- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Дете смири се бе, ќе дојде четврток кај и да еУживај дури можиш.. и плачи заедно со мурињо таму ..
хаха ..нема што да рачунам колку интер сигурно нема да се деси ..а ви кажувам вас од интер ..ко ке не стигните во титули ..тогаш викни ме ке правиме муабет сега џабе ме замараш ..
хехе ..уживај си чекам јас ..и ти среда ја чекаш и ако изгубат судија да кривиш ..секој за својот тим ..тоа е сега ..Дете смири се бе, ќе дојде четврток кај и да е
P.S.
tnx Џену
Се бројат сите или без наместените?хаха ..нема што да рачунам колку интер сигурно нема да се деси ..а ви кажувам вас од интер ..ко ке не стигните во титули ..тогаш викни ме ке правиме муабет сега џабе ме замараш ..
Абе тапоглавец еден сфакаш ли дека се бламираш со поствовиве или не ???хаха ..нема што да рачунам колку интер сигурно нема да се деси ..а ви кажувам вас од интер ..ко ке не стигните во титули ..тогаш викни ме ке правиме муабет сега џабе ме замараш ..
хехе ..уживај си чекам јас ..и ти среда ја чекаш и ако изгубат судија да кривиш ..секој за својот тим ..тоа е сега ..
:respect: за ова си во право :pos2:,се разбира секоја чест на исклучоци,некоиУаwn , Already seen -.-
Абе пичка му материна , као вакви WonderKids само у фан клубовиве на Милан и Јуве ги има :pos2::pos2::pos2:
не вреди со дебили да се расправам ..ок по ваше нека е само остај те ме на раат ..а ти деко живеј во тој сон ..ко ке се разбудиш кажи ..позАбе тапоглавец еден сфакаш ли дека се бламираш со поствовиве или не ???
Очигледно не сфакаш пошо немаш мал мозок за да размислиш.
Ај преспиј малце и уклучи се утре на форум,може преку нок ке ти даде дедо Боже некој грам памет,колку да не си без ич.
Бот еден...
Како што пиша и сам на фан-клуб, досадно е бе до среда, не минува времево...Ама јас вас ве укривувам, сте се фатиле со некое детенце да исправате криви дрини. Исто ко јас сеа на Фнук ми шо е 2 одд. да му објаснувам за менопауза.
Не ми се заканувај преку приватни пак,те молам нема да можам да спијамне вреди со дебили да се расправам ..ок по ваше нека е само остај те ме на раат ..а ти деко живеј во тој сон ..ко ке се разбудиш кажи ..поз
некам да провоцирам амаГоки , чекам одговор душо !