има некои и за Рома навиваатАбе , не приметуете дека секој фан на Јубентус е фан на Барселона и Челзи од годинава ?
Ако не дај боже догураме до Финале , којзнае колку *ТОРПЕДА* ке добијат Баерн/Лион :tv::tv:
Не па знам дека пиша ти дека Иве те убедил, ама гледам дека нешто не си ми убеден.Уште 0.34 % му фалат за комплетно да ме убеди.
Сите оние постови: " Ке видите вие! " , "Спремајте се за Серија Б " , " Ке го јадете на Меаца ! (Јуве и Барса) " , " Моџи ке уништи вас како што не уништи нас "...
... епа фали уште еден јак пост за да бидам 100% убеден.
:pos3:
Не така...има некои и за Рома навиваат![]()
Интер оваа година е во борба за три трофеи поради тоа е последица на второто место..интер покажа дека е врвна екипа и 99 класи погоре од вашиот јувентус со победите над челзи(двапати и против барселона и со самото стигање во 1/2 во Лш со 5 од 5 ЗАМИСЛИ 5 од 5 имаме во нокаут фаза ииии што се случииииии???..според мене интер да испаднеше од челзи ќе беше далекуу понапред од рома и титулата веќе на дофат ќе беше вака исцрпеноста си го направи своето а не да се правиш слеп и да тврдиш како интер бил слаб демек минатите години без конкурент беше??2007/2008 рома не беше конкурент каде само 3 поени бевме пред нив?..лани милан беше конкурент со роналдињо,кака,пато,шева..да ги набројувам уште??и колку бодови заврши Интер пед нив знаеш...??поради тоа не туку трескај зелени против интер и соочисе со реалноста дека Интер е бр 1 екипа во италија во моментов а не да ми спомнуваш калчополи,и триста глупости кои спомнуваат навивачите на јувентус кои немаат друга работа во овие катастрофални моменти за вашиот клуб освен да ги гледаат успесите на ИНТЕР..ајтбарем Јуве ги освојуваше трофеите со конкуренција.....првпат по исфрлувањето на Јуве во Сериа Б Интер има противкандидат за освојување на скудетото иииииииииии.....да видиме шо ќе се случи
Море сам си кажуваш дека Јуве бил тоа што бил и летнал кај што летнал ,епа кај летнал зашто летнал ,на кој начин бил таму кај што бил ... сите знаеме ...вие местевте го,ве открија го јадевте си добивте тоа што заслуживтеполека,не се ПАЛЕТЕ дека интер е некоја светост,Јуве беше И ПОВЕЌЕ од тоа за интер ама летна кај шо летна....
П.С. Јуве сепак доби “помилување“ и заигра во Сериа Б со 9 поени во минус,е сеа не знам со оваа истрага какви ќе бидат резултатите.........
Ах добро да некој има мува на капа ,а ти сигурно мислеше на тоа какви ќе бидат резултатите за Салернитана ...:tv:симптоматично е што нигде не го спомнувам Интер,меѓутоа некој си ја има мувата на капата.........
Хахаха, ете го пак смешниот, до вчера викаше Интер ке оди во Серија Б, сега незнае какви ке бидат резултатите.полека,не се ПАЛЕТЕ дека интер е некоја светост,Јуве беше И ПОВЕЌЕ од тоа за интер ама летна кај шо летна....
П.С. Јуве сепак доби “помилување“ и заигра во Сериа Б со 9 поени во минус,е сеа не знам со оваа истрага какви ќе бидат резултатите.........
другар ти го спомена интер како немал конкурент минатите години, јас ти вратив со конкретна реплика а не си баам во мозокот дека го споменуваш туку така интер..со што беше јувентус светост..???со што кажи, јувентус направи некој значаен успех во европа??јас не велам дека интер е светост но е едниствениот италјански преставник во овие тешки моменти за италија..а јуветнтус кога настапуваше италија беше доволно силна и имаше повеќе преставници....симптоматично е што нигде не го спомнувам Интер,меѓутоа некој си ја има мувата на капата.........
:tv:ти реков-одговорот на прашањето ќе го добиеме летово,не сум ни судија ни извршител....и не се правете многу интересни,моѓеби в година сами ќе си прајте муабет на Кајгана на тема Сериа Б:pos2:
точно така,кога Јуве ги освојување трофеите-тоа го правеше со кокуренција....другар ти го спомена интер како немал конкурент минатите години, јас ти вратив со конкретна реплика а не си баам во мозокот дека го споменуваш туку така интер..со што беше јувентус светост..???со што кажи, јувентус направи некој значаен успех во европа??јас не велам дека интер е светост но е едниствениот италјански преставник во овие тешки моменти за италија..а јуветнтус кога настапуваше италија беше доволно силна и имаше повеќе преставници....
ај да се повторам по незнам кој пат-очигледно си тераш само некои твои правдини и виделини-значи ќе почекаме малце да се стопли,да одиме на капење и таму некаде на лето ќе го добиеме официјалното соопштение.....дотогаш може да се убедуваме во што нас ни чини....:tv:
Не си ни судија, нит извршител, али си оноа апла контрадикторен. :wink:
Ти реков кое е најцрното сценарио кое може да се деси, и тоа пак ке ти нацртам, во сиуација онаа '' мајка на сите разговори '' да беше од полза за Моџи, Интер нит имале систем за делегирање на судии нит ништо, тоа доказите изнесени од медиуми блиски на твојот Јуве го покажаа, што значи дека нема никаква основа за префрлање на екипата во понизок ранг ( освен во, како што реков, умоболни фантазии ), али очигледно е дека потребни се минимум 4 дена за да овие букви дојдат до твојот мозок.