Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

Goki Diego

Juventino
Член од
7 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
5
:pos::pos:

Ризик јак мила душа...страв ме фака од тебе,жими козите на комшија ти :pos:
Од такви нет ебачи ко тебе ме фака серка.

Ај штом си ти паметен одговори ми на едно прашање ???

Кој има освоено Серија Б ???

а) Јувентус
б)Интер
в)Милан
:smir:
под А ..и не е толку страшно то колку шо интер 18 год. титула немаше земено а ЛШ да не прајме муабет колку нема земено ....да не беше јуве уште ке тераа без титули ..иако неферски беа сериа Б..ама то е сеа се дешава џабе ти објаснувам ..ае сеа ти кажи интер колку титули има и кога ке го стигни на јуве ?

Овој стварно не е токмо,жими се:vozbud:
ај заплачи !

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
под А ..и не е толку страшно то колку шо интер 18 год. титула немаше земено а ЛШ да не прајме муабет колку нема земено ....да не беше јуве уште ке тараја без титули ..иако неферски беа сериа Б..ама то е сеа се дешава џабе ти објаснувам ..ае сеа ти кажи интер колку титули има и кога ке го стигни на јуве ?

ај заплачи !
Ај ти кажи сега зошто Интер немаше титули толку години и зошто на Јуве му беа одземени толку бодови и испадна во втора лига ?
Ајде краток и јасен нека ти е одговорот и успори малце со работите што ги пишуваш,едноставно свести се ...
ова е само совет немам ништо против тебе ,само одговори си на прашањата и свести се се ова што го правиш дали е ОК

M

mercenary

Гостин
под А ..и не е толку страшно то колку шо интер 18 год. титула немаше земено а ЛШ да не прајме муабет колку нема земено ....да не беше јуве уште ке тараја без титули ..иако неферски беа сериа Б..ама то е сеа се дешава џабе ти објаснувам ..ае сеа ти кажи интер колку титули има и кога ке го стигни на јуве ?

ај заплачи !
Извини,не разбирам.Што ќе праеле?

Goki Diego

Juventino
Член од
7 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
5
хаха ..смешен си ..нека ми одговорат и мене и јас ке одговорам после ..а ти па незнам шо се мешаш ..сепак нема врска ..кој сака си пиши што сака ..btw дебили се овие неможи убав муабет да се напрај со нив..џабе нервози само ..

печатна грешка ..тераја=тераа (ќе продолжеа без титули ) сеа ме разбра ? ае бриши сега

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

ај заплачи !
Ај ти кажи ми што е поголем срам,да немаш титула 18 години или да местиш утакмици,а си актуелен шампион на Италија,и после да паднеш во втора лига ???:pusk:

П.С Прочитај ми го потписот и се ке ти стане јасно во врска со твојот второлигашки клуб.

:pos2::pos2:

И ја не го сфакам,тешко да го сфати дома,изгледа дома со неговите се разбира преку знаци со рацете (мимики) :pos2:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Стварно не си бил у ред бе.Ја го прашувам во кое место зборат така дека досеа не сум сретнал а он ми вика колку звезди има Јубе на дресот.:pop:
Готово.Па и ја незнам што прашувам Јубенташ кога незнае да одговори како што треба.
Нека ги избрише тие постови модераторот.Сакав да прашам во кој град зборат така ама ова не е местото и плус прашувам погрешен човек.
Од југозападов треба да е. Кичево/Охрид/Струга...

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Абе дај оладате малце,сите теми ќе ги затворат вака...не го сфаќајте така сериозно дечкото,нов е на форум па начекал да провоцира,на ништо не ви личат дискусииве..мајки шајки за јуве и интер си пцуете бе :uvo:
Се дешава тоа во фудбалот,Интер не е Ливорно па да неможе да најде замена за суспендираните ...теии :smir:

Goki Diego

Juventino
Член од
7 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
5
Тоа прашував.Каде зборат така.Ме интересираше.
Ама добро,празноглав јубенташ.Не знае да одговори.
ај сеа доста вреѓаш ..одмори малце ..ти реков не сакам да се расправам ..и не ме спомнувај веќе ..PLS

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Ама не ми е јасно како можат да коментираат така? Па да си прв на табела и да имаш голема разлика пред противникот па да ставаш коментари на место, а нас не провоцира некој мали мрав за што навива за тим кој игра во лига европа со Левски Софија и се бори за квалификации за лига шампиони...ај ви се молам,без образ човече..:tv:

Goki Diego

Juventino
Член од
7 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
5
Ама не ми е јасно како можат да коментираат така? Па да си прв на табела и да имаш голема разлика пред противникот па да ставаш коментари на место, а нас не провоцира некој мали мрав за што навива за тим кој игра во лига европа со Левски Софија и се бори за квалификации за лига шампиони...ај ви се молам,без образ човече..:tv:
Уживај дури можиш.. и плачи заедно со мурињо таму ..

Ок,не плачи.Не ни мислам да те спомнувам/цитирам веќе.
Конечно ..фала мн :smir:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Уживај дури можиш.. и плачи заедно со мурињо таму ..

Конечно ..фала мн :smir:
Епа ај кажи дека не сум во право,убеди ме дека не ми е на место постот.А не само прости реченици кој не се сврзуваат никако со темава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom