Добро ја глуп се правам ...
А ти од глупост во глупост влегуваш ,ми форсираш тука некои тренери како Анчелоти и Лео ,тресеш глупости безврска ,воопшто немам коментар за тој Анчелоти кој што не е ништо подобар од Лео ,телиња глупи и двајцата
Ова прво ми фати око, па ќе ти кажем ваке.
Анчелоти има за 7 години освоено у Милан 2 титули у ЛШ и едно финале, Шампионска титула у Серија А, Италијански куп, Уефа Супер куп 2 пута и светско клубско првенство.
Арсен Венгер има освоено у Арсенал за 13 године 3 титуле у домашно првенество и еден уефа куп, те молим само не ми ги спомнуј тие 20 купа што се играат у Англија каде Челзи и МАнчестер играат со трети тимови.
Значи сега си рекол дека Анчелоти е слаб тренер и никад више, ќе ти се смеат људиве.
Е сеа да се вратимо на Лео. Кажи ми ти о голем познавачу на фудбалот Венгер, САФ, Липи и компанија дали у првата своја сезона направиле чуда со тим чив императив пред почетокот на истата е да обезбеди место у ЛШ, тим кој остана без својот најдобар и без еден од најперспективните играчи, а за нивна замена не беше донесен никој ??
Незнам што очекувате вие од него у прва сезона, чуекот ја почна сезонава без А лиценца, да да и да , Лео вади максимум од овој тим, веруј ми.
Е сеа ако си познавач на калчото ваљда ќе знаеш дека едни Ариго Саки и Фабио Капело почнале исто као Леонардо, у Милан со никакви тимови, и со еден неверојатно успешен претходник на клупата.
Значи полека има време за Леонардо, допрва ќе видимо дали го бива или не, од мене како навивач он ја има целата подршка, и ако му се доведат барем 3 играчи летово што он ги сака и ги има замислено у својата концепција Милан догодина ќе биде конкурентен на сите фронтови.
Оваа сезона на Милан беше усрана пред да почне, само лошата игра на Интер у последниве неколку недели у серија А, и лошите резултати дадоа некоја надеж на навивачите која ја немаше уште кога почна сезоната.
Е сеа другата сезона ако Лео ги добие играчите што ги сака и не направи ништо тогаш може да го сметамо за глуп, недораснат за Милан и ред други работи што ги кажуеш овде.
Сети се само на САФ колку време му требаше он и Манчестер пред се да станат ова што се денеска :wink:
И не тролај више глупости мајкети и после секој втор збор не ставај ова :pos2:, не ти личи на годинете кои ти ги пишува испод името.
Ако више сакаш да развиеш дискусија и да си го истераш своето дај ми факти и аргументи не биди ко Киревците и Патовците , глуп е Лео :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Лео е сељак :pos2::pos2::pos2::pos2: Интер је најбоље:pos2::pos2::pos2:
Please