Football Manager 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
У My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010 неам graphics :jaj: Неам кај да ги ставам логоата :nesvest: Сите ги имам sound , db , tactics .... само тоа ми фали ...

На 7 и 22 минута од сите утакмици се укочува на неколку секунди и продолзува :pusk:

Дечки земав еден играч на проба за 4 недели, ама кога сакам да го ставам да игра ми вика дека не е регистриран и не може да игра:toe: Како да го регистрирам?

Играч на проба може да игра само на пријателски.

Ова го имаш видено ?

fmczsyoc.png

Barclays Premier League Megapack
Bundesliga Megapack
Serie A Megapack
La Liga BBVA Megapack
Corgon Liga(Slovenia) Megapack
Axpo Super League(Switzerland) Megapack

И за некои други тимови ако сакаш, имаш овде.

a moze nekoj da mi pokaze kako da instaliram facepack??

И долгоочекуваниот проблем, цд кракот ?:nesvest: ?

Мала помош ќе ве замолам

Вака. Читам овде кракови, пачови и бла бла триста глупости на 20 страници. Може ли некој во еден пост да објасним што треба да направам за да ја играм играта откако ќе ја симнам и инсталирам.

И мене ми се случува истото. Катастрофа е менаџеров, ама ич не го сакам. Го играм 10 години наназад и оваа верзија им е лудо направена. Која тактика и да ја пробам исто е пак.
Сега играм со Вардар и Работнички ги водев на полувреме 5:0, во второ ми израмнија и Македонија Ѓ.П. 3:0 за во второ и они да ми израмнат.
Не знам веќе со која тактика да играм! :toe:
Дај скрин жити све да го видам и тоа чудо.

Вака. Читам овде кракови, пачови и бла бла триста глупости на 20 страници. Може ли некој во еден пост да објасним што треба да направам за да ја играм играта откако ќе ја симнам и инсталирам.

Koa ке сакаш да ја играш , .ISO фајлот , Маунтувај го ... и стартувај си ја играта нормално :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom