M
marko 1996
Гостин
У My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010 неам graphics :jaj: Неам кај да ги ставам логоата :nesvest: Сите ги имам sound , db , tactics .... само тоа ми фали ...
Креирај си го сам фолдерот.У My Documents неам graphics :jaj: Неам кај да ги ставам логоата :nesvest: Сите ги имам sound , db , tactics .... само тоа ми фали ...
a moze nekoj da mi pokaze kako da instaliram facepack??Ова го имаш видено ?
Barclays Premier League Megapack
Bundesliga Megapack
Serie A Megapack
La Liga BBVA Megapack
Corgon Liga(Slovenia) Megapack
Axpo Super League(Switzerland) Megapack
И за некои други тимови ако сакаш, имаш овде.
simni Daemon tools!И долгоочекуваниот проблем, цд кракот ?:nesvest: ?
Мала помош ќе ве замолам
Го имам само се мислам кој фајл треба да му направам Mount img .simni Daemon tools!
pa iso fajlot toj sto si go simnal so bittorrent!Го имам само се мислам кој фајл треба да му направам Mount img .
- Помогни кој фајл треба да го стаам
Дај скрин жити све да го видам и тоа чудо.И мене ми се случува истото. Катастрофа е менаџеров, ама ич не го сакам. Го играм 10 години наназад и оваа верзија им е лудо направена. Која тактика и да ја пробам исто е пак.
Сега играм со Вардар и Работнички ги водев на полувреме 5:0, во второ ми израмнија и Македонија Ѓ.П. 3:0 за во второ и они да ми израмнат.
Не знам веќе со која тактика да играм!
Вака. Читам овде кракови, пачови и бла бла триста глупости на 20 страници. Може ли некој во еден пост да објасним што треба да направам за да ја играм играта откако ќе ја симнам и инсталирам.
:nekoj::nekoj:a moze nekoj da mi pokaze kako da instaliram facepack??
екстрактирај ги во My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\pictures:nekoj::nekoj: