испотепат.Погледни го Митревски на видеото така треба капитен да се однесува.Зидан се тепал со противник зидан не го тепа Евра на теренинг затоа што не сака да се врати да се докоцкат.Ако му кажал Попов нешто на седло верувај дека и ке му вратеше на двата удари.
Седловски секако до сега се е дал за репрезентацијата кога го удри на сервата требаше да му се извини кога се удира противник се извинува а не па другар од репрезентацијата.Ако на Седло и некој друг им сметат Попов и некој други нека не ги викат за репрезентацијата нека викнат некој што дават 100% за неа.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Велите Седловски долго време во репрезентацијата.
Па баш поради тоа се чувствува одомакинет и као демек никој ништо не му може, пичка му мајчина негова.
Каков капитен е тоа бе да удира шамар на соиграч, алооо...
Овој треба да му се даде доживотна забрана да игра фудбал бе, овој не е играч овој е тепач. Копиле едно расипано

Овој Наумовски вчера и со Шпанците се закачи, колку само виран излезе човеков еј...

Уште една страна од приказната која веројатно никој од вас не ја знае

Тоа на снимката не било се. После тоа Седлоски (или Наумовски не разбрав кој точно) го гонел Попов по теренот сакајки да го удри тупаница (бокс) и настанала уште поголема мешаница од таа на видеото...

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
А мое право од форумо е да ти реплицирам и ке ти реплицирам..

Кажуваш дека Пандев игра кога му треба трансфер

5 години во Лацио, а за тоа време головите за Македонија ги даваше кога му требаше трансфер а ????:tapp::tapp::tapp:

G

Gray Foxx

Гостин
Велите Седловски долго време во репрезентацијата.
Па баш поради тоа се чувствува одомакинет и као демек никој ништо не му може, пичка му мајчина негова.
Каков капитен е тоа бе да удира шамар на соиграч, алооо...
Овој треба да му се даде доживотна забрана да игра фудбал бе, овој не е играч овој е тепач. Копиле едно расипано

Овој Наумовски вчера и со Шпанците се закачи, колку само виран излезе човеков еј...

Уште една страна од приказната која веројатно никој од вас не ја знае

Тоа на снимката не било се. После тоа Седлоски (или Наумовски не разбрав кој точно) го гонел Попов по теренот сакајки да го удри тупаница (бокс) и настанала уште поголема мешаница од таа на видеото...
Ах деца. До кога А1 ке ви го диктира животот?
Јас па ке ти кажам една приказна која веројатно никој не ја знае( дури и ја).
Тоа на снимката не било се. После тоа Седловски отишол со Наумовски заедно и имале див секс со на Попов жена му( ако е женет) и после тоа ја силувале 15 годишната ретардирана негова сестра како одмазда за тоа што овој го навредил Гоце.
И кажи ми кој кур фактор си ти, ја или било кој мрсул на форумов да осудуваме нешто за кое не ги знаеме сите агли???:uvo:

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
ц ц ц ц ц ц
треба да ги исвиркуваме да им се стресат нозете ... дал да се смеам или да плачам не знам шо да праам... на кого бе да му се стресат нозете бе детенце едно, нив ова им е прва утакмица пред 30 000 навивачи па ако вие од запад свирите или кој знае што паника ќе ги фати, нема да можат да се движат нозете ќе им се пресечат.. дури некои може и во инвалидска количка да завршат не дај боже ц ц ц ... друже не е ова Кале кај шо собираше 2000 и коа ќе свиреше нозете им се тресеа нека ти е јасно тоа....
во врска со "капитенот" значи СТОЈАМ на ставот дека Седловски немаше МУДА да излезе да го игра второто полувреме и сам си побара измена, никој не го извади...

толку од мене
Pa normalno,za da ne go navlece uste povejke grevot na publikata..Bidejki trebashe da se primat 3 gola, a toj e stolb na odbranata..Na 2:1 i Noveski pobara izmena,no dodeka da ja izvrsime primivme uste 2 gola...:(

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
Новески најверојатно играше со повреда во второто полувреме ... првото беше непробоен дел од одбраната колку пати само ги пресече и Торес и Виља.. и коа излегуваше поткривнуваше...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ах деца. До кога А1 ке ви го диктира животот?
Јас па ке ти кажам една приказна која веројатно никој не ја знае( дури и ја).
Тоа на снимката не било се. После тоа Седловски отишол со Наумовски заедно и имале див секс со на Попов жена му( ако е женет) и после тоа ја силувале 15 годишната ретардирана негова сестра како одмазда за тоа што овој го навредил Гоце.
И кажи ми кој кур фактор си ти, ја или било кој мрсул на форумов да осудуваме нешто за кое не ги знаеме сите агли???:uvo:
Слушај бе мо.ко
Попов потекнува од Струмица (струмичко) и таа информација ми е пренесена од негов соселанец. Мене не ми го пере А1 мозокот, ако тебе ти го пере некој друг.

Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5
Подолски му урди шамар на Балак што казна доби тој ?

Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
Naumovski e najgolemiot seljak vo reprezentacijata,toa e odamna poznato.Se ligavi ko malo dete.I nekoi od negovite izjavi sto gi imam slusano od porano se bas takvi za zalenje.Deckoto e neobrazovan sto da mu pravime.I golem kur ako se nasi i treba sega gazot da im lizime i da gi bodrime.Ima deca sto se zelni da igraat fudbal a ne da se tepaat na teren.A vakvi mockovci nadvor od reprezentacijata.Go dal srceto za reprezentacijata .golem kur majkata da mu ja ebam.Toa ne mu dava pravo da se tepa na terenot.Se kladam deka i vo drugite reprezentacii igraat serva ili sto i da e na pari za vreme na posledniot trening krvta da im ja ebam.Suspenzija zasekogas od reprezentacija,ne treba ni da se razmisluva.kakov primer ke im dadat na onie sto ke gi nasledat nivnite mesta.Treba da se ima nekoj red i da se pocituva toj red.Mora da bidat kazneti da se vidi deka nema mesto za takvo nesto vo reprezentacijata.

Слушај бе мо.ко
Попов потекнува од Струмица (струмичко) и таа информација ми е пренесена од негов соселанец. Мене не ми го пере А1 мозокот, ако тебе ти го пере некој друг.
pa za toa e forumov be konj nekoj,da diskutirame osuduvame i kazuvame razni stavovi.ccc koj kurac si .svasta

prethodniot post se odnesuva na DENO

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Мислам парична казна, и јавно му се извини на Балак.
Балак прифати, ке видиме дали Попов ке го стори тоа.

Сепак шлаканицата на Седлоски беше далеку посилна од таа на Подолски

G

Gray Foxx

Гостин
Сигурно не бил осудуван од некои мрсулчиња кои немаат никаков контакт со фудбалот туку се само слепи гледачи на ТВ. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom