според мене утакмицава е наредија.....и зато незнае кај тераат нашиве во поцетокот од второтоna jonuz najgolema greska mu bese sto nego izvadi noveski posto sedloski e mnogu podobar stoper od noveski a inace ni napikaa gol posto tipot bara zamena a spancite izveduvaa korner ic ne mu bese gajle dali ke primime gol ili nema da primime
Да си ми жив и здрав за ова што го напиша. Позади мене имаше двајца копиљаци што цела утакмица дркаа на шпанциве. Биднуе 2-2 резултат, они викаа е така ај да поглеаме малце фудбал! Која глупост човече, се радуаа на гол од шпанциве. Излага Наумоски цел стадион свирежи, излага Торес цел стадион стана да му аплаудира.Срамота е што самите се јадеме меѓу себе.Ама пусто проклет народ шо да се прави.Дали мислите дека е во ред долгогодишен капитен на репрезентацијата да се исвиркува цело полувреме,а не тие мангупите Шпански што беа кренати до небо да им се дава аплауз на секоја измена.Какви сака да се нашите играчи ние треба да ги бодриме, а не да ги напаѓаме.Исто исвиркуван беше и Наумоски кој душата ја дава за репрезентацијата,а публиката му враќаше со свирежи.Не е во ред сето тоа.Ама такви сме ние.До вчера Пандев беше идиот што го боли за репрезентација, а денес е фудбалски Бог за нашите навивачи.
Брат не само тие зад тебе пола стадион дркаше на Шпанија.Јас за малку не се истепав со еден зад мене.Во моментот кога Илчо имаше караница со Пујол еден вика:Илчо селјачиште едно што го маваш, сега Марчена кога ќе ти дојде десет пати повеќе ќе ти врати.Мислам никаков коментар не е потребен за тоа колку глупав народ сме.:nesum:Да си ми жив и здрав за ова што го напиша. Позади мене имаше двајца копиљаци што цела утакмица дркаа на шпанциве. Биднуе 2-2 резултат, они викаа е така ај да поглеаме малце фудбал! Која глупост човече, се радуаа на гол од шпанциве. Излага Наумоски цел стадион свирежи, излага Торес цел стадион стана да му аплаудира.
Само се надевам дека нема да падне атмосфера у репрезентација после натпреваров.
Срамота е што самите се јадеме меѓу себе.Ама пусто проклет народ шо да се прави.Дали мислите дека е во ред долгогодишен капитен на репрезентацијата да се исвиркува цело полувреме,а не тие мангупите Шпански што беа кренати до небо да им се дава аплауз на секоја измена.Какви сака да се нашите играчи ние треба да ги бодриме, а не да ги напаѓаме.Исто исвиркуван беше и Наумоски кој душата ја дава за репрезентацијата,а публиката му враќаше со свирежи.Не е во ред сето тоа.Ама такви сме ние.До вчера Пандев беше идиот што го боли за репрезентација, а денес е фудбалски Бог за нашите навивачи.
Така е зборот бе типче. Не да му даваме аплаузи, али да не го праиме подоле од се. Жално е човек што 15 години игра за репрезентација да биде исмејаван од некој копиљ шо нема никаква веза со фудбалот туку е само гледач. Јуз јор брејн фор а чејнџ.Извини стручњаку и градски човеку и 22 годишњаку седловски е во право убаво што го удри што утре ќе мавне и трењер и што ако топ ќе му даваме аплаузи
Абе овој Попов требаше ќотек да изеде па да почне да игра!
Иако не ми е драго што го кажувам ова... и Седловски се покажа доста битен... во првото полувреме не му дозволи на Торес да се наигра :raz:Смешно ептен,Попов е многу квалитетен играч.Има брзина,дриблинг и добар центаршут тоа кажува и неговиот клуб Херенвен каде што игра прва постава.