- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
За тоа си во право зошто никој од познатите играчи не би сакал да игра во ЛЕмногу работи ќе се сменат ако се пласираме ако не уште многу време ќе тапкаме у место
За тоа си во право зошто никој од познатите играчи не би сакал да игра во ЛЕмногу работи ќе се сменат ако се пласираме ако не уште многу време ќе тапкаме у место
не мора да значи, чист пример ти е Рома, лани беа катастрофа, завршија 6-то место плус имаа(се уште имаат) финансиски проблеми, ништо не купија летото, а продадоа, сменија тренер по две одиграни утакмици... и јас си мислев Рома нема да се оправат во наредните 5 години, а како што гледаш работите не испаднаа така, еве сега слушам истите спонзори(Винд и Капа) спремаат нови договори за Рома и плус телевизиски права се очекува само од тие работи да искешираат 90мил евра, разбрав дека ги одбиле Адидас поради новиот богат договор со Капа... така да кога ваквиот развој на настани се случија на Рома, не гледам зошто не би му се случиле и на Јувемногу работи ќе се сменат ако се пласираме ако не уште многу време ќе тапкаме у место
ама рома не дојде од Серија Б нас тоа не мачи многу пола тим ни се реконструира и ние имавме финансики проблеми поради тоа ама сезонава под очекувањата изиграа незнам зашто ама и повредите играа улога 70 повреди до сега не е на арноне мора да значи, чист пример ти е Рома, лани беа катастрофа, завршија 6-то место плус имаа(се уште имаат) финансиски проблеми, ништо не купија летото, а продадоа, сменија тренер по две одиграни утакмици... и јас си мислев Рома нема да се оправат во наредните 5 години, а како што гледаш работите не испаднаа така, еве сега слушам истите спонзори(Винд и Капа) спремаат нови договори за Рома и плус телевизиски права се очекува само од тие работи да искешираат 90мил евра, разбрав дека ги одбиле Адидас поради новиот богат договор со Капа... така да кога ваквиот развој на настани се случија на Рома, не гледам зошто не би му се случиле и на Јуве
ај оди си во премиер лига и не замарајЛеле леле како сложно си прават муабет и се подржуваат навивачите на Јуве и Милан ,ах колку зближува заедничката мака што си ја имате ...:pos2:
Такви мувлосани тимови само директно у Ц1 лига ништо повеќе :tv:
Ако си ти здрав јас сум фрижидер у боја ОК ?Леле леле како сложно си прават муабет и се подржуваат навивачите на Јуве и Милан ,ах колку зближува заедничката мака што си ја имате ...:pos2:
Такви мувлосани тимови само директно у Ц1 лига ништо повеќе :tv:
Друже вакви моменти кај што масовно плачете ,и одвај се борите за 4 место (Јуве) и одвај некако играте фудбал и се извлекувате со потпросечни екипи (Милан) чекам со години ,помина времето кога штелавте утакмици ,кога дававте голови у последни минути ,кога секој судија ви судеше по 6 пенали на утакмица ... :pos2:ај оди си во премиер лига и не замарај
Биди што сакаш ,мене тоа не ме интересира ...Ако си ти здрав јас сум фрижидер у боја ОК ?
Допрва ќе дојде времето коа ќе покажеме кој сме тогаш нигде ќе ве нема и да имаш поздрав од Меси и дај не ја уништувај темаваДруже вакви моменти кај што масовно плачете ,и одвај се борите за 4 место (Јуве) и одвај некако играте фудбал и се извлекувате со потпросечни екипи (Милан) чекам со години ,помина времето кога штелавте утакмици ,кога дававте голови у последни минути ,кога секој судија ви судеше по 6 пенали на утакмица ... :pos2:
Правдата ве стигна одмана и да слатко беше ... меѓутоа сега е уште послатко зошто одвај се борите од таа беда да излезете ...:tv:
Биди што сакаш ,мене тоа не ме интересира ...
`TENK`;3472393 ама рома не дојде од Серија Б нас тоа не мачи многу пола тим ни се реконструира и ние имавме финансики проблеми поради тоа ама сезонава под очекувањата изиграа незнам зашто ама и повредите играа улога 70 повреди до сега не е на арно[/QUOTE напиша:добро бе веќе три сезони сте во Сериа А, па колку време ви треба да се оправете, Фиорентина беше Сериа Ц па кога стигна до Сериа А за неколку сезони започна да игра у во ЛШ, а Фиорентина и Јувентус не се исто, така да не се вади веќе со последиците од Сериа Б, знам дека имавте финансиски проблеми ама летото потрошивте 60-70мил за засилувања
Фала поздрави го и ти негоДопрва ќе дојде времето коа ќе покажеме кој сме тогаш нигде ќе ве нема и да имаш поздрав од Меси и дај не ја уништувај темава
ја ти кажувам дека уште се чуствуваат последиците и повредите се причина за слаби резултати никогаш не изигравме со комплетен тим.добро бе веќе три сезони сте во Сериа А, па колку време ви треба да се оправете, Фиорентина беше Сериа Ц па кога стигна до Сериа А за неколку сезони започна да игра у во ЛШ, а Фиорентина и Јувентус не се исто, така да не се вади веќе со последиците од Сериа Б, знам дека имавте финансиски проблеми ама летото потрошивте 60-70мил за засилувања
не сум за милан бе оооо ти форца Јуве !!!!Фала поздрави го и ти него
Иначе тебе те поздравија денес двајца Макси и уште еден анонимец му го заборавив името ,ти го знаеш сигурно ...
Ви посакувам среќа и покажете кој сте и што сте ,сега веќе на фер начин и со добра фудбалска игра ,Но Проблем со вас сум ...докажете се ,ама гледам сеуште не ви иде ,е дур е така ,ќе бидете цел на потсмев и ништо друго ...
Знам приметив уште пред да се пожалиш дека си за Јуве ,да не знае човек што е потрагично црно-бел или црно-црн :tv:ја ти кажувам дека уште се чуствуваат последиците и повредите се причина за слаби резултати никогаш не изигравме со комплетен тим.
не сум за милан бе оооо ти форца Јуве !!!!
А ти каков сакаш да го земеш црно-бел или црвено-црн?Знам приметив уште пред да се пожалиш дека си за Јуве ,да не знае човек што е потрагично црно-бел или црно-црн :tv:
Еи ма немој молим те ... готово ќе пропаднат Арсенал сега без твојата љубовА ти каков сакаш да го земеш црно-бел или црвено-црн?
Ај МРШ од тука...
Поради вакви фанови како тебе на чоек ќе му одмили еден клуб како Арсенал