DimceY
Jimmy
- Член од
- 20 ноември 2007
- Мислења
- 5.858
- Поени од реакции
- 5.709
ц ц ц ц ц ц
Of mori majko koj se ide na utakmici. Pa go izvadija be moron kako sakas da igra. I sto pogresil tolku Sedlo da go sviri cel stadion be. Jaka muda mu slapnal edna na Popov. Od kaj znaes sto mu zborel. Sedlo sekad si e na nivo na utakmicite, sega mu doaga zalez na kariera i koga togas ke bide smenet so Vasoski.
I bravo im aplaudiravme na spancite. Pa za sto sme nie tamu be. Nie treba da go isvirkame protivnikot da gi zbunime, da im se stresat nozete, da ne znaat kaj se odnosno da im pomogneme na nasite momcinja da POBEDAT.
треба да ги исвиркуваме да им се стресат нозете ... дал да се смеам или да плачам не знам шо да праам... на кого бе да му се стресат нозете бе детенце едно, нив ова им е прва утакмица пред 30 000 навивачи па ако вие од запад свирите или кој знае што паника ќе ги фати, нема да можат да се движат нозете ќе им се пресечат.. дури некои може и во инвалидска количка да завршат не дај боже ц ц ц ... друже не е ова Кале кај шо собираше 2000 и коа ќе свиреше нозете им се тресеа нека ти е јасно тоа....
во врска со "капитенот" значи СТОЈАМ на ставот дека Седловски немаше МУДА да излезе да го игра второто полувреме и сам си побара измена, никој не го извади...
толку од мене