Football Manager 2010

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Симнав некои нови фејспакови и ова ми се појавува

Можам да ја играм, али како windowed само, ич неможам така.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
има погрешен фајл во фејспакот избриши го сними си нов:smir: би требало да работи :)

Член од
3 август 2008
Мислења
30
Поени од реакции
2
ako saka nekoj da mi kaze na PP od kaj mozam da ja simnam igrava,ne sum upaten bas u ovaa manager sum igral samo "fifa manager"
fala odnapred.

ke mi kaze li nekoj ili... znaci baram link od kade mozam da ja simnam igrava, ne mi treba za na net da igram posto ke odam vo selo nekoj 20-25 dena pa za tamu mi e za zanimacija nema net tamu otseceni se od svetot. aj pls ako znae nekoj neka mi kaze ?!?!?!

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Колку буџет имаат Челзи?

Иначе еве сејв од 2035, каде тимови као Notts County,QPR,Leeds,Nottingham Forest, Ipswich, Bristol City се во Премиер лига, Арсенал најјак тим во ПЛ, заедно со Сити,Јунајтед,Астон Вила,Челзи,Ливерпул и Евертон.

Атлетико Мадрид најјак тим во Европа, Јувентус,Интер и Лион истотака се едни од подобрите.Почињаш без тим,без ништо освоено.

http://rapidshare.com/files/321407731/Holiday_save.rar

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Си се полакомил а? Земи си го сеа Winnaljdum или така нешо беше...
Играм еден „предизвик“ на fm-serbia и сега финтата е да земеш 4 титули во Англија со Арсенал,Челзи,Манчестер и Ливерпул,па да пробам да видам како иде.Не ми го треба тој,десен вингер е,а таму резерва ќе ми е Џо Кол.

Колку буџет имаат Челзи?
80 мил и кога ќе зголемиш од буџетот за плати (зашто имаат 500.000) излегува некаде 95.Ама не се во целост платени парите него нешто во кеш,нешто на рати,нешто клаузули, 50% од следна продажба итн.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
dali e se ok so noviot patch...dali da go simneme!??

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
За 10-15 минути ќе го симнете преку торент, ја го симнав еве сега ќе го инсталирам.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Dobro fala :smir:

Sega citam...gledam popraveni se mnogu BUG-ovi
Да, ама сега забележав нешто што никогаш не ми се случило. Во 3 минути ми се повредија два играчи (Валенсија и Фабио) на по 4 недели, првпат ми се случува ваљда не е до пачот. А исто судиското продолжение беше 3 минути, а овој досуди крај во 96-та минута, притоа активно се играше целото продолжение. :toe:

С

сашенко

Гостин
Еј де4ки може некој да ми прати слика од фајловите што треба да бидат симнати од играта?Ја симнав и ја играв и се беше ок ама праев формат и пред тоа ја копирав во локал диск D ама остнаа уште 5 секунди да се докопира и компјутерот се рестартираше(имав проблеми некои) и послето видов дека и на двете места имаа иста големина филдерите и си мислев ајде се ископирало ама еве сега неможе да се инсталира играта зашто не по4нува инсталацијата никако.ИЗгледа фали некој фајл од оние малите со големина од неколку кило бајти.Пратете слика кои фајлови треба да ги има или некоја програма пишете ако знаете од претходна партиција ако можатм да го извле4ам тој фајл...мсл дека има такви програми :)

Kajgana Shop

На врв Bottom