Геј парада во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Геј парада, за да шират пропаганди, другите да станат геј :pos2:. Не давајте овакви работи, сите ако станат педери и лезбијки, ќе изумре човечкиот род, не џабе деца се прават со спротивни полови, ебаго. Уа за Macedalien. :DD:

Стварно веќе нема логика да пишувам километарски постови и да објаснувам кога гледам дека тешко поминуваат.Еве јавно ветувам дека нема повеќе ни буква да напишам на оваа тема.А во врска со претходните препукувања ке ви кажам само Veni,Vidi,Vici (дојдов,видов,победив)
p.s Поздрав до сите оние кои ме поддржаа во ставот,посебно од машката популација.

А во врска со претходните препукувања ке ви кажам само Veni,Vidi,Vici (дојдов,видов,победив)
p.s Поздрав до сите оние кои ме поддржаа во ставот,посебно од машката популација.

И плус ни преведе.Страмота,поради вас Бритни се мачи да ни преведе,единичари едни:star:

п.с.Оваа прилика ја користам да ги поздравам мама и тато

jas sum protiv parada ako sum gej:toe:

Јас немам ништо против хомосексуалците но геј парадата не ја подуржувам.

Ти штом ги браниш толку да не е дечкото твој член на геј заедницата а? Незнам дали си машко или женско али ако си женско ај стави се во ситуација да забележиш другарка (која "случајно" е лезбејка) како гледа под твојата мини сукња кога ке има можност за тоа...или пример ако си машко како твојата сакана споделува лубов со тебе и со лице од ист пол.
Зарем јас треба да се застрамам што сакам нормални машки или да се застрамиш ти Дивајн што поддржуваш паранормални појави?

знам дека е закаснето, ама не можев да не искоментирам. паранормални појави? од кога хомосексуалноста стана паранормална? само видовити луѓе ги гледаат хомосексуалците? wow :vozbud: видовита сум :vozbud: јее :vozbud:
патем, како што веќе некој ти кажа, стварно така ги замислуваш луѓево? дека ѕиркаат под сукњи? еве, пошто конкретно спомна другарка лезбејка, ајде да направиме некоја споредба, тебе секој другар (кој случајно е стрејт) ти ѕирка под сукња? машала, со какви ли се дружиш кога така замислуваш другарство...
него, да се вратам на темата. геј парада во скопје, ок, зашто да не, ама кога ќе почнат да се прават и стрејт паради :) нема потреба луѓето (било кои) сами себе да се издвојуваат и да се обележуваат. не обележување во смисла дека некој ќе ги види и дознае, туку во смисла дека не се ништо поинакви, па никој стрејт не излегува на улица викајќи "јас сум стрејт, имам девојка/дечко, и се гордеам со тоа" :)

Не разбирам зошто некои не можат да разберат дека на одредени луѓе им се гадни некои работи.
На пример прашајте некој еколог како се чувствува кога некој сече дрвја, или некој љубител на животни кога ќе види како кинезите дерат мачки и кучиња сеуште живи.

Замислете си да паднете во септичка јама и да се борите за воздух.:)
Епа така има луѓе кои кога ќе видат како двајца машки се лапаат, впечатокот им е сличен на погорните примери.
Зошто би им правеле на луѓето да се чувствуваат гадно?
Зошто секој не си живее во приватен свет кој е убав за него и не води грижа за желбите на останатите.
Зошто мора да има провокации и рчки?

Зошто секој не си живее во приватен свет кој е убав за него и не води грижа за желбите на останатите.
Зошто мора да има провокации и рчки?

Многу убаво кажано!

Јас не сум ништо против а секогаш ке има некои конзервативци кои тоа не го поддржуваат и не им се допаѓа , но сексуалноста е сосема личен избор :wink:

Ваљда не отворивте прва страна.
Од 2005 е ова,па еве сите сме тука,живи :)

Ваљда не отворивте прва страна.
Од 2005 е ова,па еве сите сме тука,живи :)
Ме мрзи во ниедно време да читам од прва страна, читам од Бритни наваму (со прескокнувања на делови од постови).

Никола даде мнооооооогу добро објаснување.

Инаку ова не знам дали е вистина, ме мрзи да гуглам, но иам слушано:
- Кога во Белград, пред некоја година имало обид за геј-парада, и тргнале момчињата и девојчињата низ некој булевар ор самтинг, се случило нешто за прв и најверојатно за последен пат во далечна иднина. Имено навивачите на Црвена Ѕвезда и на Партизан се обединиле и заеднички нападнале врз учесниците на парадата. Последиците биле крвави за понежната страна.
А бидејќи Скопје и Белград се мноогу блиски по менталитет на народ, подобро момците и девојките од МАССО да не се обидуваат на таков радикален чекор како прославување на своата сексуална определба во јавност пред очите на цел град.

Ме мрзи во ниедно време да читам од прва страна, читам од Бритни наваму (со прескокнувања на делови од постови).

Никола даде мнооооооогу добро објаснување.

Инаку ова не знам дали е вистина, ме мрзи да гуглам, но иам слушано:
- Кога во Белград, пред некоја година имало обид за геј-парада, и тргнале момчињата и девојчињата низ некој булевар ор самтинг, се случило нешто за прв и најверојатно за последен пат во далечна иднина. Имено навивачите на Црвена Ѕвезда и на Партизан се обединиле и заеднички нападнале врз учесниците на парадата. Последиците биле крвави за понежната страна.
А бидејќи Скопје и Белград се мноогу блиски по менталитет на народ, подобро момците и девојките од МАССО да не се обидуваат на таков радикален чекор како прославување на своата сексуална определба во јавност пред очите на цел град.

Еве ти јa [media]http://www.youtube.com/watch?v=MIE6_P_Q-2s[/media]

абе кој ке излезе на таа парада???Можат да искочат најмногу 10 луге сите други се срамат да ги видат дека се геј затоа што сакаат нека праат се ке им пропадне

Avre kakva parada,aj neka se pokrijat i neka cutat tamu...Uste imaat i lice da iuzlezat i da paradiraat...c c cc ccc...svashta

абе кој ке излезе на таа парада???Можат да искочат најмногу 10 луге сите други се срамат да ги видат дека се геј затоа што сакаат нека праат се ке им пропадне

Natko напиша:
Avre kakva parada,aj neka se pokrijat i neka cutat tamu...Uste imaat i lice da iuzlezat i da paradiraat...c c cc ccc...svashta

Имате право,се срамат и треба да се покријат,да ќутат,но зошто?
Затоа што живеат меѓу животни,а не меѓу луѓе.

Кога и да го видам клипот од Белград ми доаѓаат погрдни зборови и пцовки,се извинувам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom