- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уживај дури можиш.. и плачи заедно со мурињо таму ..

Дете смири се бе, ќе дојде четврток кај и да е
P.S.
tnx Џену![]()
хаха ..нема што да рачунам колку интер сигурно нема да се деси ..а ви кажувам вас од интер ..ко ке не стигните во титули ..тогаш викни ме ке правиме муабет сега џабе ме замараш ..

хаха ..нема што да рачунам колку интер сигурно нема да се деси ..а ви кажувам вас од интер ..ко ке не стигните во титули ..тогаш викни ме ке правиме муабет сега џабе ме замараш ..
хехе ..уживај си чекам јас ..и ти среда ја чекаш и ако изгубат судија да кривиш ..секој за својот тим ..тоа е сега ..
Уаwn , Already seen -.-
Абе пичка му материна , као вакви WonderKids само у фан клубовиве на Милан и Јуве ги има :pos2::pos2::pos2:
нема да биде интересно.Абе тапоглавец еден сфакаш ли дека се бламираш со поствовиве или не ???
Очигледно не сфакаш пошо немаш мал мозок за да размислиш.
Ај преспиј малце и уклучи се утре на форум,може преку нок ке ти даде дедо Боже некој грам памет,колку да не си без ич.
Бот еден...
Ама јас вас ве укривувам, сте се фатиле со некое детенце да исправате криви дрини. Исто ко јас сеа на Фнук ми шо е 2 одд. да му објаснувам за менопауза.![]()

не вреди со дебили да се расправам ..ок по ваше нека е само остај те ме на раат ..а ти деко живеј во тој сон ..ко ке се разбудиш кажи ..поз

Гоки , чекам одговор душо !