Бугарија сака со сите сили да го оцрни македонскиот имиџ

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па зошто ке ги трепиш "педерите"? Што лошо са ти сторили?

Samo sakam da kazam deka pederasijata e losa rabota i ne e vo soglasnost so hristijanskite normi,pravila i moral.Zatoa nie makedoncite,kako edno hristijansko opstestvo i zaednica ne mozeme da imame tolerancija kon luge koi imaat nekakvi seksualni otklonenija.:toe:

Па зошто ке ги трепиш "педерите"? Што лошо са ти сторили?
Ние Бугарите /дека сме биле фашисти според вас/ маj сме много потолерантни от такива като тебе.
Та коj е фашиста сега?

onoj kogo istorijata ke go belezi za takov.

Samo sakam da kazam deka pederasijata e losa rabota i ne e vo soglasnost so hristijanskite normi,pravila i moral.Zatoa nie makedoncite,kako edno hristijansko opstestvo i zaednica ne mozeme da imame tolerancija kon luge koi imaat nekakvi seksualni otklonenija.:toe:

Тоа го е казвал и Хитлер и нацистката пропаганда. :toe:

Не е срамно за вас,гордост е.Ко ја отворив темата за геј парадата,први скокнавте во одбрана на српските педери :pos2:
Знаеш ли како викаат Србите: Ко че коме ако не свој своме :)

Види сега знам дека од радијацијата (радиациониот облак од Чернобил кој се задржи над татарија) имате слаба меморија.

Бевте фашисти, потоа комунисти... и да сега сте демократско ЕУ општество.

Обичам бе, пушти ја твојта булка па ќе видиш како ќе ми олекне, нема ништо срамно нели?
Вие сте Европејци и кај вас е нормално жените да ви се тресат а кај нас е суште пусто Турско и нашите не се тресат :)

Ти до мене ли опре за булка бе :pos2:Толко ли си неспособен и противен да си намериш сам.
Вече имам објаснение за толко много комплекси и фрустрации.Нередовен секс.Много е вредно и препор'чван на сите злобари да прават повеке секс и да показват по малко фрустрации по форумите :)

Не е срамно за вас,гордост е.Ко ја отворив темата за геј парадата,први скокнавте во одбрана на српските педери :pos2:

Знаеш ли кои са нај кресливи и агресвни против педерите?
Скритите педери.Затоа си ми малце сомнителен :):smir:

Вие татарите сте многу занимливи луѓе. Ем сте супер интелигентни, супер силини а башка и лепши...
gse_multipart56082.jpg

Знаеш ли кои са нај кресливи и агресвни против педерите?
Скритите педери.Затоа си ми малце сомнителен :):smir:

Не сум агресивен хомофоб , само ми смета некој кога ми ги дупи очите со педерастијата и геј парадите,тогаш имам проблем,инаку шо е до мене нека се буриџкат во ауспусите 15 пати на ден,ич не ми е гајле.

И jаз сум против геj парадите. Има ли паради на тие кои не са геj. Никоj не е против тех. Нека са си педери, ама што треба да го рекламират.

И jаз сум против геj парадите. Има ли паради на тие кои не са геj. Никоj не е против тех. Нека са си педери, ама што треба да го рекламират.

УУ ТИБАМ...ОВОЈ НЕ ЌЕ Е ОД ТАТАРЛАААНАТА, ЌЕ ДА Е МАКЕДОНЕЦ, ПОРОБЕН, СО ИСПРАН МОЗОК.

Нели!

Taa тема нема никаков смисал. Пише дека Бугариjа била сакала со сите сили да оцрни македонскиот имидж, а ние протестираме пред македонското посолство. Од друга страна ОМО решиjа да протестират во Страсбург, ае сега кои на кого се опитва да оцрни имиджот ?
Вака Македонија како подемократска и понапреда земја сака да ви помогне во демокртизацијата и борбата против дискриминацијата на етничките македонци во вашата земја. А ви само исмислувата патетични и фабрикувани медиумски афери од рангот на некој си Спаска и Ташко. Глупости во боја. Само за да ширите омраза.

Абе и Хитлер викал и Една држава, Еден Народ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom