M
mercenary
Гостин
Овој стварно не е токмо,жими се
под А ..и не е толку страшно то колку шо интер 18 год. титула немаше земено а ЛШ да не прајме муабет колку нема земено ....да не беше јуве уште ке тераа без титули ..иако неферски беа сериа Б..ама то е сеа се дешава џабе ти објаснувам ..ае сеа ти кажи интер колку титули има и кога ке го стигни на јуве ?
Ризик јак мила душа...страв ме фака од тебе,жими козите на комшија ти
Од такви нет ебачи ко тебе ме фака серка.
Ај штом си ти паметен одговори ми на едно прашање ???
Кој има освоено Серија Б ???
а) Јувентус
б)Интер
в)Милан
:smir:
ај заплачи !Овој стварно не е токмо,жими се
Ај ти кажи сега зошто Интер немаше титули толку години и зошто на Јуве му беа одземени толку бодови и испадна во втора лига ?под А ..и не е толку страшно то колку шо интер 18 год. титула немаше земено а ЛШ да не прајме муабет колку нема земено ....да не беше јуве уште ке тараја без титули ..иако неферски беа сериа Б..ама то е сеа се дешава џабе ти објаснувам ..ае сеа ти кажи интер колку титули има и кога ке го стигни на јуве ?
ај заплачи !
Извини,не разбирам.Што ќе праеле?под А ..и не е толку страшно то колку шо интер 18 год. титула немаше земено а ЛШ да не прајме муабет колку нема земено ....да не беше јуве уште ке тараја без титули ..иако неферски беа сериа Б..ама то е сеа се дешава џабе ти објаснувам ..ае сеа ти кажи интер колку титули има и кога ке го стигни на јуве ?
ај заплачи !
печатна грешка ..тераја=тераа (ќе продолжеа без титули ) сеа ме разбра ? ае бриши сегаИзвини,не разбирам.Што ќе праеле?
Ај ти кажи ми што е поголем срам,да немаш титула 18 години или да местиш утакмици,а си актуелен шампион на Италија,и после да паднеш во втора лига ???:pusk:под А ..и не е толку страшно то колку шо интер 18 год. титула немаше земено а ЛШ да не прајме муабет колку нема земено ....да не беше јуве уште ке тараја без титули ..иако неферски беа сериа Б..ама то е сеа се дешава џабе ти објаснувам ..ае сеа ти кажи интер колку титули има и кога ке го стигни на јуве ?
ај заплачи !
:pos2::pos2:Извини,не разбирам.Што ќе праеле?
Стварно не си бил у ред бе.Ја го прашувам во кое место зборат така дека досеа не сум сретнал а он ми вика колку звезди има Јубе на дресот.:pop:
Од југозападов треба да е. Кичево/Охрид/Струга...Готово.Па и ја незнам што прашувам Јубенташ кога незнае да одговори како што треба.
Нека ги избрише тие постови модераторот.Сакав да прашам во кој град зборат така ама ова не е местото и плус прашувам погрешен човек.
Тоа прашував.Каде зборат така.Ме интересираше.Од југозападов треба да е. Кичево/Охрид/Струга...
ај сеа доста вреѓаш ..одмори малце ..ти реков не сакам да се расправам ..и не ме спомнувај веќе ..PLSТоа прашував.Каде зборат така.Ме интересираше.
Ама добро,празноглав јубенташ.Не знае да одговори.
Ок,не плачи.Не ни мислам да те спомнувам/цитирам веќе.ај сеа доста вреѓаш ..одмори малце ..ти реков не сакам да се расправам ..и не ме спомнувај веќе ..PLS
Уживај дури можиш.. и плачи заедно со мурињо таму ..Ама не ми е јасно како можат да коментираат така? Па да си прв на табела и да имаш голема разлика пред противникот па да ставаш коментари на место, а нас не провоцира некој мали мрав за што навива за тим кој игра во лига европа со Левски Софија и се бори за квалификации за лига шампиони...ај ви се молам,без образ човече..:tv:
Конечно ..фала мн :smir:Ок,не плачи.Не ни мислам да те спомнувам/цитирам веќе.
Епа ај кажи дека не сум во право,убеди ме дека не ми е на место постот.А не само прости реченици кој не се сврзуваат никако со темава.Уживај дури можиш.. и плачи заедно со мурињо таму ..
Конечно ..фала мн :smir: