Која напатена душичка си ти Ганерче
. Цело време тврдиш дека доаѓаш во темава како неутрален а всушност гледаш да се закачиш со некој навивач на Јуве или Милан. Не знам која е причината за тоа, не сум психолог, ама ај да претпоставам, веројатно не ти е посветено доволно внимание од блиските штом толку се бориш да го привлечеш. Дај олади човеку. Навивачиве на Рома кои се единствени кои во последниве 4-5 години успеале да му го преземат врвот на Интер не напнаа толку (не напнаа воопшто) колку што ти напна во неколку твои постови. Смири се малце
О море ментолиптус еден ,тврдев дека пишувам неутрално на темава и да не ме гледате како навивач на Арсенал (за кој кур тоа го правите незнам) ме напнавте со тоа Арсенал па Арсенал ваков ,онаков ,темава е Сериа А како што знам ... и пишувам за работи поврзани за Сериа А од самиот старт ,ај навратете се назад и нека ви текне кој пишува за Сериа А ,а кој коментира аватари ,потписи и банални работи неповрзани со Калчо ...
Еве ако ти смета тоа толку што сум неутрален или што сум фан на Арсенал ,ќе ти кажам дека сум симпатизер на црно-сините (читај:Аталанта
) и што сега поарно ти е ,асален муабет ќе почне-ш/те да правите ...
Какви само глупости тропате незнаев дека треба да сум фан на италијански клуб за да пишувам на темава ,премногу ограничени сте со тоа мозочињата (ова е прва навреда што ви ја упатувам ,а несакам ,ама сами си го барате ,откако 100 пати ми ја продувавте цевкава од топот)
Пишав многу убаво зошто и како пишувам овде тој што прочитал знае и си ќути ,а не лае како вас ...
И за крај шо ве ебам бе ...:tv: смешковци
Јас како што знам за провокации се јадеше банче
И јас исто ...