Ивица ЈМК
Forza Juve Per Sempre!!!!
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.399
- Поени од реакции
- 270
еве ти еден пенал од мене.Се местиш за пенали , али ај
- Juventus, received in 1958 and 1982.
- Internazionale, received in 1966.
- Milan, received in 1979.
еве ти еден пенал од мене.Се местиш за пенали , али ај
Juventus is historically the most successful team of Italian football[6]
Почна војната уште во 5 минутаОчекувајте вечер 3 светска војна
Самдорија-Џенова минимум 2 црвени картони ќе има Дуели колку сакате клизачи голови,пукање копачки у фаца и што ли уште не Најинтересна утакмица за ова коло
ау братттттт.знаеш која година е бе?????не е 2056.2010 е.аууууууу.исто со интер.еве ти едни коа читаш на wikipedia да глеаш поубаво.You missed my point
Serie B is the lowest division
+тоа со најуспешен клуб на друг да му го кажуеш ....
На Милан може вода да му носите за успех а со Интер сте на исто
Не гибај за титули , пола од тие со судии ви се :pos2::pos2:
ради лига на шампиони????Па шо кур ве боли тогаш бе дека местиме во италијанско а?????али тоа работата.Ве БОЛИ дека никад нема да не стигнете во трофејност.Колку титули се докажаа како местени???2.и без тоа бегаме за 10.и не се брукај веќе имате уште многу за да не стигнете.или па сеа ќе чекате да избркаат некој друг у 2 лига па да ги приберете играчите и од таму а????само сеа ќе биде обратно.у јули сите на шопинг кај вас ќе има распродажба 3 играчи за 10 милиони евра.ајт чао.Ке ви игра Дел Пиеро до 2056 бе ? :pos2: Таман тогаш ке ја праите на Барса димензијата :tv:
Шала на страна
Ја ти кажав .....Милан па другите се најуспешни итаљански клубови =)
Ме замисли со муабето за распродажбата. Треба да се купи некое парталче. Јаката работа е шо кај интер никој нема да остани ако ги елиминират.ради лига на шампиони????Па шо кур ве боли тогаш бе дека местиме во италијанско а?????али тоа работата.Ве БОЛИ дека никад нема да не стигнете во трофејност.Колку титули се докажаа како местени???2.и без тоа бегаме за 10.и не се брукај веќе имате уште многу за да не стигнете.или па сеа ќе чекате да избркаат некој друг у 2 лига па да ги приберете играчите и од таму а????само сеа ќе биде обратно.у јули сите на шопинг кај вас ќе има распродажба 3 играчи за 10 милиони евра.ајт чао.
Леман, ај симни се од куров живти све. :tv:Хаха абе убавите дињи ги јадат грдите свињи :pos2: тоа е јасно
А за Макси шо не се прославил во Барса тоа е затоа што во Ла Лига нема екипи како Милан за да има шиба голчиња
Милан - Катанија 2 : 2
Како прво никаде лично не те навредив однесувај се пристојно за годините што ги имаш а не како некое шестооделенче....за споредби интер јуве моментално ти кажав дека сме планина над вас и можеш само да гледаш како интер освојува а тоа што јуве праел во минатото нека ти остани во сеќавање ионака сите заборавија и да не повторувам што се случи 2006 и зошто бевте избркани кога имаме 423985734987 пати дискутирано ама без никаков ефект ....сме го изеле сосе јајца:pos2:добро бе вие како се кревавте од почетокот да не повторувм и да барам постови со тоа како јуве може да се носи со интер:pos2:да не ти постирам табела каде сте и што сте..само историјата ви остана ама знаеш како рекле старите..само лузрите живеат во минатото ..е сега види ти.тогаш јас не навивав воопшто за баерн(иако другите интераши навиваја) бидејќи не сакав да ги трпам германците со нивните коментари како било подобри од италјанците со екипи како дртмунд,мајнц и хофенхаим..ајт таму и дркај на лига европаја од кога наивам за јувентус,ти уште не си бил у детален урбанистички план за изградба кај татко ти у муда.не ми кажуј мене споредби за интер и јуве.до 2006 година едвај изборувавте пласман за у европа.да не беше калчополи жими стапов шо ќе освоевте нешто.Ебате екипата со 2 италијанци во составот.и не се вади со името дека значело интарнеционале.Затоа заќути се за италијанско и споредби за интер и јуве.можда во моментов сте подобри,во италијанско го изедовте со се јајца во 1 утакмица,а се пувавте дека ќе не згазите.ќе видиме и сега дали ќе тепате.И ко божем ти да не навиваше за баерн и не се радуваше коа изгубивме од нив а????
глеамс е разбираш многу во предвидувања и знаеш дека јуве никад нема да биде пак шампион.Па дај кажи ни шо ќе се дешава до крај на сезона да фатиме у кладилница некојд енар ако не а????од кога навиваш з аинтер ај кажи ми??????Како прво никаде лично не те навредив однесувај се пристојно за годините што ги имаш а не како некое шестооделенче....за споредби интер јуве моментално ти кажав дека сме планина над вас и можеш само да гледаш како интер освојува а тоа што јуве праел во минатото нека ти остани во сеќавање ионака сите заборавија и да не повторувам што се случи 2006 и зошто бевте избркани кога имаме 423985734987 пати дискутирано ама без никаков ефект ....сме го изеле сосе јајца:pos2:добро бе вие како се кревавте од почетокот да не повторувм и да барам постови со тоа како јуве може да се носи со интер:pos2:да не ти постирам табела каде сте и што сте..само историјата ви остана ама знаеш како рекле старите..само лузрите живеат во минатото ..е сега види ти.тогаш јас не навивав воопшто за баерн(иако другите интераши навиваја) бидејќи не сакав да ги трпам германците со нивните коментари како било подобри од италјанците со екипи како дртмунд,мајнц и хофенхаим..ајт таму и дркај на лига европа
Ти па колку си напатен и гладен за препукавање ,ми ископа пост од пред 10 страни ,што ти прави таа екипата твоја леле леле РезилЛеман, ај симни се од куров живти све. :tv: