Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Последново коло не ми се веруваше кои резултати. Скоро сите утакмици +2 гола. :)

and that's all folks !

мислам дека ќе се сложите, треба да им се заблагодариме на Интернационалците :wink:

and that's all folks !

мислам дека ќе се сложите, треба да им се заблагодариме на Интернационалците :wink:
г`золижење прва класа.:pos2:

Инаку според мене Интер влегува во ТОП 3 фаворити за освојување заедно со Манчестер и Арсенал.

Боби[Мкд];3401660 напиша:
г`золижење прва класа.:pos2:

Инаку според мене Интер влегува во ТОП 3 фаворити за освојување заедно со Манчестер и Арсенал.

да со оглед на тоа што досега ретко кога сум имал нормален разговор со Интерашите овде...

а ти дете иди бркај муви и глеј си Бундес...

според сликата

баже се откажа од рома и он за интер почна да навива

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

да со оглед на тоа што досега ретко кога сум имал нормален разговор со Интерашите овде...

а ти дете иди бркај муви и глеј си Бундес...
Сега си официјално во peace со нив, и честито нов клуб. Напиши у тајтл неразуро!:wink:

нц нц нц со ентузијазам сте ги копале до сеа.. .

абе Светско ќе треба взандани на радио да слушам не ви е жал :pipi:

Сам си го бараше а и тешко таков бисер брзо да се заборави на форум, него аватарот ти е бонбона. :tv:

Види сега... во собрание немој брзо-брзо оти ладно е за гол ќе ти смрзне таквото после ние ќе сме ти криви :pos: Еве имаш време месец дена да се затопли ем да смислиш некој убав амандман :pos:

Појаснување за другите, во потпис :)

Баже не се нервирај, пораз во Рим ќе ги стиши интерашите :wink:

Сам си го бараше а и тешко таков бисер брзо да се заборави на форум, него аватарот ти е бонбона. :tv:

абе тоа да, во архивата е сведено и цел живот ќе остане...
туку еве да претпоставиме дека стварно ќе го праам тоа, теоретски е невозможно да се пројде поред секјурити лицата во тек на седница.

Види сега... во собрание немој брзо-брзо оти ладно е за гол ќе ти смрзне таквото после ние ќе сме ти криви :pos: Еве имаш време месец дена да се затопли ем да смислиш некој убав амандман :pos:

Појаснување за другите, во потпис :)

амандман без имунитет? :wtf:
последно на што би внимавал е температурата, не се прај грижлив тука ебаго :pos2:

ако ветите после дека ќе ги блокирате сите булевари и премини, ќе се спроведе вонредна состојба за да се исфрли тужбата над мене и мојот херојски подвиг или потфат ко што би кажал ти.

па и затоа ме провоцираат, да го убл:tv:ажат срамот кој им следи за 2 недели

ај бе таму пијанчете се :givemebeer:

Мххм, ко лани кога истиов муабет го водеше пред мечот во Рим, ти текнува нели ... после недела дена те немаше на форумов. :)
Интер последни 2 гостувања во Рим дава по 4 голови, а и чим тактички го надигра Анчелоти на негов терен, исти случај може да е и Раниери, далеку се Интер од лесен залак сезонава со Мур на клупа. :wink:

амандман без имунитет? :wtf:
последно на што би внимавал е температурата, не се прај грижлив тука ебаго :pos2:

ако ветите после дека ќе ги блокирате сите булевари и премини, ќе се спроведе вонредна состојба за да се исфрли тужбата над мене и мојот херојски подвиг или потфат ко што би кажал ти.

ај бе таму пијанчете се :givemebeer:

Јас стојам 100% зад тебе, еве ако те судат ќе штрајкувам со глад :pos:

Збор си е збор... :)

Мххм, ко лани кога истиов муабет го водеше пред мечот во Рим, ти текнува нели ... после недела дена те немаше на форумов. :)
Интер последни 2 гостувања во Рим дава по 4 голови, а и чим тактички го надигра Анчелоти на негов терен, исти случај може да е и Раниери, далеку се Интер од лесен залак сезонава со Мур на клупа. :wink:

лани беше почеток на сезоната мислам кога сите сме големи оптимисти, период кога сваќаш за што е кадарен твојот омилен тим за годината што престои, затоа бев "напален"... мислам дека беше 7-мо коло, а за тоа дека ме немаше недела време на форумот си голема грешка, веднаш ви честитав победа... а за ова утакмица сега е прерано да прогнозирам и да се надевам на нешто... ќе правеме муабет другата недела:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom